tad jautājums minimāls, bet tomēr.. kaut kā jau šis ir “ieaudzis” ? Tagad audzināšanas sekas, ko neviens tuvinieks pat neapspiež, piekāpjas un aiziet.. ar katru reizi užāk..SALOMEJA @ 28.07.2023 18:00Esmu šokā par Elīnas "dāvanu" mammai! Ļoti neglīti no viņas puses. Principā dāvana bija kļūt par dienas storiju zvaigzni.
Cilvēks tik daudz sēž Instagram, ka aizmirsis, kā dzīvot realitātē! Iedod mammai "vislielāko" pušķi, nofilmē patiesi priecīgas emocijas, un pēc tam reāli iedod kaut kādu mini? Džeisonam pēc gadiem būs liels šoks, kad mīļotā meitene gribēs dāvātos ziedus paturēt :D
Izīrēt uz bildēm kabrioletu? Nu baigā dāvana pusmūža mammai. Aizvest uz bombīgām bilžu lokācijām - cik grandioza dāvana.
Ko tad beigās mammīte saņēma ? Sintētisku kleitu un mazāko pušķīti? Es pilnīgi redzu, kā Elīna pie ziediem saka: ok, šis būs labs, ar rozītēm, un tikai 20 eiro! Un vai tad mamma ikdienā nevar dabūt preci, kas patīk? Smieklīgi! Par laiku kopā arī nerunāsim, cik daudz video bija safilmēts un samontēts! Elīna kārtīgi močījusi. Un beigās vēl pasaka, ka visi nav domāti kamerām :D kādēļ tad organizēji visu dienu uz kamerām...
Dita.D @ 28.07.2023 21:42
Vienmēr kā piemin ietekmeli, tā tam komentāram daudz mīnusi.
Tas profils pavisam sudigs ir palicis. Pati tik daudz lietas nepārbauda un tik mauc iekšā.
Citreiz liekas, ka storijus bez skaņas arī skatās un izvelk ārā to ko grib izvilkt
dzestaislietotajs @ 28.07.2023 21:39
Viņa nekur nav flexojusi, ka ir baigā bagātniece, vienmēr ir saruna, kā tikt kautkur pa lēto. Tevi tiešām tas tik ļoti krata kā viņa dzīvo? Tev kāds maizes šķēli ņem nost? Kā tas tieši ietekmē Tevi? Nekad nesapratīšu cilvēkus, kuriem nepatīk, bet skatās. Ja butka smird tu arī ej iekšā un smaržo? Vai tomēr labāk izvēlies iet citur? Dīvaini…
Rīt ietekmele varēs svinēt 20k sekotāju. Jāpārspēj Elīnas 110k.Sonic @ 28.07.2023 19:41Ietekmele nu tik sūdīgi savu wannabe darbiņu veic. Pēdējais story par izmēriem. Nu tai sarakstā visus rāda, bet uzspiežot - izpārdots. ? Ietekmelei vajadzētu sākt pārbaudīt info.
Dzintriņa @ 28.07.2023 22:44Un kurā brīdī Elīnai šķita kruti savu mammu uz jautājumiem -atbildēm uzrunāt krieviski savai auditorijai?
Elīna pati nesaprot, ko runā.Berry5 @ 28.07.2023 23:31
Elīna stāsta, ka mamma māk latviski- kamēr mamma pat nemāk pastāstīt par sevi vienkāršas lietas valsts valodā..
cory @ 28.07.2023 21:51Dzenīte tās Holi biļetes izlozē starp tiem, kas piesakās jautājumu lodziņā. Pie Didrihsones, lai tiktu pie tām pašām Holi biļetēm, jāsaspiež atkal sirsniņas n-tajām viņas bildēm ? Kam ir laiks kaut ko tādu darīt, lai celtu viņas instagram statistiku....
Dzintriņa @ 28.07.2023 22:44Un kurā brīdī Elīnai šķita kruti savu mammu uz jautājumiem -atbildēm uzrunāt krieviski savai auditorijai?
dzestaislietotajs @ 28.07.2023 21:45
To kas priekš kura ir ok, nosaka katrs pats sev, man viemaz tā šķiet. Es dažreiz domāju, kapēc sveši cilvēki tik ļoti grib regulēt kā dzīvot un kur kas ir vajadzīgs? Kur tev traucē cik katrs liek cukuru kafijad krūzei? Man tiešām šķiet kaut kā jocīgi, ka tas tiek apspriests. Tas tiešām tik interesanti?
L.. @ 27.07.2023 21:25
Saucās "pašu, pašu lielāko priekš mammītes". Viņa vismaz būtu filtrējusi, ko liek storijos pēctam. Pat priekš savas mātes žēl. Un visa diena viena reklāma.
Esnoalas @ 29.07.2023 11:01Skatijos mātes dzimšanas dienas svinības un kā abas ēd no tā cūkainā tunča trauka.??
Viņiem tā ir ģimenē,Elīna jau bērnībā pie visiem ciemos nākot ēda no kopējā un knakstijās ar rokām un nagiem pa visu ēdienu,brālis bija tāds pats, varbūt tagad viņš ir apguvis galda kultūru un vispārīgi pieklājības normas,es nezinu.
Elīnu pazīstu,tagad jau zinu kā vecu labu bērnudārza grupiņas biedru,gājām kopā sākumskolā.
Viņa minēja ,ka mamma prot LV valodu,jo te tak dzimusi un blaa,blaa,bla tad viņa min ,ka muča iemācijusies LV valodu ejot Elīnai pašai bērnudārzā... tad kā tur īsti ir..
Vienīgie ,kas tekoši runā LV mēlē ir Elīna un viņas brālis.
Elīnas Tēvs vispār nekad nav strādājis,viņš sēž mājās un komandē,visu dara sievietes,tāds ir ģimenes modelis,viņš ir tipiski izcelts krievs.
Mātes vārdu krājums varētu būt ap 100 lv vārdu ,ko izrunā nepareizi.. manis pēc,man jau vienalga.
Nabadzīgi viņi bija ,tā ir patiesība,bet ja Elīnas Tēvs kaut dzīvē maizei būtu nopelnījis vai končām...tad tā nebija.
Visu darīja mutere,tāpec jau viņa ir tāda,dumja un neko neredzējusi, jo skrēja darīja ,lai pabarotu visus.
Tēvs aukstasiņu dzīvnieks.
Abas ar Elīnu kā alā augušas tā jau arī ir,diemžēl tupas vistas.
elfa* @ 29.07.2023 11:30Šoreiz tas pušķis no reklāmas tiešām mammai palicis. Vai arī Didra izlasīja komentus un beigās mīļā miera pēc kko samaksāja un atpirka no peonijas. Jo šodien storijos tā "neuzkrītoši" uz galda redzams.