Viņu kāds filmēja. Vai tiešām Nauris arī devās prom? Neticu, ka viņš negribēja palikt līdz beigām.Pupuķis @ 11.10.2023 11:17
Nu viņa arī laikam palika skatīties, Elīnai bija storijs, kur viņa mājās vakarā suni auklē un saka, ka "gaidīs saimnieci mājās".
viņai tās kājas kopā neturas nekad,izņemot brīžus,kad paliek divatā ar nauri, vēl izdomās iebāzt savus 5 centimetrusRaFaello1994 @ 11.10.2023 15:53
https://failiem.lv/u/8tudux9ute
Rekur ļoti uzskatāmi, ka sēdētu sieviete tiekoties un runājot par biznesu un ka sēž Didra, nu toč biznesa lēdija kaut kāda lauku miestā pat būtu pieklājīgaka domāju ?
tip top viņas pozai būtu, ka uzvilkusi kleitu bez biksītem 🤣🤣?si=sIQkoBlr_5xse4l1 nu taka šeit.RaFaello1994 @ 11.10.2023 15:53
Rekur ļoti uzskatāmi, ka sēdētu sieviete tiekoties un runājot par biznesu un ka sēž Didra, nu toč biznesa lēdija kaut kāda lauku miestā pat būtu pieklājīgaka domāju ?
Ir taču aukle vēl, kas 24/7 ar mazuli auklējas. Varbūt viņa arī filmēja.CallMeAnnika @ 11.10.2023 15:59Viņu kāds filmēja. Vai tiešām Nauris arī devās prom? Neticu, ka viņš negribēja palikt līdz beigām.
CallMeAnnika @ 11.10.2023 15:48Tagad ir 57, bet vakar pa dienu pieejamas bija 24. :D
Laikam aizvakar pati arī teica, ka 200 no 250 ir pārdotas.
Viņa tik traki seko, lai tik 1kg nepienāk klāt! :Delkonis @ 11.10.2023 16:36Didras jaunais reels: "Es ēdu šīs, jo tur ir maz kaloriju. Bet es vispār neskaitu kalorijas."
Katru dienu uzpeld viņas izglītības trūkums
interesanti,kur palika 2.bērna plānošana un jāuzņem 2kg. Kaut gan ja visur turpina gvelzt par to,ka nav seksa,tad kāda jēga uzņemt tos kg, ja bērnu taisīšanas process tāpat nenotiekHmmm1 @ 11.10.2023 16:50Viņa tik traki seko, lai tik 1kg nepienāk klāt! :D
Burtiski sēž badā un viss. Labi, ka Saltiņiem nav kalorijas, tad vispār būtu :D
Šitā nenormālā svēršanās, mērīšanās ir tik tiešām nenormāla slimība. Viņa tiešām nesaprot, ka baigi kārnās sievietes izskatās nesmuki!
Nu drīz gan jau atkal sāks par to muldēt!gribuiemestkapeiku @ 11.10.2023 17:06interesanti,kur palika 2.bērna plānošana un jāuzņem 2kg. Kaut gan ja visur turpina gvelzt par to,ka nav seksa,tad kāda jēga uzņemt tos kg, ja bērnu taisīšanas process tāpat nenotiek
bet tiešām tur viss iet pa tādām pašām vīlēm kā viņu lupatas. Ja agrāk nejauši kaut kur izmuldējās,ka reizēm strīdās,bet ikdienā ir ideāls pāris, tad tagad attiecību labošanas braucieni, attiecību kursi,grāmatas un raudoši storiji. Plusā visam viņu savstarpēja saskarsme jau caur telefonu nododas,ka tur viss ir sen nodzisis un viss ir ļoti slikti. Pavilks vēl pāris gadus,bet ne mūžību.Hmmm1 @ 11.10.2023 17:12Nu drīz gan jau atkal sāks par to muldēt!
Kaut kā šķiet šī ģimenīte drīz izjuks!
Neticu, ka Naurim sekss nav svarīgs. Varbūt Elīnai nav svarīgs...
Tieši tā. Ja vairs nav mīlestības. Nav vēlme tuvībai un ir strīdi. Tad kāpēc vienam otru mocīt? Šo loģiku nesaprotu.gribuiemestkapeiku @ 11.10.2023 17:17bet tiešām tur viss iet pa tādām pašām vīlēm kā viņu lupatas. Ja agrāk nejauši kaut kur izmuldējās,ka reizēm strīdās,bet ikdienā ir ideāls pāris, tad tagad attiecību labošanas braucieni, attiecību kursi,grāmatas un raudoši storiji. Plusā visam viņu savstarpēja saskarsme jau caur telefonu nododas,ka tur viss ir sen nodzisis un viss ir ļoti slikti. Pavilks vēl pāris gadus,bet ne mūžību.
elkonis @ 11.10.2023 17:17Patiesībā es baidos zināt cik meitenes tiek ietekmētas ar Didras svara kontrolēšanu. Kāda meitene savos 14 gados paskatoties uz viņu nodomās, ka tas ir skaisti un viņai arī tādai ir jābūt. Arī es pati esmu bijusi influencēta būt tievai un neest - sliktākie dzīves gadi, ne tikai es jutos slikti, bet depresija arī pieklauvēja. Un tagad es vienkārši nevaru noskatīties uz to uzspiešanu no viņas puses kā piem. "šīs bikses ciskas neresnina" , "viduklis ir tievs un izcelts, kā tam arī ir jābūt" uttttt. Šādus cilvēkus vajag izslēgt no sabiedrības, aizliegt publicēt soc. tīklos JEBKO. Elīna ir slima, un viņai seko daudz jaunu meiteņu, kuras diemžēl tiek influencētas. Es gan gribu ticēt, ka tā nav, bet ja reāli padomā..
RaFaello1994 @ 11.10.2023 15:53
ši vēl nesen bija zāles darbinieceCallMeAnnika @ 07.10.2023 21:13Šķiet, ka Annemariju Elīna pacieš tikai tāpēc, jo viņa ir pakalpiņš un darīs visu, ko viņai liks. Izdevīgi.
https://butterfly.lv/products/lux-klases-divdaligs-komplekts-ar-spalvam-violets-1
Butterfly atkal jauna modele. Vienīgā, kas ir pastāvīga, ir Helēna.
Pamanīju, ka Butterfly IG profils pēdējā laikā ir tikai par un ap Elīnu. Agrāk storijos un postos rādīja arī citas modeles.
tak atceros bija video,ka Džeisons ne raud,ne čīkst a viņa tik bāž viņu mutē. Viņš griežas prom un špļauj laukā, a viņa tik stuķē iekšāAciigaa @ 11.10.2023 19:58Džeisonam visu laiku mute aizbāzta ar knupi.??♀️ nja, mammīte
paskataties uz ielām,tādu tievumu ka 2000. vairs tik bieži neredzēs(ja nu vienīgi no dabas tada"caurbira")pusaudžiem ir citi standarti un tā jau ir otra galējiba.Bubuu @ 11.10.2023 18:11
Diemžēl mūsdienās nevar aizlieg stulbiem cilvēkiem izplatīt savu stulbumu tālāk (Es domāju Elīnu un viņas putnus galvā).Bet vai nav tā, ka pusaudži, kas tagad aug, aug ar citādiem skaistuma standartiem prātā, nekā, mēs, kas 2000 gadu sākumā bijām pusaudži? Tajos laikos tika daudz promotēts, ar visādu superzvaigžņu palīdzību, ka par tievām ir uzskatāmas tikai tās meitenes, kurām ir pavisam plāns vēders un pat sēžot riepiņa neveidojas un ja tev uz punča ir kaut maziņš mīkstumiņš tad esi resna. Un Elīna ir kaut kā iesprūdusi šajā laikā ar savu domāšanu. Bet mūsdienās manuprāt daudz vairāk tiek pievērsta uzmanība body positivity un domāju, ka jaunas meitenes nav tik slimīgi apsēstas ar tievumu, kā tas bija gadus 15 atpakaļ, ne?
Kā viņu atrast IG?Rassberry @ 11.10.2023 19:54ši vēl nesen bija zāles darbiniece
Instagram gandrīz katru dienu lika bildes un storijus savā sapņu..darbā..