Gaisa jaucēja @ 02.11.2023 18:57Bet tiešām, es NETICU, ka Elīnai negribas mīleties. Man pat žēl viņu, apprecējusi netradicionāli orjentēto un tagad nevar izbaudīt normālu mīlas dzīvi. Pa visām vīlēm viņai jau lien tā gribēšana ārā.
Nickii @ 02.11.2023 19:04
Vai ne… Man liekas, ka Dž nav pat savas gultas. Vienmēr, kad Elīna liek viņu gulēt (lasīt kā: ieslēdz tv un gaida, kad aizmigs), tad ir iekārtota guļvieta uz tā ādas dīvāna viesistabā. ? Kur nu vēl sava istaba, labāk mammītei lounge zoniņu, kur dzert kafiju. ?
Lesleey @ 02.11.2023 19:17
Nu jūs jau slimas paliekat ar to Naura netradicionalitati. Jūs ko, viņu varbūt esat redzējušas vienā gultā ar vīrieti, ka tā runājat? Nu tupa kas tupa
bouquettt @ 02.11.2023 19:44
Kad radīja viņu SBF, tad viņiem guļamistabā bērnu gultiņa bija vēl tajā mazajā, apaļajā variantā un uz augstākā līmeņa. Tur var tikai zīdaini ielikt gulēt. Toreiz jau nodomāju, kur vispār guļ Dž? ?
cik zinu tā ir no tām kas "aug līdz" bērniņam, var uztaisīt arī par Dž piemērotu, bet jā es esmu storijos redzēkusi kā Dž stāv kājās savā gultiņā un viņam mala līdz puncim 🤦🏼♀️ bērns izkritīs un atkal būs "mums neviens nepateica"bouquettt @ 02.11.2023 19:44
Kad radīja viņu SBF, tad viņiem guļamistabā bērnu gultiņa bija vēl tajā mazajā, apaļajā variantā un uz augstākā līmeņa. Tur var tikai zīdaini ielikt gulēt. Toreiz jau nodomāju, kur vispār guļ Dž? ?
Gaisa jaucēja @ 02.11.2023 18:57Bet tiešām, es NETICU, ka Elīnai negribas mīleties. Man pat žēl viņu, apprecējusi netradicionāli orjentēto un tagad nevar izbaudīt normālu mīlas dzīvi. Pa visām vīlēm viņai jau lien tā gribēšana ārā.
Man šķiet, ka ELīna ir tā apmāta ar sevi, lupatām un IG, ka viņai pietiek ar gorīšanos pusplikai IG. Ja mīlēšanos varētu likt IG, tad viņa būtu ar mieru to darīt.Gaisa jaucēja @ 02.11.2023 18:57Bet tiešām, es NETICU, ka Elīnai negribas mīleties. Man pat žēl viņu, apprecējusi netradicionāli orjentēto un tagad nevar izbaudīt normālu mīlas dzīvi. Pa visām vīlēm viņai jau lien tā gribēšana ārā.
Tā noteikti ir bijusi Elīnas tehniskā diena. :DEtherea @ 02.11.2023 19:13Mājaslapā tagad ir akcija "Pērkot 1 bikses saņem 15% pērkot 2 jeb vairāk 20% atlaidi" :-D Kurš to rakstīja? Elīna? :D
cilvēks kuršs klančī pat ēdienu uz sadarbībām, nemūžam neies tādu kleitu pirkt par sadarbībām.Justiine @ 03.11.2023 15:39Elīnas uzmērīto kleitu cena - 400/500 euro. Jā, Elīn, tagad vēl vairāk ticam, ka pati pirki. ?
CallMeAnnika @ 03.11.2023 15:08Elīna lidos uz Ēģipti, lai 10x sabildētu vienu un to pašu lupatu, nobildētos pie kārtējās palmas ar paceltu flamingo kāju un atrādītu viesnīcas zviedru galdu.
Vai viņa tur plāno bildēt virsjakas un ziemas mēteļus, vasaras sezonas lupatas vai tirināties pie baseina ar bezvīļu apakšbiksēm? :D
viņa jau noteikti to kleitu nepirka,aiznesīs atpakaļ kā peonijas ziedus.Tiešām,ko tad pēkšņi nevilks buķika lupatas? Baidās,ka izirs kautkur,vai sekotājas dzīvajā ietaudzīs kā izskatās tās šķībi greizās lupatas.mācīs biznesa lietas kāzu kleitā,nu cilvēki,viņai neviens nepateica,ka tas ir stulbuma kalngals.komentators @ 03.11.2023 16:50burtiski paaris dienas atpakalj Evijafo publiceeja savas kaazu bildes kur ir 2 no Didras shodien reklameetajaam kleitaam. vai tieshaam tas ir nopietni ka cilveeks uz pasaakumu kaut kaadaa angaaraa ies kleitaa ko cits velk uz kaazaam? vaavuljoshanas pasaskumam tak tik lieli izdevumi bija ka nevareja netaisiit bezmaksas bet kleita jaanjem no kaazu salona pa pus 1000? katru dienu arvien vairaak smadzene pliist skatoties to klaunu izraadi