kam laiks, kur tas rakstīts, kad jālaiž bd?sauliiite.paula @ 31.12.2023 14:33Interesanti kad taisās laist BD Džeisonu? Laiks jau takā..
sauliiite.paula @ 31.12.2023 14:33Interesanti kad taisās laist BD Džeisonu? Laiks jau takā..
tādā vecumā vispār pie gadžetiem nebūtu jāsēž, kādas vēl disney filmas 😁Ofisazurka @ 31.12.2023 11:26
Diez Džeisons arī kādu tēlu atpazīst vai tikai mašu un lāci viñam liek skatīties?
Es saprotu, ka disney filmas ir garas un mazam varbūt grūti noturēt uzmanību, bet vismaz kaut kas. Varbūt neesmu pamanījusi vnk ka rāda disney filmas
priekš kam? Skola un izglītība tak nekur dzīvē nenoder. Priekš kam arī socializēšanās bērnam ar citiem bērniem? Didrai tak draudzeņu nav un paskaties kāda izdevusies dāma 😄sauliiite.paula @ 31.12.2023 14:33Interesanti kad taisās laist BD Džeisonu? Laiks jau takā..
šajā vecumā socializēšanās nav tik primāra, būs 3 gadi, ies uz bd. Pagaidām vairāk kāda mazo bērnu skoliņa noderētu.Mangosaldejums @ 31.12.2023 15:16priekš kam? Skola un izglītība tak nekur dzīvē nenoder. Priekš kam arī socializēšanās bērnam ar citiem bērniem? Didrai tak draudzeņu nav un paskaties kāda izdevusies dāma ?
L.. @ 31.12.2023 15:20Es te laicīgi iemetīšu jau. Dievietes, lai mums visām veiksmīgs Jaunais gads un Butterfly noriets nav ilgi jāgaida ?
Pie reizes bučas no Jenota jums visām sagatavoju.
mon_moiselle @ 31.12.2023 12:16https://failiem.lv/u/6gmszxu5sh
Kas viņai tās par bomzenēm tur strādā? Katrs otrais nags tikai kā centrāltirgus kartupeļu pārdevējām.. īstas modeles?
un ar sound, sakot 'get your guide'😀😀😀L.. @ 31.12.2023 15:20Es te laicīgi iemetīšu jau. Dievietes, lai mums visām veiksmīgs Jaunais gads un Butterfly noriets nav ilgi jāgaida ?
Pie reizes bučas no Jenota jums visām sagatavoju.
Cmon, ne jau tādā vecumā 😄Ofisazurka @ 31.12.2023 11:26
Diez Džeisons arī kādu tēlu atpazīst vai tikai mašu un lāci viñam liek skatīties?
Es saprotu, ka disney filmas ir garas un mazam varbūt grūti noturēt uzmanību, bet vismaz kaut kas. Varbūt neesmu pamanījusi vnk ka rāda disney filmas
aneto @ 31.12.2023 16:33un ar sound, sakot 'get your guide'???
Mangosaldejums @ 31.12.2023 15:16priekš kam? Skola un izglītība tak nekur dzīvē nenoder. Priekš kam arī socializēšanās bērnam ar citiem bērniem? Didrai tak draudzeņu nav un paskaties kāda izdevusies dāma ?