*Cap @ 14.08.2023 00:04
CallMeAnnika man arī gribētos ticēt labajam, bet neticās… nu nezinu, liekas, ka gatavojas tam, ka augusta beigās būs šovs par viņiem un nu tik mēģina parādīt kārtīgu latviešu uzņēmēju ģimeni
Piekrītu viedoklim, ka motivācija pēdējās dienās likt daudz ierakstu, kā spēlējas un pavada laiku ar mazo, kā pati stiepj atkritumu maisus utt…. Tiešām spēcīgi ož pēc tāda kā PR gājiena, gatavojoties šovam. Kā arī- vajag tak atspēkot to, ko te forumā runā 😅
Man pašai ir pusotrgadnieks mājās, līdz ar to skatoties šos pēdējos ierakstus, ir diezgan jocīga sajūta….. Es tiešām nesaprotu, kāpēc tam nabaga bērniņam visssssssu laiku mutē ir knupis… par zobiem, valodas attīstību un tml vecākiem acīmredzami ir diezgan vienalga... Galu galā arī kājās mazais ir burtiski “uzrauts” - par to liecina tas, ka viņš visu laiku staigā uz pirkstgaliem. 😬 Acīmredzot te svarīgāk bijuši kaut kādi PSRS laika padomi, ka bērnam tak pirmajā dzimšanas dienā jau obligāti jāstāv kājās ar kūkas gabalu rokās… 👀 Par mūžīgo TV fona troksni jau nemaz nerunājot…. Un uz to “gultasvietu” uz dīvāna malas es vispār nespēju skatīties 🫣
Elīna, Nauri, nu, lūdzu, kaut uz brīdi nometiet pie malas to savu “močīšanu”, izlasiet kaut vienu grāmatu par bērnkopību…. Kaut YouTube kādu video noskatieties par šo tēmu! Ja reiz piķis nav problēma, kā to cenšaties izrādīt, lūdzu, sazinieties ar fizioterapeitu, lai Dž tomēr izdotos uzaugt bez kāju, stājas un muguras problēmām!
Svešu bērnu nav…. Bet, nu, esot vienkārši random IG sekotājam, man nav ne jausmas, kā lai tam mazajam cilvēkam palīdz! Atliek vien rakstīt komentārus forumā un cerēt, ka IG “gada vecāki” nāks pie prāta. Cik saprotu, DM jau nav jēgas rakstīt- kā te iepriekš bija minēts, tos E pati nemaz nelasa…