Silla @ 20.08.2020 16:20“pussy cat dolls” viņa tiešām nedomā, ko saka ??
nu fb grupa man liekas tomēr labi parāda kādas ir klientu reālās atsauksmes un kāda attieksme viņai, tā ka veiksmi saņemt smukas kleitiņas , tāda paša krāsa ko reklamē?MsInga @ 20.08.2020 19:30Nedzīvoju Lv jau gandrīz 15 gadus, un par tādu Elīnas eksistenci, kur nu vēl viņas veikalu, nezināju.
Ik pa laikam palasu un piedalos šajā forumā, un, pat negribot uzzināju, kas ir Elīna ?
Uzskatu, ka šis viss ir pārāk tālu aizgājis, man būtu kauns ko tādu rakstīt par kādu, domāju, liela dala tiešām to dara pat ne tikai skaudības del, bet mēģina celt savu pašapziņu, meklējot mīnusus un nomelnojot Elīnu. Bet tas tā, ne par to gribēju teikt.
Šis viss ir tik karsti aizgajis, ka man reāli eksperimenta dēļ gribas izmēģināt, vai tiešām ir tik traki. Es plānoju ko pasūtīt no viņas, lai redzetu tiešām to trako kvalitāti un attieksmi. Jā, es rēķinos, ka varu zaudēt naudu utt. Par to neuztraucos. Tomer, ja viss būs labi, turpināšu veikt pasūtījumus. Ar to gribēju teikt, jūsu dēļ viņa, iespējams, iegūs jaunu ilgtermiņa klientu :)
P.S. To, ka viņa suta no aliexpress, es neticu.
Bet, lai notiek eksperiments!
Jauku vakaru!
Silla @ 20.08.2020 19:35nu fb grupa man liekas tomēr labi parāda kādas ir klientu reālās atsauksmes un kāda attieksme viņai, tā ka veiksmi saņemt smukas kleitiņas , tāda paša krāsa ko reklamē?
MsInga @ 20.08.2020 20:04
Bet, ja tiešām ir tik traki, kādēļ tad viņa vēl nav bankrotējusi?...
un? Jega no si posta?MsInga @ 20.08.2020 19:30Nedzīvoju Lv jau gandrīz 15 gadus, un par tādu Elīnas eksistenci, kur nu vēl viņas veikalu, nezināju.
Ik pa laikam palasu un piedalos šajā forumā, un, pat negribot uzzināju, kas ir Elīna ?
Uzskatu, ka šis viss ir pārāk tālu aizgājis, man būtu kauns ko tādu rakstīt par kādu, domāju, liela dala tiešām to dara pat ne tikai skaudības del, bet mēģina celt savu pašapziņu, meklējot mīnusus un nomelnojot Elīnu. Bet tas tā, ne par to gribēju teikt.
Šis viss ir tik karsti aizgajis, ka man reāli eksperimenta dēļ gribas izmēģināt, vai tiešām ir tik traki. Es plānoju ko pasūtīt no viņas, lai redzetu tiešām to trako kvalitāti un attieksmi. Jā, es rēķinos, ka varu zaudēt naudu utt. Par to neuztraucos. Tomer, ja viss būs labi, turpināšu veikt pasūtījumus. Ar to gribēju teikt, jūsu dēļ viņa, iespējams, iegūs jaunu ilgtermiņa klientu :)
Bet, lai notiek eksperiments!
Jauku vakaru!
Bjork @ 20.08.2020 22:41un? Jega no si posta?
nu nezinu, neesmu nekad pamanījusi ka iesmej par izskatu un tomēr tur ir daudz postu , kas tomēr kaut ko PARĀDA, tā ka nevajag ??? Diezgan parāda , visus filtrus un īstās krāsas un sliktu kvalitāti un bla bla ☺️zanzanzan @ 20.08.2020 23:39Fb grupa neko neparāda :D Tā ir grupa, kurā novākušās 90% babeņu, kas nekad mūžā neko nav pasūtījušas vai pirkušas kādā no showroomiem, kur nu vēl Butterfly. Komentāros ļoti bieži iesmej par Elīnas izskatu un tad tik lepnās admines rēc līdzi :D
Un jaunie zābaki izskatās reāli stilīgi. Vismaz bildēs izskatās reāli labi. Bet protams-katrai sava gaume :)
zanzanzan @ 20.08.2020 23:39Fb grupa neko neparāda :D Tā ir grupa, kurā novākušās 90% babeņu, kas nekad mūžā neko nav pasūtījušas vai pirkušas kādā no showroomiem, kur nu vēl Butterfly. Komentāros ļoti bieži iesmej par Elīnas izskatu un tad tik lepnās admines rēc līdzi :D
Un jaunie zābaki izskatās reāli stilīgi. Vismaz bildēs izskatās reāli labi. Bet protams-katrai sava gaume :)
un no Jūsu posta, ir jēga? Nav!Bjork @ 20.08.2020 22:41un? Jega no si posta?
vai tad nebij tā, ka smējās visas admines par Didrihsones lūpām. Bija! Vēl Didrihsones bildes tuvplānā, kur lūpas , saliktas. Varbūt posts jau izņemts. Smējas gan tur par izskatu vairāk, nekā rāda kăds pirkums bija pie Dirihsones.Silla @ 21.08.2020 00:34nu nezinu, neesmu nekad pamanījusi ka iesmej par izskatu un tomēr tur ir daudz postu , kas tomēr kaut ko PARĀDA, tā ka nevajag ??? Diezgan parāda , visus filtrus un īstās krāsas un sliktu kvalitāti un bla bla ☺️