es arī noklausījos un pārliecinājos, cik tur viss slikti. Es domāju, viņa lieliski saprot, ka ne jau par dieva slavēšanu sodīja, vienkārši nekad neatzīs, ka pārkāpj likumu un par to saņem sodu, tápēc vienkárši dzen kaut kādu h--u. Lai izskatītos labāka, pareizāka un cietējas lomā. Bet ir taču muļķi, kuri tam visam tic. Tas ir vēl skumjāk.L.. @ 22.07.2024 11:57Viņa tiešām domā, ka viņu policijai nosūdzēja kristīgās mūzikas dēļ? Nopietni? Un tā piebilde, ka nu tagad slavēs savu ticību vairāk... kādā iedomu pasaulē viņa dzīvo? Ja sēdi pie stūres, tad koncentrējies uz ceļu! Nevis uzvedies kā klubā, dziedot dziesmas un sevi vēl ar vienu roku filmējot ar tekstu, ka Dievs šo sargā.
Un, jā, tāpēc, ka atpazīstama, tāpēc arī vairāk sūdz. Protams, par Anniņu no laukiem daudziem būtu vienalga. Bet Anniņa nerāda cik tur tūkstošiem savā IG piemēru, kā jāuzvedas pie auto stūres.
vispār jau es, pietiek ar dalbajobiem uz ceļa.Burberry @ 22.07.2024 11:44
Šis tikai notiek ar tā saucamajiem “sabiedrībā atpazīstamajiem”.
Tu, domāju, vari nesatraukties!??
Nez, tas, kurš pasūdzējās par Elīnu tikai tāpēc, ka tā ir Elīna, sabiedrības drošības dēļ sūdz arī “parastos pelēkos cilvēkus?”Labs jautājums uz kuru mēs visi noteikti zinām atbildi!?? Nē!!!??
nejau cilvēki, bet heiteri 🤣🤣telma @ 22.07.2024 13:39Vai es sapratu pareizi - cilvēki reportē viņu visu iespējamo CSN pārkāpumu dēļ, bet viņa to pavriež tā, it kā izsaukta uz policiju reliģiskas mūzikas dēļ, lai nebūtu jāsaka patiesais iemesls? ? watafaaaaaaak
viņiem tur savi baušļi😁Everests @ 22.07.2024 13:19Es vispār gaidu, kad Dievs šo ņems pie dziesmas, kad visas reizes, kad viņa piemin Dievu, viņa zaimo. Viņa tak bled puse baušļus mūžīgi pārkāpj.
es arī zvanīju policijai,kad viens idiots šurpu turpu pa mūsu mazo ieliņu gaņāja tādā ātrumā🥶🥶 izrādās,viņš draudzeni izklaidēja.Everests @ 22.07.2024 13:15vispār jau es, pietiek ar dalbajobiem uz ceļa.
viņš tādu losi nezin😂Everests @ 22.07.2024 14:26Būtu reāli prikols, dievticigo, svēto Elīnu didrihsoni, lupatnieci publiski nosoda Latvijā atpazīstams mācītājs. Tas tik būtu prikols.
kā var iedomāties divgadniekam(vai cik viņam tur) iedot sušī ēst?😂 nav jābūt nekādam bērnu kopšanas speciālistam ,lai saprastu, ka rīsi kas taisīti ar to etiķi, termiski neapstrādāti produkti(zivis) nav nebūt labākā kombinācija prekš tik maza bērnaSnorke @ 21.07.2024 19:43
Nu, ja otru var nosaukt šādiem vārdiem, tas neko pozitīvu par jums un jūsu intelektu nekādi nepasaka :) Sanāk, ka kritizējat Didrihsoni, ka viņa stulba, bet ar šādu komentāru pati nolaižaties līdz viņas līmenim un pat zemāk.
Un es tiešām laikam būšu palaidusi garām jaunākās zinātniskās teorijas bērnu kopšanas jomā, bet kopš kura laika suši nedrīkst dot bērnam? Džeisons nav zīdainis, ēd jau normālu ēdienu, kas viņam notiks, ja apēdīs suši?
Again, es neesmu Didrihsones fane. Bet, palasot komentārus, brīžiem tiešām rodas iespaids, ka viņai dirš virsū arī par lietām, kas nu tiešām nav nekas tāds. Didrihsonei pietiktu nošķaudīties, lai te jau visas saskrietu un izņirgātos.