gribuiemestkapeiku @ 16.10.2023 12:59lūk tas ir ideālais vīrietis! Neko pielikt neko atņemt
Laavii @ 16.10.2023 12:20Lai buķika zvaigznes paskatās tiešām normālu internetveikalu bildes. Aboutyou, soulz utt. Tur neviens neblandās pa Eiropu un netaisa bombīgas fotosesijas. Un teikšu godīgi, man tiešām patīk tāds stils, kur uz balta fona, bez filtriņiem sataisa produktam bildes.
Estere8 @ 15.10.2023 23:35Vispār būtu laba fleshmob kampaņa - ejam uz Butterfly, lādējam telefonus visos kontaktos un vēl drēbes pa taisno zālē mēram. Ienāk tādas 10, ko viņai darīt? ?
Nē, visi pieturās stāv ar atšautām dirsām, izplestām kājām, ierautu vēderu līdz maksimumam :DKrūzīteDūzīte @ 16.10.2023 15:17
Ja!!!! ???
Plus vel visi filtri, kur bispar nevar saprast, ne apgerba krasu neko! Un vel tas visas atstradatas pozas- nu kursh stav ar atshautu pakalu un paceltu kaju, atpogatu pogu un ko tik tur ne vel? Ta drebe tak pilnigi citadi izskatisies ja stavesi vnk pietura autobusu gaidot?
Etete @ 16.10.2023 16:00Es tiešām apbrīnoju šo - personu bezatbildību, vai tad viņi tiešām internetā neredz, kas šobrīd darās tajā Francijā ar tām blaktīm? It īpaši šīs pēdējās dienas pārģērboties uz ielām, kafeijnīcās, braucot ar metro - visos iespējamos kakšos, riskējot saķer kādu blakti savās lupatās un koferos vai tiešām tie video ir tik vērti, lai riskētu jau ar tā savu drāmu un sūdzību pilno biznesu, lai apsēstu ar šiem briesmīgiem kukaiņiem līdzi paņemtās drēbes un aizvestu tālāk uz savām noliktavām. Mēs jau visi zinam, ka tās drēbes nonāks veikalu plauktos un tālāk klientu mājās. Smaržo pēc bankrota un viņu kantora slēgšanas, jo nav tik viegli tik vaļā no tiem zvēriem. Nesaprotu kāpēc tā jāriskē?
Šīs dienas ir lielākā antireklāma viņu biznesam- tie, kas zin, kas notiek francijā, nekad nepasūtīs viņu lupatas.
Nedomāju, ka Didrihsoni pietiekami maksā, ja mēģina ietaupīt pat par tualeti. Džekam izdevīgi varētu būt, jo reklāma Didrihsones profilā.elkonis @ 16.10.2023 12:39Godīgi, man jau liekas, ka visiem tur nav komfortabli atrasties ar Elīnu. Tam pašam Naurim reizēm skatiens vai ķermeņa valoda parāda to ka viņam ir kauns. Un tas nabaga džeks, ticu, ka viņš tur ir tikai algas dēļ. Kā jau mums visiem nākas darbā sakost zobus un paciest kaut ko.
Domā, ka viņa kaut vienu reizi gadā atver ziņu portālu? Atskaitot reizes par to, ka skatās rakstus, kas ir saistībā ar viņu pašu.JERSIKA @ 16.10.2023 16:05
Viņai neviens neteica,ka Parīzi apsēdušas bed bugs :D
Vienīgās reizes, kad Elīna brauks pakaļ vai vedīs bērnu uz dārziņu, būs tad, kad būs jāiefilmē kontents priekš IG.The Princess @ 16.10.2023 17:21Kāda te rakstija par minimalismu. Jā, daudz simpatiskāk ir skatities uz produktu, ja viņš gaumigi pasniegts. Tas pats Siluets. Uz vienkrasaina fona, visu smuki parada, komplektus, reelus. Meitenes nesataisās par ķēmiem, lai fočētu produktu. A Elīnai tadi mati, šādi mati, tāda lokācija un šāda lokācija. Pataisa sevi par apsmieklu pat citā valstī. Un tas Nauris nu tups kas tups cirvis! Par ko vinam lepoties? Par to ka sieva citā valstī lēkā pliku pakaļu? (Aaa, abols no ābelez tālu nekrit, vinš jau tāds pats).
Un vēl tās pozes ko vina kopēja no zimoliem LViton un kas tur vēl bija.
Ok, varbut esmu veca (man nedaudz pāri 30), bet es daudz ko nesaprotu viņas izdaribās. Man arī deliņš ir pusgadu jaunaks kā Dž un es pat ne dienu neesmu atstajusi viņu (iznēmums bija, kad biju slimnīcā). Bērns katru dienu iemacas kaut ko jaunu, jaunšlas skanas, smiekli, kā bērniņš pieglaužās un samīlojās, utt. Labāk to laiku, ko viņi merkakojās, butu veltijusi bernam, skatijušies kā bērns attistās, mācās jaunas lietas, aizbraukuši kaut kur kopā, nevis visu laiku kopā brauc rīt friškas. Droši vien nevar sagaidīt bernu darza laiku, kad varēs Dž nomest dārziņā un paši močīt līdz atsitienam! Elinai nauda nav galvenais, bet izskatās gan kad ir... žēl...