Tā būs pasākuma pievienotā vērtība - paklausīsies 101x dzirdētos stāstus un bonusā blaktis.Pupka @ 15.10.2023 16:20
Ja viņi tiešām brauc uz Parīzi, tad skaidrs, ka ? drēbes turpmāk labāk nepirkt ? Un uz veikalu arī labāk neiet.
Mazums kādu bonusu būs sev atveduši kā suvenīru ?
CallMeAnnika @ 15.10.2023 16:30Tā nav mode, kas "ienāk", bet neaudzināti, slinki, pretīgi cilvēki
Atkal @ 15.10.2023 16:19Iespējams netradicionāls viedoklis, bet man jau šķiet, ka visas meitenes, neatkarīgi no vecuma, par sievietēm kļūst līdz ar bērniem. Es neskatos uz Didru piekasīgi, iespējams tāpēc neredzu neko šausminošu. Parasta jauna meitene, kura žonglē ar jaunajām lomām un katru dienu iemācās kaut ko jaunu. Kaut vai krūzīti palikt tālāk, jo Džeisons sāk iepazīt pasauli un dara to, ko līdz šim nav darījis.Dzīvoju valstī, kurā bērnu kopšanas atvaļinājums ir 4 nedēļas un vietējiem tā ir norma, nekad nav bijis savādāk. Džeisonam ir labi vecāki. Ne izcili, bet viņu vecumā lielākā daļa Latviešu jauniešu katru brīvo brīdi pavada dzerstiņos un nav spējīgi pat bez bērniem sevi nodrošināt. To novēroju paciemojoties vasarā Rīgā. Klubi pilni ar nevīžām un dīkdieņiem, kas cenšas sakasīt naudu aliņam nevis maksimā pārtikai.
elkonis @ 15.10.2023 17:50''Tualetes par maksu, tāpēc nolēnām padzert kafiju un pārģērbties starbucks''. Man pat nav ko teikt, kā vienkārši dusmas un kauns.
Justiine @ 15.10.2023 18:12Viņi tiešām nav adekvāti. ? Kaut kādas pieklājības normas vai robežas vispār laikam nepastāv. Ēd ar rokām, puspliki sēž sabiedriskā vietā, kur citi cilvēki ēd/dzer, filmē kaut kādus debīlus reel.
+ lielajiem biznesa magnātiem, kuriem pieder ntie dzīvokļi, žēl naudu tērēt uz tualeti.
Justiine @ 15.10.2023 18:20+ paklausoties Elīnas live, kur viņa stāstīja par gatavošanos savam grandiozajam pasākumam var izsecināt, ka kārtējo reizi visu viņas vietā izdarīs citi. Savu runu viņa veido kopā ar konsultantu, viņš viņai koriģē tekstu, gan jau iesaka ko teikt/neteikt utt. Kā arī pašu prezentāciju, cik sapratu palīdzēs kāds cits taisīt. Elīnas galvenais uzdevums - pārliecinoši melot par grandiozajiem panākumiem un pārdot cilvēkiem ilūziju, ka ar 5 euro viss ir iespējams.
Justiine @ 15.10.2023 18:12Viņi tiešām nav adekvāti. ? Kaut kādas pieklājības normas vai robežas vispār laikam nepastāv. Ēd ar rokām, puspliki sēž sabiedriskā vietā, kur citi cilvēki ēd/dzer, filmē kaut kādus debīlus reel.
+ lielajiem biznesa magnātiem, kuriem pieder ntie dzīvokļi, žēl naudu tērēt uz tualeti.
elkonis @ 15.10.2023 17:50''Tualetes par maksu, tāpēc nolēnām padzert kafiju un pārģērbties starbucks''. Man pat nav ko teikt, kā vienkārši dusmas un kauns.
mums ir visgarākais dekrēts Eiropā.pusotrs gads.apmaksāts.Meitene pareizi saka citur pec meneša jau jāpazud uz darbu,citur davelk lidz pusgadam.Nevienam neintresē zidaina vecums.Mums vnk sliktā valdiba ir iedevusi tik garu kopā bušanu😁Devindesmitseptini @ 15.10.2023 17:31
tas, ka Jūs tur dzīvojat, nenozīmē, ka tas ir normāli. 4ned dekrēts NAV normāli. Neredzēt savu zīdaini nav normāli. Didrai po*
Roze sarkanā @ 15.10.2023 19:56Ārprāts,kafeinīcā Parīzē neko nepasūta no ēdiena,vīriešiem nepatika ēdienkarte, toties lādē telefonus un pārģērbjas,un tad vēl saka,ka uz viņiem jau šķībi skatās,didra laikam domā,ka visiem bija jāsajūsminās par viņas debilo izskatu un uzvedību.Kāds varētu tajā viņas pasākumā uzprasīt,kas tā par biznesa pakāpi,nemaksāt par tualeti( tajā rozā kafeinicā),bet savas lupatas pārvilkt turpat kafeinīcā ,man liekas tie cilvēki reāli jutās neērti didras un tefteļa vietā, visdebīlākā ģimene,un šie idioti vēl citus mācīs biznesu
Roze sarkanā @ 15.10.2023 19:56Ārprāts,kafeinīcā Parīzē neko nepasūta no ēdiena,vīriešiem nepatika ēdienkarte, toties lādē telefonus un pārģērbjas,un tad vēl saka,ka uz viņiem jau šķībi skatās,didra laikam domā,ka visiem bija jāsajūsminās par viņas debilo izskatu un uzvedību.Kāds varētu tajā viņas pasākumā uzprasīt,kas tā par biznesa pakāpi,nemaksāt par tualeti( tajā rozā kafeinicā),bet savas lupatas pārvilkt turpat kafeinīcā ,man liekas tie cilvēki reāli jutās neērti didras un tefteļa vietā, visdebīlākā ģimene,un šie idioti vēl citus mācīs biznesu
Loreenijatatoo @ 15.10.2023 20:20Viņi ir čigāni.
Cerams blaktis saķers un aizvedīs mājās,lai asinis sūc laukā.