elkonis @ 15.10.2023 22:03Nesaprotu kā viņi var būt tādi tukšpauri. Man personīgi kauns ir pat matus saķemmēt publiskā vietā, kur nu vēl pārģērbties pie galda un pārtikas. Šis man paliks ilgi atmiņā, drausmīgi.
nejauši uzspiedu “like” atdzīstos! Gribēju dislike! Nav gluži kā tu saki :) ne visas sievietes līdz ar mazo pazaudē sevi. Ir neizsakāms prieks to visu redzēt un piedzīvot,tomēr ir daļa sieviešu,kuras ir spiestas iet strādāt un ir daļa,kuras labāk izies ātrāk nekā 1,5gadiņā uz darbu,lai savam mazulim dotu vairāk. Un ne visas izabauda to 1,5 gadu 24/7 kopā ar bērnu. Aizejot uz darbu un esot tur (max) kādas 7-8 stundas dienā, tas pilnīgi neko neatņems no tavas ar tava mazulīša savstarpējās dzīves :) ar šo es nekā negribu būt didras pusē,jo viņu pat par mammu nosaukt nevar, bet tas ko tu saki ir galīgi garāmDevindesmitseptini @ 15.10.2023 22:14
Nav svarīgi, cik ilgs kurai valstij BKA. Par to te nav runa. Vaitad mammas priecājas par īsiem BKA, ka jāatgriežas darbā, ka neredzēs savu zīdaini? Nē, gandrīz visām gribētos būt ar mazo pēc iespējas ilgāk, redzēt pirmajai, kā bērns sāk rāpot utt. Un tad ir tādas kā Didra, pilnīgi nospļauties. Un to, ka kafija jāpaliek tālāk no galda malas, mammas saprot instinktīvi, vai vismaz jau no tā vecuma, kad bērns tiek paņemts klēpī un var kaut ko pagrābt no galda vai ceļas kājās. Nejau full on staigājošs un Didra nesaprot tādas lietas.
L.. @ 15.10.2023 23:31Labi, ka pusdienas no mājām līdzi paņēma. Pārģērbties var ieiet kafejnīcā pie galdiņiem, bet paēst - uz ielas no mājām līdzpaņemto ?
Estere8 @ 15.10.2023 23:35Vispār būtu laba fleshmob kampaņa - ejam uz Butterfly, lādējam telefonus visos kontaktos un vēl drēbes pa taisno zālē mēram. Ienāk tādas 10, ko viņai darīt? ?
cory @ 15.10.2023 21:58Citējot Didrihsoni “Karoč ejam jaunā KAPEIKU PIŠANAS līmenī…Šāds brauciens viņiem vēl nav bijis”
Laavii @ 16.10.2023 10:54
es atvainojos, bet par ko viņa runā? Kāds jauns līmenis? :D:D
Ko par šo domā videogrāfs, kas paņemts līdzi? Annemarija ir Elīnas sulainis, vienmēr visur pakaļ, tāpēc droši vien ir tāda pati vai ir pieradusi pie Didrihsonu izdarībām, bet tam čalim kā ir to visu noskatīties?!IceCream @ 16.10.2023 11:19Apsēdusies pie galda ar svešiem iztukšotiem traukiem, bļauj pilnā rīklē.
elkonis @ 16.10.2023 12:39Godīgi, man jau liekas, ka visiem tur nav komfortabli atrasties ar Elīnu. Tam pašam Naurim reizēm skatiens vai ķermeņa valoda parāda to ka viņam ir kauns. Un tas nabaga džeks, ticu, ka viņš tur ir tikai algas dēļ. Kā jau mums visiem nākas darbā sakost zobus un paciest kaut ko.
lūk tas ir ideālais vīrietis! Neko pielikt neko atņemtIceCream @ 16.10.2023 12:48
Ņuris, izskatās, aizrāvies ar modeļa lomu. Slavenība, stārs, modes ikona Parīzē!