Helita @ 03.08.2023 16:28
Ir storiji no noliktavām. Būsi izpelnījusies. :D
PatrishaS @ 03.08.2023 15:05Akdievs,cik viņa dumja. nejēdz atšķirt noliktavu no ražotnes. ??? Pat lielie brendi kā gucci ne visus produktus ražo Itālijā. Bet šeit visa butterfly kolekcija ražota Itālijā,iedomājaties !!!
CallMeAnnika @ 03.08.2023 19:50https://butterfly.lv/products/bruna-adas-rokassoma
https://butterfly.lv/products/melna-plecu-soma-ar-garo-lenci
Kāpēc Elīna nekad nereklamē šīs somas? Vienmēr parāda savos storys produktu un tiek momentāni izķerts, kā pati saka. Vai kauns par pakaļdarinājuma cenu? Bet no 400 eiro uz 220. :D
Justiine @ 03.08.2023 20:01Ka tik slavenībās bez filtra viena no epizodēm nebūs, kur Elīna dodas uz Itāliju izvēlēties vislabākās un kvalitatīvākās drēbes savam unikālajam brendam.? Noteikti centīsies tajās dažās epizodēs maksimāli noreklamēt savu taureni. Tas arī ir galvenais iemesls kapēc vispār piekrita tam šovam, jo pat tad, kad vēl nebija viņai bērns, viņa teica, ka esot max aizņemta un neesot laiks piedalīties kaut kādos šovos. Tagad ir gatava uz visu, jo grimstošais kuģis taču jāblābj kā var.? + nopelnīs papildus naudu bombīgo kolekciju iegādei.
guccibabe @ 03.08.2023 10:52Kas jūs tiešam ticat, ka šiem sekss bija tikai pēc kāzām?????
Tāds pats bullshit, kā Elīnas bībeles lasīšana.?
CallMeAnnika @ 03.08.2023 19:50https://butterfly.lv/products/bruna-adas-rokassoma
Kāpēc Elīna nekad nereklamē šīs somas? Vienmēr parāda savos storys produktu un tiek momentāni izķerts, kā pati saka. Vai kauns par pakaļdarinājuma cenu? Bet no 400 eiro uz 220. :D
kā var neatgriezt naudu ? Viņa ir kaut kāda īpaša vai ?!!!! Un akcijas preces tak arī var atdot, esmu pirkusi about you ar skitkām , bet varēju saņemt atpakaļ naudu :0 esmu šokācory @ 03.08.2023 20:37
Tā brūnā soma uz atlaidi Butterfly pa 220 eiro, bet Polijas lapā https://www.ceneo.pl/112794237 391 zlots bez atlaides, kas ir apmēram 87 eiro. Un kurš vispār iedomātos pie Butterfly pirkt 220 eiro vērtu somu, kurai klāt rakstīts, ka uz aksesuāriem atgriešana nedarbojas.
es arī esmu šokā, ka var tā, pretēji likumam darboties un nekas par to nav... neviens neziņo, viss ir ok... nepatīkamiEAEA @ 03.08.2023 21:03kā var neatgriezt naudu ? Viņa ir kaut kāda īpaša vai ?!!!! Un akcijas preces tak arī var atdot, esmu pirkusi about you ar skitkām , bet varēju saņemt atpakaļ naudu :0 esmu šokā
pilna andele mandele ar vinas lupatam : Dmagdalena333 @ 03.08.2023 21:31Bet skaidrs, ka slikti iet, tāpēc arī tās runas, ka uz ziemu iespējams slēgs buķiku , atstās tikai mājas lapu, tad vēl arī fotostudiju pārceļ uz noliktavu, respektīvi mēģina visu sabāzt vienās telpās. Nepārtraukti tās atlaides, Omniva par brīvu, kodiņi utt, normālam uzņēmumam atlaides ir labi ja 2-4x gadā, bet šeit katru otro dienu? Tieši tā, tagad šitas brauciens uz Itāliju, kas iespējams ir kārtējais mārketinga triks, iespējams pieteikušies ekskursijai pa to fabriku, vai kā potenciālie klienti, lai tik dabūtu kontentu, jo mēs tak labi zinām no kurienes nāk 95% viņu lupatas, varbūt arī tie 5% ir ražoti Itālijā, bet, protams tas nav rādītājs kvalitātei, tak Elina pagājušo gadu pati staigāja tajos adījuma tipa tērpos, ar izstaipītiem ceļiem, kāda tur kvalitāte. Un vispār, viņa tagad atkal domā nākamos 5 gadus piedavat katru rudenī tos pašus tērpus, vai viņa maz zin, kas plānojas būt modē šogad rudenī? Un jā, mēs labi zinām, kur pagājušo nedēļu Nauris bija aizbraucis pakaļ tām lupatām, kas miskastes maisos mētājās pa noliktavas zemi, Polija! Elina tiešām domā, ka visi ir pilnīgie muļķi, un viņas melus nevar salikt kopā. Un vispār, tas buķika noriets ir paredzams, jo var redzēt cik daudzi no turienes pat netaisās kaut ko pasūtīt, cik daudzi pasūta pirmo un pēdējo reizi. Latvija ir maza, Tev ir jādara viss, lai panāktu, ka klients pie Tevis atgriežas, lai tas notiktu, galvenais ir divas lietas (ko es varu minēt uzreiz)- kvalitāte un serviss, buķikā nav neviens, kvalitāte mēsls, serviss kā tik apčakarēt pircēju!
magdalena333 @ 03.08.2023 21:31Bet skaidrs, ka slikti iet, tāpēc arī tās runas, ka uz ziemu iespējams slēgs buķiku , atstās tikai mājas lapu, tad vēl arī fotostudiju pārceļ uz noliktavu, respektīvi mēģina visu sabāzt vienās telpās. Nepārtraukti tās atlaides, Omniva par brīvu, kodiņi utt, normālam uzņēmumam atlaides ir labi ja 2-4x gadā, bet šeit katru otro dienu? Tieši tā, tagad šitas brauciens uz Itāliju, kas iespējams ir kārtējais mārketinga triks, iespējams pieteikušies ekskursijai pa to fabriku, vai kā potenciālie klienti, lai tik dabūtu kontentu, jo mēs tak labi zinām no kurienes nāk 95% viņu lupatas, varbūt arī tie 5% ir ražoti Itālijā, bet, protams tas nav rādītājs kvalitātei, tak Elina pagājušo gadu pati staigāja tajos adījuma tipa tērpos, ar izstaipītiem ceļiem, kāda tur kvalitāte. Un vispār, viņa tagad atkal domā nākamos 5 gadus piedavat katru rudenī tos pašus tērpus, vai viņa maz zin, kas plānojas būt modē šogad rudenī? Un jā, mēs labi zinām, kur pagājušo nedēļu Nauris bija aizbraucis pakaļ tām lupatām, kas miskastes maisos mētājās pa noliktavas zemi, Polija! Elina tiešām domā, ka visi ir pilnīgie muļķi, un viņas melus nevar salikt kopā. Un vispār, tas buķika noriets ir paredzams, jo var redzēt cik daudzi no turienes pat netaisās kaut ko pasūtīt, cik daudzi pasūta pirmo un pēdējo reizi. Latvija ir maza, Tev ir jādara viss, lai panāktu, ka klients pie Tevis atgriežas, lai tas notiktu, galvenais ir divas lietas (ko es varu minēt uzreiz)- kvalitāte un serviss, buķikā nav neviens, kvalitāte mēsls, serviss kā tik apčakarēt pircēju!
u.64c79b55c5fe6 @ 03.08.2023 22:38Viņas tā slimā neešana liekas drīz iedzīs kādā slimībā!
Vai viņa tiešām domā, ja apēdīs veselu bulciņu par ziloni pārvērtīsies?
Tiešām viņa sevi padara par neglītu sievieti, mans draugs teica ,ka izskatās pēc transvestītes
TAK ELĪN, SĀC NORMĀLI ĒST. Neizskatās skaisti tie visi kauli kas spīd!
Atbildot uz šo, : pāris iepriekšējās darbinieces ir stāstījušas, ka viņa savā buķikā kārtīgi parijot un tad ejot uz WC visu vemt ārā un šādi pēc katras ēdienreizes. Viņa man liekas ir slima ar to tievēšanu
Elīnai ar tādu degsmi un enerģiju par savām lupatām varētu būt vairāki veikali Rīgā, labas kvalitātes apģērbs un lielisks bizness, bet viņa visu sačakarē.Pupka @ 03.08.2023 22:02
Izskatās, ka viņi arī negrib lieki riskēt ar jauniem apģērbiem, tāpēc jau 5.gadu rudens piedāvājums ir nemainīgs. Tā teikt, pieturas pie pārbaudītām vērtībām. Nomaina bildes, paceļ cenu un turpina uz riņķi. Un domāju, ka iepērk arī max sliktāko kvalitāti = ar viszemāko cenu, lai var iegūt lielāku peļņu. Jo ir dzirdēts, ka lielās ražotnes gradē cenu pēc tā, kā sanāca sašūt, kāda partija. Ja ir brāķi, tad zemāka cena, jo arī viņi grib max pārdot un nopelnīt. Ja ir ok, tad cena arī ir lielāka.
guccibabe @ 03.08.2023 10:52Kas jūs tiešam ticat, ka šiem sekss bija tikai pēc kāzām?????
Tāds pats bullshit, kā Elīnas bībeles lasīšana.?
CallMeAnnika @ 03.08.2023 23:18Elīnai ar tādu degsmi un enerģiju par savām lupatām varētu būt vairāki veikali Rīgā, labas kvalitātes apģērbs un lielisks bizness, bet viņa visu sačakarē.