SBF viņa stāsta par pagātni vai tagadni???
Elyna @ 22.09.2023 09:02
Viss jaunais ir labi aizmirsts vecais ?
Un pērle " Es biju 20kg resnāka " .
nav jau nemaz tā ideālā figūra.Pupka @ 22.09.2023 11:19Kā E iepriekš nometa 10 kg - dzēru daudz kafijas, ēdu maz (dažus burkānus dienā) un daudz staigāju. Bet badoties ir slikti, es tā vairs nedaru un nevienam arī neiesaku.
Nekas nav mainījies, viņa joprojām badojas - kafija, burkāni un lēkāšana uz vienas kājas.
Viņa reāli ir iesprūdusi vienā vietā un viss, neko negrib mainīt, jo bail no pārmaiņām, bail zaudēt ideālo pasauli/ figūru.
es pat teiktu,ka tālu no ideāla. Tā figūra,kas bija vē medusmēnesī gan bija wow, ļoti simpātiska,dibens labs, kājiņas smukas, krūtis neizskatījās kā milzīgi tesmeņi, bet kas ir tagad,tās ir šausmasLiveandletlive @ 22.09.2023 11:24nav jau nemaz tā ideālā figūra.
Pupka @ 22.09.2023 11:19Kā E iepriekš nometa 10 kg - dzēru daudz kafijas, ēdu maz (dažus burkānus dienā) un daudz staigāju. Bet badoties ir slikti, es tā vairs nedaru un nevienam arī neiesaku.
Nekas nav mainījies, viņa joprojām badojas - kafija, burkāni un lēkāšana uz vienas kājas.
Viņa reāli ir iesprūdusi vienā vietā un viss, neko negrib mainīt, jo bail no pārmaiņām, bail zaudēt ideālo pasauli/ figūru.
jā, kādreiz bija ok. Ņemot vērā ka nesportoja, tur vareja apskaust, bet ne jau tagad nobadinato ķermeni 🤣gribuiemestkapeiku @ 22.09.2023 11:28es pat teiktu,ka tālu no ideāla. Tā figūra,kas bija vē medusmēnesī gan bija wow, ļoti simpātiska,dibens labs, kājiņas smukas, krūtis neizskatījās kā milzīgi tesmeņi, bet kas ir tagad,tās ir šausmas
viņa briesmīgi izskatās ar kosmētiku. Kur viņai acis pazuda? +10 gadi klāt 😶 kā viņa to pati vai Nauris, vai vienalga kurš neredz?L.. @ 22.09.2023 12:32
Ja neliktu tonnām kosmētiku, pat varētu pēc cilvēka izskatīties. Vienreiz teica, ka tas fotosesiju dēļ - lai kamerā labāk. Bet viņa kamerā arī diezko labi neizskatās ar to kosmētikas kārtu, ja godīgi.
bet tā pat labāk, viņai piere bija katastrofāli grumbaina😂Vārdotāja @ 22.09.2023 12:28Didrai toč sašpricēts pierē. Ielikusi storiju bez meikapa- pati starā….
L.. @ 22.09.2023 12:32
Ja neliktu tonnām kosmētiku, pat varētu pēc cilvēka izskatīties. Vienreiz teica, ka tas fotosesiju dēļ - lai kamerā labāk. Bet viņa kamerā arī diezko labi neizskatās ar to kosmētikas kārtu, ja godīgi.
gribuiemestkapeiku @ 22.09.2023 12:46bet tā pat labāk, viņai piere bija katastrofāli grumbaina?
PatrishaS @ 22.09.2023 13:12
Vakar live laikā teica,ka neredz nekādu problēmu pierei. Un parādīja,kā savielk grumbas. Teica,ka esot viņai piedavāts sašpricēt seju,bet atteikusies. Šī rīta storijis ir kāds filtrs uzliks,kas nogludina ādu
No vakardienas live Butterfly profilā pērle: "Es jau domāju, ka ar Butterfly mūsu griesti Rīgā ir sasniegti, bet Augļu servisam ir 240 darbinieki."Vārdotāja @ 21.09.2023 18:53Saprotu, ka Didrai ir mikrafons, bet kāds var pateikt, lai beidz bļaut??
Nu ta pieēdīsies Augļu servisa augļus
Viņai drīzāk vispār nav figūras. Agrāk bija, bet vairs nav.Liveandletlive @ 22.09.2023 11:24nav jau nemaz tā ideālā figūra.