cory @ 15.09.2023 18:38
Jā, ja ir nedaudz saprašana par modi un stila izjūta tad diez gan trendīgi tās bikses var sakombinēt. Domāju Vizla vai Alīna varētu mierīgi iznest tās bikses, bet ja paskrollē Didras Butterfly lapas bikšu sadaļu, tad Didrai liekas, ka uzvelkot pie jebkurām džinsu biksēm savos lielos platformas kablakus, korseti, flīca platmali un pieskaņojot fake dizainera somiņu būs bomba.
Bildē varbūt nedaudz cits modelis, nekā Didrai, bet nu tāpat uzreiz var redzēt, kas ir aktuāls un kas nav aktuāls.
IceCream @ 15.09.2023 20:44
Atstāšu vienkārši tāpat
Dzintriņa @ 15.09.2023 20:35
Un kāpēc gan nevarētu? Atceroties to laiku (kas bija diezgan Sen) atminos to kā mīllietu bērninam ar nomierinošu efektu kaut uz nakti, miedzinam.. Man dēls arī sosi sūkāja Līdz teju 2 gadiem, ne jau nepārtraukti, bet kad pats no uzskatīja par nepieciešamu, miegs, Krenki utt.. un sakodiens ir ideāls pieaugot.
L.. @ 15.09.2023 23:18Viņiem pieder padsmit dzīvokļi, un 2 no tiem ir Dubaijā? Un viss bez kredīta iegādāts. Es nepārklausījos par tiem dzīvokļiem?
L.. @ 15.09.2023 23:18Viņiem pieder padsmit dzīvokļi, un 2 no tiem ir Dubaijā? Un viss bez kredīta iegādāts. Es nepārklausījos par tiem dzīvokļiem?
bet tas taču tikai viens no visiem uzņēmumiem :))))cory @ 16.09.2023 00:13Anna stāsta, ka gada laikā viņi apgroza 1.5 miljonus un tagad gada mērķis esot 2 miljoni. Hmm.....
Tikmēr 2022. gada ED Butterfly SIA vadības ziņojumā:
"Pārskata periodā sabiedrība ir turpinājusi aktīvu visāda veida apģērbu mazumtirdzniecību.
Neto apgrozījums tajā ir 970 647 EUR. Pārskata periods noslēgts ar peļņu 105 318 EUR."
gribuiemestkapeiku @ 16.09.2023 00:21bet tas taču tikai viens no visiem uzņēmumiem :))))
cory @ 16.09.2023 00:13Anna stāsta, ka gada laikā viņi apgroza 1.5 miljonus un tagad gada mērķis esot 2 miljoni. Hmm.....
Tikmēr 2022. gada ED Butterfly SIA vadības ziņojumā:
"Pārskata periodā sabiedrība ir turpinājusi aktīvu visāda veida apģērbu mazumtirdzniecību.
Neto apgrozījums tajā ir 970 647 EUR. Pārskata periods noslēgts ar peļņu 105 318 EUR."
Es drīzāk neticu cita iemesla dēļ. Ja viņiem ir dzīvokli Dubaijā, nafig tad ikgadējos ceļojumos uz Dubaiju, paliek viesnīcā? Kāpēc ne savā dzīvoklī? Palikt savā dzīvoklī Dubaijā, būtu reāls apliecinājums - hei, mūsu bizness rullē, spējam pirkt īpašumu Dubaijā. Viesnīcas ir domātas luzeriem.gribuiemestkapeiku @ 15.09.2023 23:53Sakat ko gribat, bet neticu ne par kādiem dzīvokļiem. Un runa te nav par naudu. Viņa uzzinot pr Ventspili tā kladzināja,lai tikai visi zina,ka viņi ir. Te ie Dubaijā un klusēja? Neticu. Vienīgais tiešām, briesmīgi netīra nauda tika apgrozīta un par to nebija cita varianta kā tikai klusēt?