L.. @ 17.08.2023 09:35Varbūt aukle palikusi pārāk dārga maciņam. Uztaisot bērnu stūrīti veikalā, Džoistiku varēs vaktēt meitenes pa dienu.
Saprastu, ja tas Baķiks būtu lielveikals, kur var pavadīt daudz laika iepērkoties. Bet tādam ne to bērnu stūrīti, ne arī kafijas stūri vajag.
Tie nav ceļojumi, bet braucieni pēc grīdaslupatām.🥴☺️Kanelmaizite @ 16.08.2023 23:17Jūs neviena nešokējaties par to, ka šamējie jau atkal ceļojumā - un bez Džeisona?
Vai arī tā ir tik ierasta lieta, ka nepārsteidz? :D
Pēc Instagram sanāk, ka pirms ~10 dienām bija Itālijā. Tas tā kā normāli? Par kādu otro bērnu vispār ir runa? Kāpēc tas jānorāda bērnam?
Sorry, ka baigi te moralizēju. Vienkārši nesaprotu to nekaunību no viņu kā vecāku puses.
amoreamore @ 17.08.2023 09:48Didra storijos sūdzas, ka noīrējuši apartamentus un bijis grūti atrast atslēgu, baigie labirinti, ļoti sarežģīti.
Esmu gatava saderēt, ka viss bija easy peasy, vienkārši abi engliš pīpl nespēja izlasīt un saprast ko viņiem saka.
Jebanāti, goda vārds
P.s. Ņemot vērā, ka viņi ir rajonā kur “vienai labāk nestaigāt”, gan jau atkal dricelēs pa Parīzes geto rajonu noliktavām.
Lula @ 17.08.2023 10:57
Par pārējo piekrītu, bet kas ir jebanāti? :D
katetrina @ 17.08.2023 10:43Tie nav ceļojumi, bet braucieni pēc grīdaslupatām.?☺️
Viņi abi vēl nav nonākuši līdz saprašanai ka viņiem ir bērns un līdz saprašanai ,kas ir vecāku pienākumi, atbildība.Viņu uztverē tā ir “lieta” nogrūzt tik kaut kur, kaut kam.
Lula @ 17.08.2023 10:57
Par pārējo piekrītu, bet kas ir jebanāti? :D
vai vienkāršāk jebanāti=didrihsoniGlobuss @ 17.08.2023 11:42
Tautas folklora no "Kriminālās Ekselences Fonda".
Kanelmaizite @ 16.08.2023 23:17Jūs neviena nešokējaties par to, ka šamējie jau atkal ceļojumā - un bez Džeisona?
Vai arī tā ir tik ierasta lieta, ka nepārsteidz? :D
Pēc Instagram sanāk, ka pirms ~10 dienām bija Itālijā. Tas tā kā normāli? Par kādu otro bērnu vispār ir runa? Kāpēc tas jānorāda bērnam?
Sorry, ka baigi te moralizēju. Vienkārši nesaprotu to nekaunību no viņu kā vecāku puses.
amoreamore @ 17.08.2023 09:48Didra storijos sūdzas, ka noīrējuši apartamentus un bijis grūti atrast atslēgu, baigie labirinti, ļoti sarežģīti.
Esmu gatava saderēt, ka viss bija easy peasy, vienkārši abi engliš pīpl nespēja izlasīt un saprast ko viņiem saka.
Jebanāti, goda vārds
P.s. Ņemot vērā, ka viņi ir rajonā kur “vienai labāk nestaigāt”, gan jau atkal dricelēs pa Parīzes geto rajonu noliktavām.
Dita.D @ 17.08.2023 14:02
To atslegas atrašanu viņa noraksturoja kā tādu escape room ?
Bubuu @ 17.08.2023 10:15
Ha ha ha... jo tā nu 1.5 vai 2 gadus vecs bērns sēdēs savā stūrītī. ? Nu varbūt viņš tāds pasīvs bērns, bet normāls bērns staigātu pa visi veikalu, vilktu visu ārā no plauktiem un lupatas no pakaramajiem.
Esmu bijusi vienu reizi Prieka Vēstī , lai tikai paskatītos kas tur un kā notiek. TĀ IR SEKTA!Pufpuffs @ 17.08.2023 14:43
Es to iztēlojos tā - knupis zobos, tad vēl, protams, bērnu stūrītī liels TV, kur iet uz riņķi multenes vai arī kadri, kā Prieka vēsts pārstāvji tirinās kameras priekšā…. Ā, un vispār - bērnu stūrītim tak vienmēr var sētu uzbūvēt, lai mazais tur sēž savos divos kvadrātmetros un netraucē močīt ?
Būtu varbūt arī smieklīgi, ja nebūtu tik traki bēdīgi! Baisi, ka tas, ko mēs te pa jokam gudrojamies, šim pārītim pilnā nopietnībā var ienākt prātā kā amazing ideja ?
Hmmm1 @ 17.08.2023 15:02Esmu bijusi vienu reizi Prieka Vēstī , lai tikai paskatītos kas tur un kā notiek. TĀ IR SEKTA!
Šausmas tur tik tiešām ir, tur cilvēkiem šausmīgi visu cenšas ieborēt smadzenēs un visu laiku ceļo naudas maisiņš, lai tik mestu naudu iekšā! Parastā baznīcā vari iemest pie ieejas kastītē, bet te burtiski visi lūr uz tavām rokām, lai tikai iemestu to naudu!
Hmmm1 @ 17.08.2023 15:02Esmu bijusi vienu reizi Prieka Vēstī , lai tikai paskatītos kas tur un kā notiek. TĀ IR SEKTA!
Šausmas tur tik tiešām ir, tur cilvēkiem šausmīgi visu cenšas ieborēt smadzenēs un visu laiku ceļo naudas maisiņš, lai tik mestu naudu iekšā! Parastā baznīcā vari iemest pie ieejas kastītē, bet te burtiski visi lūr uz tavām rokām, lai tikai iemestu to naudu!
Jā ,var aiziet jebkurš. Atceros, ka svētdienās vai 10.00, vai 11.00 no rīta.fifinators @ 17.08.2023 15:22
Tur tik vienkārši jebkurš var aiziet? ?
gribuiemestkapeiku @ 17.08.2023 16:33Nu tik būs. Jāuzresnē nabadzītei