Berry5 @ 09.09.2023 21:00
Varbūt ja Elīna pati beidzot pieceltu savu d.. viņa nebūtu tādā bedrē kā šobrīd?
Inesiiite @ 10.09.2023 07:45https://failiem.lv/u/328hsnrq7
Tikko ieraudzīju,ka šāda persona ir saņēmusi ielūgumu uz pasākumu! ? Laikam tik īpaša,jo ir vārda māsa ?
Bet...joprojām atceros praia rotu radītājas (Elīnas Kalniņas) skaļās domas par tādām sievietēm kā Didriksone un kaut kas tur galīgi neiet kopā ?
https://failiem.lv/u/y753zsrev
Lai viņa palasa kas tajos cīsiņos ir iekšā. Ir jau arī mājražotāju cīsiņi, kur tiešām ir īsta gaļa. Bet šie cīsiņi tak ir kā tualetes papīru ēst... Es pat pieaugusi tādus cīsiņus needu, kur nu vēl bērnam dod! 🙅KatyB @ 09.09.2023 22:33
Un bērnam tik stumj iekšā cīsiņus kamēr nav aukle blakus kas rūpējas par sabalansētu berna ēdienu.
gribuiemestkapeiku @ 09.09.2023 22:47Tikko noskatījos storiju,kur raud,ka galvu atsita un mazulis arī iepīkstas,jo redz,ka mammai vai “tai sievietei” (par ko nu viņš viņu uzskata?) raud un bēdājas. Cik tam mazulim vajag to emociju? Jūt tak momentā. Es kaut kad sen,kad mans paaugās pirmo reizi raudāju viņa priekšā,jo domāju,ka nesapratīs. Nabadziņš palika bēdīgs un žēloja mani. Kopš tās reizes sapratu,ka viņa priekšā pat ja pirkstu virtuvē sec nocirst nevar raudāt, a šitai vēl storiju uzfilmēt
AnnnaMannna @ 10.09.2023 10:40
Tu savam bērnam māci, ka mamma neraud, pat ja objektīvi sāp (nocirsts pirksts) vai garīgi pārdzīvojumi? Tas tā kā skaitās pareizi - mācīt emociju apspiešanu?
Nav brīnums, ka tik daudziem veģetatīvās distonijas, trauksmes, depresijas un cits.
tac KalniņElīna tad dirš. No 308 pieteikumiem tiks 50 😁 gribēja būt laikam īpašāka, nekā ir.Inesiiite @ 10.09.2023 07:45https://failiem.lv/u/328hsnrq7
Tikko ieraudzīju,ka šāda persona ir saņēmusi ielūgumu uz pasākumu! ? Laikam tik īpaša,jo ir vārda māsa ?
Bet...joprojām atceros praia rotu radītājas (Elīnas Kalniņas) skaļās domas par tādām sievietēm kā Didriksone un kaut kas tur galīgi neiet kopā ?
https://failiem.lv/u/y753zsrev
varbūt es tur pārspīlēju,bet par katru sīkumu es bērna priekšā nekad neatļaujos pīkstēt. Nevis rādu apspiest emocijas,bet kamēr bērns bija mazs, viņš nesaprata kāpēc es raudu un kāpēc manis dēļ mazam bērniņam, 1-1,5 gadu vecam ir jāraud,jo es atsitu galvu? Uzskatu paaugsies,sāks saprast,ka raudu nevis tāpēc,ka viņš kaut ko ne tā, bet sapratīs,ka es atsitu galvu,tad var “rādīt emocijas” kā tu saki. Ja es pavisam maza bērna priekšā raudāšu katru reizi,kad atsitu galvu vai kāju, viņš raudās ar mani lielāko dienas daļu. Nepalieciet smieklīgas,super duper pareizās, emociju mācītājas. Gribētu redzēt kā tu gadu veca bērna priekšā katru reizi atsitot sev kaut ko mazliet raudāsi un ļausies,lai viņš tev raud līdzi.AnnnaMannna @ 10.09.2023 10:40
Tu savam bērnam māci, ka mamma neraud, pat ja objektīvi sāp (nocirsts pirksts) vai garīgi pārdzīvojumi? Tas tā kā skaitās pareizi - mācīt emociju apspiešanu?
Nav brīnums, ka tik daudziem veģetatīvās distonijas, trauksmes, depresijas un cits.
nu tiešām labāk,lai gadu vecs bērns visu laiku raud kopā ar mammu un nesaprot to iemeslu,pat ja viņa sev “veiksmīgi” kaut ko atsit katras 10min 😅IceCream @ 10.09.2023 13:20Tas reels, bļin, tiešām smieklīgs? Un tās komentētājas... Zeme, atveries.
Kapeikai - nē, labāk ir bērnam mācīt, kad kāds kaut ko sasit, ir jāstāv un jāfilmē un jāizliek internetā.
Jaunsprofils @ 10.09.2023 11:20Elīna laikam Nauri nesveiks tēvu dienā ? nav laika staigāt pa veikaliem un meklēt dāvanu
kristik @ 10.09.2023 12:46Elīna tagad saka, ka viņa neraksta to do list'ā, ka jāpavada laiku ar ģimeni-parunāties ar vīru, ieiet dušā utt.
Viņai pirms mēneša, toreiz, kad Nauris uz nedēļu bija prom, to do list'ā bija- pavadīt laiku ar Džeisonu, vai kas tamlīdzīgs. Kā arī tur bija ieiet dušā vai izmazgāt matus. Man šķiet, ka forumā vēl bija ielikts screenshot, un meitenes to apsprieda.
Kur loģika? ?
Tāda Tēvu diena nav jāsvin. Ir tikai Mātes - Močītājas diena. :DJaunsprofils @ 10.09.2023 11:20Elīna laikam Nauri nesveiks tēvu dienā ? nav laika staigāt pa veikaliem un meklēt dāvanu
Un bērnam būs jāraud arī līdzi katru reizi, kad pazudīs Butterfly profils. :Dgribuiemestkapeiku @ 10.09.2023 13:24nu tiešām labāk,lai gadu vecs bērns visu laiku raud kopā ar mammu un nesaprot to iemeslu,pat ja viņa sev “veiksmīgi” kaut ko atsit katras 10min ?