Var jau būt ka ir tā kā tu saki. Bet es neskatos uz to tik naivi. Kā ktkur ir ietagos konkrētais pakalpojuma sniedzējs, skaidrs ka tā ir sadarbība un savstarpēji izdevīgs darījums. Reklāma no viņas puses, savukārt apmaksāti/ daļēji apmaksāti pakalpojumi.
nu diez vai apple ar viņu sadarbojas un diez vai lmt ar viņu sadarbojas, na nu vienīgi palūdza kādu atlaidi lmt 😀Naomi* @ 12.12.2020 20:30
Tev taisnība, es to rakstīju, pirms viņa ielika postu, pēkšņi liekas, ka viņa pati nav ieguldījusi un zūd arī ticamības moments par telefonu, ka tiešām pati par savu naudu pirkusi. ?♀️
ne visi sponsori to liek darīt.Silla @ 12.12.2020 22:40ja tā ir sadarbība , kapec nav japieseko citiem profiliem?
nu nezinu parsvara jau visi liek piesekot 😅Lindaperla @ 12.12.2020 22:47ne visi sponsori to liek darīt.
pie posta ir iespeja nospiest like ,iekomentet un tad ir tāda kā bultiņa un tad vnk add reel to your story 🌸Amii @ 12.12.2020 23:53Meitenes, kā var to Elīnas konkursa postu ielikt story? Es nemāku. Jo laikam vienkāršu screenshotu nevar. ?
Amberlight @ 13.12.2020 01:51Nu sorry, Elīna, bet laikam vel tizlākas bildes nevarēji uztaisīt Iphone giveaway ,,konkursam,,???????♀️?♀️?♀️
1cm var būt arī mērīšanas kļūda 😀 nejau katru reizi tu precîzi viena un tai pasā vietā to mērlentu pieliecMaddie227 @ 13.12.2020 15:34Ko viņa var ņemties par vienu centimetru vairāk vai mazāk viduklī.. tiešām liekas, ka visu dara Naura dēļ vai arī vienkārši ir slimīgas bailes pieņemties svarā. Ko maina 1 cm?! Vai es kaut ko nesaprotu? Es arī sekoju līdzi tam, ko ēdu un izskatos, bet nu par 1cm nesatraucos.