The Princess @ 14.10.2023 20:01Čikst, ka jaiet uz Maxima ar sīceni... Nu takš iemāci darbiniekiem izdot nevis veselu piečuku, bet monetās. Es, kad stradāju veikalā, ta dariju. Nu nejau galigi kapeikās, bet ja jāizdot 10€, izdod 5€ un parejo gliti 1€, 2€, 0.50€ monētās.
Un tad čikst, ka kauns veikalā maksāt monētās. A ar strašnām uzacīm un nemazgatiem matiem nav kauns staigāt?
Loreenijatatoo @ 14.10.2023 19:00Nauris savā story izkatās kā aiz vaiga grib paņemt..???
Zabiite @ 14.10.2023 14:25Parādi,ka nemāki krāsoties, nepasakot to. Didra - https://failiem.lv/u/6xfjw8crqe
es tā iedomājos, varbût tās kapeikas ir no darbiniecēm, norēķinoties par kafiju un saldumiem? Kāda jau šeit rakstīja, ka darbiniecēm ir par to jāmaksā😂The Princess @ 14.10.2023 20:01Čikst, ka jaiet uz Maxima ar sīceni... Nu takš iemāci darbiniekiem izdot nevis veselu piečuku, bet monetās. Es, kad stradāju veikalā, ta dariju. Nu nejau galigi kapeikās, bet ja jāizdot 10€, izdod 5€ un parejo gliti 1€, 2€, 0.50€ monētās.
Un tad čikst, ka kauns veikalā maksāt monētās. A ar strašnām uzacīm un nemazgatiem matiem nav kauns staigāt?
The Princess @ 14.10.2023 20:01Čikst, ka jaiet uz Maxima ar sīceni... Nu takš iemāci darbiniekiem izdot nevis veselu piečuku, bet monetās. Es, kad stradāju veikalā, ta dariju. Nu nejau galigi kapeikās, bet ja jāizdot 10€, izdod 5€ un parejo gliti 1€, 2€, 0.50€ monētās.
nu tas vairāk attiecas uz pavisam maziņiemAnīle līne @ 15.10.2023 09:20Fui, viņa Dž. uzvilka drēbes pa taisno no veikala plaukta. Neviens nepateica, ka bērnu drēbes jāizmazgā pirms vilkšanas? Protams, jo pati savas buķika drēbes nemazgā arī PĒC vilkšanas un pirma atlikšanas atpakaļ plauktā. ?
nekad nevienu drēbi no veikala neesmu mazgājusi pirms vilkšanas, izņēmums, protams, ir humpalasAnīle līne @ 15.10.2023 09:20Fui, viņa Dž. uzvilka drēbes pa taisno no veikala plaukta. Neviens nepateica, ka bērnu drēbes jāizmazgā pirms vilkšanas? Protams, jo pati savas buķika drēbes nemazgā arī PĒC vilkšanas un pirma atlikšanas atpakaļ plauktā. ?
SintijaP @ 15.10.2023 11:59nekad nevienu drēbi no veikala neesmu mazgājusi pirms vilkšanas, izņēmums, protams, ir humpalas
SintijaP @ 15.10.2023 11:59nekad nevienu drēbi no veikala neesmu mazgājusi pirms vilkšanas, izņēmums, protams, ir humpalas
KatyB @ 15.10.2023 13:07
Katra paša izvēle, bet es ieteiktu jebkuru apģērbu ka arī gultasveļu viemēr izmazgāt pēc pirkšanas. Gandrīz visi tekstila izstrādājumi un apģērbi kas ražoti masveida tiek apsmidzināti ar speciālam ķimikālijām pret pelējumu/kodēm utt. Nekas briesmīgs bet zinu vairākiem cilvēkiem ir alerģija. Tāpēc arī jaunam drēbēm ir tāda specifiska smarža
KatyB @ 15.10.2023 13:07
Katra paša izvēle, bet es ieteiktu jebkuru apģērbu ka arī gultasveļu viemēr izmazgāt pēc pirkšanas. Gandrīz visi tekstila izstrādājumi un apģērbi kas ražoti masveida tiek apsmidzināti ar speciālam ķimikālijām pret pelējumu/kodēm utt. Nekas briesmīgs bet zinu vairākiem cilvēkiem ir alerģija. Tāpēc arī jaunam drēbēm ir tāda specifiska smarža
The Princess @ 15.10.2023 13:52
Ne tikai ar ķīmiskām vielām, bet apgerbu šuj, pirms tam audumu neizmazgājot - kadu nonem no masīnas ( puteklainu, ellainu) no tada ari šuj. Un šī ir atbilde, kapec jauns bēbja bodijs pēc 1x izmazgāšanas ir škībs un greiz, jo audums pirms šūšanas nav mazgats.
Un nav jau ari zinams, ar kadām rokām bernu apgerbs veikalā ir apgrābstits. Pag.gad man bija šoks - Dominas H&M mamma ar milzigu punci, Costas kruzi rokās skatās bebju drēbites. Kaut kas vinai izkrita no rokas un vina ar kaju pastūma zem stenda apakšā.