pieprasījums rada pienu. jo vairāk slauc, jo vairāk piens.Jetta @ 07.04.2024 19:09
Es tikai nesaprotu no kā viņai bija slaukt savu pienu, ja ēd vienkārši kafiju?
Rudzumaize @ 07.04.2024 21:58pieprasījums rada pienu. jo vairāk slauc, jo vairāk piens.
Sonic @ 07.04.2024 19:53Man vienai šķiet, ka Didrene editojot storija “Disciplīna” bildi (kur sporta tērpā uz ceļiem) viņa ir kārtējo reizi editojusi vienu ķermeņa daļu un nav pamanījusi, kas mainās citā ķermeņa daļā? Izskatās, ka olas no Naura aizņēmusies.
Jetta @ 07.04.2024 22:15
To es saprotu, bet piens... pats piens. Ja dzer un ēd kā viņa. Ko slaukt jau ir, protams. Ir pieprasījums, ir piedāvājums. Bet tā kvalitāte, uzturvērtība vispār tur ir kāda? ?
Jetta @ 07.04.2024 22:15
To es saprotu, bet piens... pats piens. Ja dzer un ēd kā viņa. Ko slaukt jau ir, protams. Ir pieprasījums, ir piedāvājums. Bet tā kvalitāte, uzturvērtība vispār tur ir kāda? ?
Sonic @ 07.04.2024 19:53Man vienai šķiet, ka Didrene editojot storija “Disciplīna” bildi (kur sporta tērpā uz ceļiem) viņa ir kārtējo reizi editojusi vienu ķermeņa daļu un nav pamanījusi, kas mainās citā ķermeņa daļā? Izskatās, ka olas no Naura aizņēmusies.
sitads nobadinats, parslogots ķermenis arī ar mākslīgo atgrūdīs. Stulba stulbene neredz sakarību, ka kad bija normāls svars, tad bez problēmām palika stāvoklī. Tāda tizlene. Un kur tad palika "kAd dIEvS dOs". Bled nu.Mayaaa @ 08.04.2024 12:19Zeme atveries, mākslīgo apaugļošanu plāno, viņa vispār zina ko tas nozīmē vai tik dzirdējusi ir nosaukumu.
to pašu padomāju. Nekas viņai tur nesanāks. Ēst jāsāk normāli, atpūsties un organismu savest kārtībā.Everests @ 08.04.2024 12:54sitads nobadinats, parslogots ķermenis arī ar mākslīgo atgrūdīs. Stulba stulbene neredz sakarību, ka kad bija normāls svars, tad bez problēmām palika stāvoklī. Tāda tizlene. Un kur tad palika "kAd dIEvS dOs". Bled nu.
Mayaaa @ 08.04.2024 12:19Zeme atveries, mākslīgo apaugļošanu plāno, viņa vispār zina ko tas nozīmē vai tik dzirdējusi ir nosaukumu.
Mayaaa @ 08.04.2024 12:19Zeme atveries, mākslīgo apaugļošanu plāno, viņa vispār zina ko tas nozīmē vai tik dzirdējusi ir nosaukumu.
es domāju,ka iemesls ir ne jau bērns,bet gan pievērst sev uzmanību,grib sev pacelt reitingus,nesaprot,ka normāli domājušiem cilvēkiem viņa ar savu tizlumu nemaz neinteresē.. Ak dievs,tai muļķei nekas nav svēts😰pat bērniņa dzimšana.Attiecībās ar savu dēlu viņa nemaz neatgādina mammīti,nav mīļuma,nav siltuma tam bērnam no mammas.Bubuu @ 08.04.2024 13:11
Vai tiešām vairs nevar izdomāt kā sev uzmanību pievērst??? Vai viņa zin, ka arī ar mākslīgo var nesanāk apaugļoties? Un vai viņa zin, ka apaugļojoties mākslīgi dzimumu nevarēs izvēlēties?? ? Jo, manuprāt, vienīgais iemesls kāpēc viņa grib vēl vienu bērnu ir jo cer, ka tā būs meitenīte un varēs viņa izmantot par modelīti jau no pirmajām dzīves dienām, lai varētu pārdot bombīgas meitenīšu drēbītes. Citu iemeslu nevaru iedomāties, kāpēc tik nemātišķam cilvēkam vajadzētu vēl bērnus.