Ekhoo @ 19.11.2023 21:06Kā jūs domājiet viņa reāli staigās 2 nedēļas ar nemazgātiem matiem? Cik ilgi?
Es varētu mož 3 dienas izturēt. Plus viņa katru dienu pūš laku. Tur saviem matiem pzd.
Ekhoo @ 19.11.2023 23:27Viņa tajā rozātajā žaketē zem kuras tikai ļifons un saplēsti šorti, ar tiem netīrajiem, spurainajiem matiem un transvestīta grimmu izskatās kā zema līmeņa ielene kuru var atļauties jebkurš melnstrādnieks.
Un tā sarkanā kleitiņa tikai to apliecināja. Nu es neticu, ka to kleitu kaut vienu pārdos. Vienīgi, lai vecim pa priekšu pagorītos pirms novilkt, jo tā reāli ir mauķeles kleita, tik vulgāra un tirdziska.
Darbu? Parādi kaut vienu normālu uzņēmumu, kur vienu un to pašu kolekciju bildē 50 pasaules vietās, vienādās lokacijās 5 gadus no vietas? Varētu saprast, ja viņai mainītos kolekcijas, būtu regulāri jaunumi, bet ne jau vienas un tās pašas lupatas. Jo īpaši ņemot vērā, ka viņa pēdējo 2 gadu laikā ir taisījusi entās studijas un tos foto taisa nevis ar unikāliem foniem, bet gan identiskiem, kur pēc tam ej un uzmini Dubaijā, Tenerife vai tepat lv.Dianiite @ 19.11.2023 15:53
foršak ir apvienot ceļojumu un turpinat stradat nebis atstat uz pauzes darbu, ne ? kapec to nedarit?
Un ja tu nodirsu tās, kuras nodirš Elīnu, sakot, ka viņas ir vienā līmenī ar Elīnu, sanāk, ka tu pati es tieši tajā pašā līmenīDianiite @ 19.11.2023 20:36
lasu par to kas sievietem svarogi ir musdienas, var jau pateikt,ja jums interese nodirst filleru galvu un ja interese ko filleru galva dara sava dzive,tas liecina par to ka esat vienaa limeni.
18 vai 19. Par to meiteni var teikt daudz - meičuks prot vismaz baudīt dzīvi. Gan Didras ceļojumos, gan savos var redzēt, ka brauc baudīt. Dažādas lokacijās, kafejnīcas, baseini, akvaparki, muzeji utt - izbauda gan tusiņu, gan kultūru. Foto, kur ir ar mazo Dž no malas varētu padomāt, ka viņa ir mamma nevis Didī. Tajā pašā laikā. Attiecība uz apģērbu izvēli gaumē ir tikpat dīvaina, kā Didī - apģērbu kombo jocīgi un nereti izskatās kā maisā, pozē tajā pašā stilā, kā Didī (labam fotogrāfam būtu jāsaprot, ka izskatās bēdīgi) un tas viņas suncis arī brīžiem izskatās, ka no vienas puses tiek ļoti mīlēts no otras puses tiek vilkts līdzi visur pat tur kur nevajag kā dzīvā reklāmaEkhoo @ 20.11.2023 09:23Piesekoju Annemarijai, cik tam meitēnam ir gadiņu?
Nē, cepums par to, ka no visiem ceļojumiem ieliek arī tiešām, ka ir kaut kas apskatāms nevis kā Didrai tikai bezvīļu trusenes.
Bet viņa liekas tik infantīla. Es neko nezinu par viņas uzturu, iespējams, ka tiešām ir caurbira… bet izskatās šokējoši… nav brīnums, ka Didrai liekas, ka viņa resna, ja blakus ir tāds skeletons.
https://failiem.lv/u/aau2tyc6rc
2biletes @ 20.11.2023 01:08Un ja tu nodirsu tās, kuras nodirš Elīnu, sakot, ka viņas ir vienā līmenī ar Elīnu, sanāk, ka tu pati es tieši tajā pašā līmenī