L.. @ 27.07.2023 21:25
Saucās "pašu, pašu lielāko priekš mammītes". Viņa vismaz būtu filtrējusi, ko liek storijos pēctam. Pat priekš savas mātes žēl. Un visa diena viena reklāma.
L.. @ 27.07.2023 21:25
Saucās "pašu, pašu lielāko priekš mammītes". Viņa vismaz būtu filtrējusi, ko liek storijos pēctam. Pat priekš savas mātes žēl. Un visa diena viena reklāma.
gribuiemestkapeiku @ 27.07.2023 22:16Esmu te jau laikam 3.vai 4., kura te nāk,jo pamanīja,ka mammai pēkšņi pušķis mainās?? nedomāju,ka dāvināja 2 - vienu skaistai bildei,kuru nolika vāzē,jo neērts un otrs,kurš visu dienu ceļo pakaļ. Pat ja rīt/parīt atkal pavīdēs tas pušķis un palielīs,cik labi stāv es padomāšu,ka pēc šitā saceltā haja par to pušķi viņa tomēr samaksāja un paņēma atpakaļ. Zemiska un pretīga būtne,neko vairāk nevar pateikt. Viņai pat priekš mātes ir žēl naudas ziediem. Nu tak tā dievojas ar noliktavām un apjomiem,tātad pelna tik daudz,ka tas pušķis ir kā nopirkt sērkociņu kasti. Ja ne mammas šūtās volānblūzes savulaik, viņa tā i turpinātu sēdēt pie kases un lielīt visiem guess
Gardenia @ 27.07.2023 16:49Vājprāts aizved mammu uz restorānu un atkal visur lien ar saviem pirkstiem? nabaga astoņkājis! Pusdienas izskatās arī izdiedelējusi neticās, ka viņa sev jūras veltes pasūtītu. Vai kārtējo reizi ielīda svešā šķīvī! Filmē tikai divas, bet galds uz 4
atvaino. Pietiek, īstenībā pat mazliet par daudz. Varbūt mamma par pašizmaksu paņēma?Devindesmitseptini @ 27.07.2023 22:37
Viņa taču mammītei uzdāvināja buķika kleitu, ar to vaitad nepietiek???
pilnībā pateici to, ko vajadzēja pateikt jau sen. +++Devindesmitseptini @ 27.07.2023 22:07Aizdomājos, cik toksiska ir Didra.
Noteikti ir kāda mamma, kas sevi vaino par to, ka nespēj apvienot biznesu un mammošanu kā Didra.
Noteikti ir kāda meitene, kura sevi šausta par to, ka redz Didra ēd fricīšus un tāpat ir tieva, bet ka viņai tā nesanāk varbūt.
Kāda, kas arī gribētu tādas puķes mammai uzdāvināt, bet nevar atļauties.
Manuprāt, arvien vairāk modē nāk autentiskums un cilvēki, kas reāli parāda, kā viss ir- nu, nosacītu taisnību. Patiesas atsauksmes. Man žēl to meiteņu, kas varbūt sevi dzen vainas sajūtā skatoties uz viņu un nesaprot, ka Didras dzīve ir tāds viens fake it till you make it variants.
gribuiemestkapeiku @ 27.07.2023 23:15atvaino. Pietiek, īstenībā pat mazliet par daudz. Varbūt mamma par pašizmaksu paņēma?
EsRedzējuKa @ 28.07.2023 05:56
Šuvējai ar vairāku gadu pieredzi.. Uzdāvina poļu/turku kleitu, ar nepareizi norādītiem izmēriem (jo viņas mamma nav lielizmērs, nav pat 42.izmērs, jo abas badojas), noteikti, kā parasti ir atirušas vīles, karājošie diegi, pleķi no fotosesijas parauga.
Nebrīnos, ka to kleitu ieliks atpakaļ pārdošanas kaudzītē, jo kāpēc mammai tādu vajadzētu, ja pati var uzšūt sev gan krāsu, gan dizainu, kādu vēlas. Vispār stulba dāvana. Tāpat, kā Naura mammai dāvina bezvīļu apenes un ko tur vēl. Un pēdējo reizi, kad bija Ventspilī pie Naura māsas, Didī viņai teica - laimes ratā dabūji 15% atlaidi, tagad varēsi nopirkt lētāk. Tik spici uzņēmēji, un tuvākajai ģimenei nevar pa pašizmaksu notirgot? Tikai 15% un gan jau vēl par omnivu jāsamaksā. ?
vilkluse @ 28.07.2023 10:16meitenes, ja jūs redzat, ka elina atklāti melo, ka pati pirka, papētiet tos uzņēmumus, ar ko viņa sadarbojas un 100% atradīsiet, kā vēl viņi pārkāpj noteikumus. man izbesīja druvas saldējuma melošana un viņiem bija profilā loterija bez loterijas atļaujas nr. nostučīju un pret viņiem sāka atministratīvo procesu. nezinu, kas tur un kā, bet dienu kādam tur tas noteikti sabojāja. varbūt nākamreiz padomās ilgāk, pirms nolems, ka noteikumi uz viņiem neattiecas.
un pirms kāds mani sauc par stukaču un saka, ka visi zog un melo - es nekad neesmu zagusi un godīgi maksāju nodokļus, lai vecīšiem būtu pensijas
Dita.D @ 27.07.2023 21:52Didra pirmdien “visu nedēļu VIENA PATI ar bernu divatā”
Didra ceturtdien “mums šodien mātes un meitas diena!”
Dēla ēna pat nav.