Mayaaa @ 14.05.2024 16:52un dāvanā aiznestu “sievas lūgšanas spēks” vai kā to grāmatu sauca. ????
novērotāja @ 14.05.2024 13:46Iemetu aci SBF, tā ir apmaksāta slēptā reklāma. Viss sižets sastāv no lielīšanās un sarunām par un ap butterfly. Vēl man patika Jenota iesmējiens par mīļās sieviņas dāvanu dzimšanas dienā. ?
telma @ 14.05.2024 18:03
Ko jenots iesmēja?
Mākoņu Dejotāja @ 14.05.2024 14:12Pēdējos, storijus var ļoti labi redzēt, kad Elīna mēģina mīļot un bučot Džeisonu, tad viņš nav īpaši priecīgs, ka arī mēģina atgrūst Elīnu.
Kad Nauris tur viņu rokās liftā ,tad vispār izskatās, ka nabaga bēriņš tūlīt sāks raudāt.
novērotāja @ 14.05.2024 20:27Man vienīgajai liekas, ka Elīna pēdējās dienās nedaudz dabīgāk sākusi izskatīties?
Nebija briesmīgais špaktelis, tāpēc tā likās 😂barbieyyy @ 14.05.2024 20:50
Ahahah dabīgāka,atkal tg atrādīja,ka aizgāja savas sardeļu lūpas kačāt. Nu tāds klauns ?
Nevarbuut @ 15.05.2024 03:46Kas man liekas jocīgi. Palabojiet, ja es kļūdos.
Bet tas atklātais rezervācijas numurs bija tikai didrihsonu pārim. Bet ne annemarijai, ne tam Alfa tēviņam ar draudzeni. Ja Anne lidoja viena prom un tam pārītim bija atsevišķa rezervācija, tad katram vajadzēja pirkt biļetes atsevišķi. Kāpēc man liekas, ja pērk 5 biļetes kopā ir izdevīgāk, nekā 2, 2 un 1.? Un kas tas par darba komandējumu, kur darbiniekam ir jāpērk pašam sev biļete?
sens ticējums vēsta, ka čības dāvina, kad grib, lai tas cilvēks aiziet prom. Uz kapiem vai pamet.Bubuu @ 14.05.2024 18:41
Tas Elvis viņam prasija vai viņam Elīna jau uzdāvināja dāvanu, Ņuris "Es ceru ka ne. Nē nu ķipa čības uzdāvināja, bet nu uz 30 gadiem nez vai ar čībām pietiek" . Nu kaut kā tā.. Pēc tam gan apgalvoja, ka ne jau dāvanas svarīgākās, bet kopā būšana.. Bet loģiski, ka bija gaidījis, ka dārgā sieviņa būs vairāk pie dāvanas piedomājusi.
galvenais noslēpums ir nemazgāt matus pēc iespējas ilgāk 😅 viņa tak nesen lika to keratinu, tad jau tūlīt reklamēs 😅Everests @ 14.05.2024 23:33Jā, viņa dalīsies kā kopj savus PIEAUDZETOS matus. 1. Solis - izmazgāt tikai pie friziera, 2. Solis - uztaisīt kaut ko bezgaumīgu un tad staigāt tik ilgi, kad vairs nevar izturēt, ka galvas āda niez no nemazgasanas, 3. Solis - atkārtot pirmo. Nu bled. Un 67 bezsmadsenu radības ir saspiedusas uguns emociju. Nu jā.
Kad viņas buķiks bankrotēs, varēs Prieka Vēstī piestrādāt, pāterus skaitīt, cilvēkus muļķot😅lss @ 15.05.2024 08:44Diez no kā šoreiz nozagts "iedvesmas un motivēšanas" jaunākais reels? ?
Lyncha @ 14.05.2024 21:19Aizskrēja kačāt lūpas un pie friziera. Kāds dēls vispār? Lielā bērngribētāja. Būtu uztaisījusi vienu mammas un dėla dienu 2 gadu laikā..