Es vispār nesaprotu kāpēc viņai tas likās kaut kas šausmīgi smieklīgs ar ko dalīties, sveškaunsEverests @ 30.09.2024 12:31man pašlaik ir 4 gadīga meita, es teikšu kā ir, es nespēju iztēloties, ka viņa pa nakti ņemtu un piedirstu paklāju. ok, moš tur viengadniks - divgadnieks, kam māca podiņu, jā gadās, viss normāli, bet nu nejau 4 gadnieks. wtf. es nezinu, nesaprotu :D laikam pidrene cūka ir bijusi vienmēr un būs.
arī, ir lietas ko nevajag stāstīt. fuj.novērotāja @ 30.09.2024 12:43Es vispār nesaprotu kāpēc viņai tas likās kaut kas šausmīgi smieklīgs ar ko dalīties, sveškauns
cory @ 30.09.2024 14:31Tā Pidra, nu vāks, atbildot uz jautājumu, kapēc nenēsā pēcoperācijas krūšturi, pēc savām trim krūšu operācijām jau uztaisījusies par plastikas ārstu un ekspertu ??♀️ Viņas atbilde: “Nu kā, es redzu, ka man ļoti labi dzīst (vēl visāds blah-bla-blah pa vidu) es pārgāju šādi (norāda uz savu Elyndi topiņu), jo man tā ir ērtāk”. Tā viņai ar visiem ārstiem, pēc principa, jo viņai tā ir ērtāk. Ērtāk novīlēt zobus un ielikt mākslīgos nedēļas laikā, nekā staigāt gadu ar kapēm vai breketēm, lai iztaisnotu savējos. Ērtāk padzert eļļiņas, ripiņas un aiziet pie pieciem ginekologiem, nekā sakārtot savu ēdienkarti un pieņemties svarā, lai paliktu stāvoklī.
Filmētāja izlasīja komentāru par burkāniem, ka tur ir cukurs un ciete. :D Ar ko tagad Elīna aizstās burkānus? Ar svaigu gaisu?Thesame @ 30.09.2024 09:58Viņa vakar LIVE laikā prasīja vai no burkāniem varot pūsties vēders, to izmisumu viņas sejā varēja nolasīt. Tas vienkārši ir vienīgais ēdiens, ko viņa ēd un, ja pūšas vēders... tad viss ir slikti, viņai vairs pat nav ar ko aizstāt burkānus.
Live tika filmēts vakarā un, ja es pareizi saprotu, tad vienīgais, ko viņa bija ēdusi ir burkāni.
sauliiite.paula @ 30.09.2024 15:03Pidrai uz biznesa apmācībām bija Kūkas gardas, tik ļoti iedvesmojoši kursi bija, ka šobrīd jau ir jauns īpašnieks???
vienkārši var redzet,kur Giba iesaka,kur paši domā.Ja nemalos Giba dodas atpakaļ,vai jau aizlidojis,kautko minēja iepriekšējās dienāsFlueFri @ 30.09.2024 18:12Uztaisīt, it kā atlaiźu reklāmas rullīti, pēc tam vēl 5 storijus, lai paskaidrotu, kas, ko un kāpēc, kurš krita, kurš stulbs! Bļe Pidra, ja nav ko likt, neliec neko??? Tas ir kā izstāstīt joku, un pēcāk visiem sākt skaidrot kur bija jāsmejās!!!? Aa, es aizmirsu ka jūs jau ar debīlismu pa dzīvi!
Ā, nu tās tesmeņu retās iskatās, ka kāds ar neasu, pamatīgi aprūsējušu rokas zāģi iezāģējis? Made in Turkey!?
sandale @ 30.09.2024 21:01Ziniet ko es nesaprotu? Ja viņai ir tik super duper laba kafija, tad kāpēc viņa neņem viņu līdzi ceļojumos? Visas kafijas visur ir sliktas bet viņa pati savu līdzi neņem. Viņa nemāk maltu kafiju bez aparāta pagatavot? Tiešām? Ir arī termosi un visādi veidi kā paņemt līdzi utt kas manliekas būtu labāks mārketings nekā visur citur dzert kafiju un vienmēr sūdzēties cik tā ir briesmīga
sandale @ 30.09.2024 21:01Ziniet ko es nesaprotu? Ja viņai ir tik super duper laba kafija, tad kāpēc viņa neņem viņu līdzi ceļojumos? Visas kafijas visur ir sliktas bet viņa pati savu līdzi neņem. Viņa nemāk maltu kafiju bez aparāta pagatavot? Tiešām? Ir arī termosi un visādi veidi kā paņemt līdzi utt kas manliekas būtu labāks mārketings nekā visur citur dzert kafiju un vienmēr sūdzēties cik tā ir briesmīga