Kotulūr @ 11.11.2024 10:57Džeisona vecuma bērni iet bērnudārza vai uz kādām nodarbībām, lai būtu ar vienaudžiem un izglītotos (jeb mācītos jaunas lietas), bet Džeisons filmējas pidrihgstones storijos.
mašīna ta mašīna, bet vai ievērojāt, ka reāli Nauris izskatās vizuāli vecs? Nu, tā, uz 40, reāli jau velk.sauliiite.paula @ 11.11.2024 16:27Kāda nav jau piefiksējusi Naura jauno mašīnu?
Šobrīd: 14 VIP; 49 1+1; 28 standarta.Konča @ 09.11.2024 22:24Palikušas biļetes:
14 VIP
49 1+1
28 standarta
Drīz vēl dalīs bez maksas biļetes. ?
Elīna gan jau domāja, ka visi skries, pirks, vietu pat pietrūks, bet neviens nepērk.Mashka Kakashka @ 10.11.2024 10:18
Tām biļetēm tak bija jau jābūt izpirktām. Tūlīt sāksies grandiozie piedāvājumi ar mega atlaidēm: pērc vienu un otru saņem bez maksas.
Lētākā maksā 140 eiro, pēc tam 472 eiro un uz augšu.Bombīgā @ 11.11.2024 00:16Izdaram secinajumus.... Dubaja pasaules ietekmigākie uznemeji bus forumua un letakaa.bilete 170eur. Ok. Videjaa cena +/-250!!! Par pasaules meroga uznemejiem HALLLOOO debilie Pidriķi ?♀️ jums bilete maksa 170? Par ko??????? Man ir 4 berni, gimenes dzive piedalos uz.visiem 100, izvedaju uz skolu,bernudarzu. Pec tam pa pulciniem. Majas palidzu macibas,uztaisu vakarinjas, vel javelta laiks biznesam.....man turpinat? Kuram te jakapj uz skatuves? ? nee nu ok.ja esat gatavi maksat,es dodu atlaidi atdosu bileti pa 100eur uz.manu vervelejumu. Un pastastisu kas ir vertibas!!! Ka visu savu dargo laiku veltu gimenei,berniem,vinu izaugsmee un ATTISTIBAA, nevis pozeju pusplika kameru prieksaa un muldu visu laiku vienu un to pasu-es močīju, brutāli kapāju ??♀️ ja te kads kaut ko kapā,tad savas pēdējās smadzeņu atliekas.Ar jums ari Pidriķi viss apstasies,nevis jusu berns(dievs pasarg bus vel kads) turpinas attistities dzivee un kko sasniegt. Nevajag izglitibu,lai nopelnitu saki ja? Hmmm nu skauz visai LV noteikti,ka vini taa vietaa lai lekatu kameras prieksaa suda Polu lupataas un vnk.bezjega dirstu IG huinu, mes redzam pasauli,ejam uz koncertiem,pavadam laiku ar draugiem, ieguldamies bernos,pavadam brivdienas ar gimeni utt utt.
CallMeAnnika @ 11.11.2024 17:18Kā Elīna sapratīs angļu valodu tajā biznesa forumā? Viņa nesaprot pat visvienkāršāko sarunvalodu. Jēga viņai tur braukt? Bet pareizi, jārada maldinošs iespaids, ka ir biznesa šprote. :D
piekrītu, Nauris ļoti slikti izskatās. Varbūt noguris visu laiku kautko tēlot, melot. Elina muļķe,tālāk par saviem pupiem neredz.Domāju,ka viņiem finanšu problēmas, nu cik ilgi cilvēki pirks visu laiku vienu un to pašu, prece gandrīz nemainās.Ja tur slikti, tad līdzVeiksme @ 11.11.2024 16:33mašīna ta mašīna, bet vai ievērojāt, ka reāli Nauris izskatās vizuāli vecs? Nu, tā, uz 40, reāli jau velk.
sauliiite.paula @ 11.11.2024 16:27Kāda nav jau piefiksējusi Naura jauno mašīnu?
CallMeAnnika @ 11.11.2024 17:18Kā Elīna sapratīs angļu valodu tajā biznesa forumā? Viņa nesaprot pat visvienkāršāko sarunvalodu. Jēga viņai tur braukt? Bet pareizi, jārada maldinošs iespaids, ka ir biznesa šprote. :D
Es apšaubu to, ka Elīna klausīsies. Nauris jā, mazums sadzirdēs ideju melnajam biznesam, bet diez vai Elīna zin, kas ir Ričards Brensons.IceCream @ 11.11.2024 20:23
Varbūt ir surdo po russki.
turkishpupi @ 11.11.2024 21:26paturpinot par didras plikpaurību ?27.maijs
https://failiem.lv/u/jnvg8qajr8
Jenota pele @ 11.11.2024 00:20Vispār jau - 9091001 ?
es domāju,Nauris nezin angļu valodu tādā līmenī. Viņš iekalis dažas frāzes, mēs tak dzirdējām viņa "angļu" valodu.Kautko apmēram saprot skolas 5 klases līmenī,un tas ir labākajā gadījumā. Viņiem izglītība nav vajadzīga, visi poļi saprot krievu valodu.Elina vēl vasarā teica,ka sāks mācīties angļu valodu🤣🤣bet lai iemācītos ir vajadzīga kaut viena rieva smadzenēs un arī pacietība, kuras Elinai vispār nav🤣🤣tāda močītāja, nu tad pacel savu dirsu,izej no komforta zonas,un sāc močīt iekšā angļu valodu, PACELIES, IESLĒDZ SAVU GRIBU ( no Elinas pamācībām citiem🤣🤣)CallMeAnnika @ 11.11.2024 21:04Es apšaubu to, ka Elīna klausīsies. Nauris jā, mazums sadzirdēs ideju melnajam biznesam, bet diez vai Elīna zin, kas ir Ričards Brensons.
Šis viss izskatās pēc teātra, ludziņas iestudējuma drīzāk, lai notirgotu sava pasākuma biļetes.
Bet Hei, Elīn, tas tā nenotiek. Pēc viena biznesa foruma apmeklēšanas, kura valodu pat nesaproti, nekļūsi vieda, ja ikdienā sevi degradē.
iedomājaties, Elina tajā forumā🤣🤣tāda pusplika, pupi knapi piesegti🤣🤣un tāds tups skatiens🤣🤣 tur tak būs arī ēdiens, un didra ,hops, ar saviem nagiem pa visiem šķīvjiem un blakus Nauris, rij kā sivēns. man jau smiekli nāk, iztēlojoties didriķus tur🤣🤣Neticu,ka viņi lidos, feiks, domā,ka cilvēki labāk biļetes uz pasākumu pirks.Skaidrs, ka tā Elinas sprediķošana visiem pieriebusies , būs jāatceļ pasākums🤣IceCream @ 11.11.2024 20:23
Varbūt ir surdo po russki.