CallMeAnnika @ 26.06.2023 17:53Es skatījos un redzēju vidēji 120-200 eiro par 2 naktīm pavisam parasti dzīvokļi. Ja tīra ģimene, tad ietaupās vēl vairāk.Nu nezinu gan. Esmu bijusi vairākas reizes Ventspilī tieši vasarā un tur ir pilns ar vācu tūristiem. Arī lietuvieši.
It īpaši, ja kāds pasākums, tad ļoti var uzsist dzīvokļa īstermiņa īres cenu. Kāds jau paņems.
izskatās ,ka viņai pašai pretīgiL.. @ 27.06.2023 00:39
Šī pelmeņu ēšana tuvplānā... Es, laikam, vakaros viņas storijus neskatīšos. Tas bija nepatīkami. Ēdiens krita atpakaļ lielajā traukā, tā siera staipīšana, košana. Paldies, bet nevajag tik tuvu. Nevajag privātas lietas rādīt.
magdalena333 @ 27.06.2023 09:17Atbilde ir pa visam vienkārša tam kāpēc viņa nekad neizmanto šķīvi, jo viss ko viņa apēd, viņa jums nodemonstrē. Vai jūs tiešām domājat, ka izslēdzot kameru viņa apēda kaut kumosu vairāk, nē! Noteikti negrib dēļ viena kumosa smērēt šķīvi, jo ir par slinku to nomazgāt.
Viņas konts ir tik garlaicīgs, un tāpēc, ka viņai nav, ko citu radīt viņa iztaisās par baigo ēst gatavotāju, un tāpēc, ka ir par slinku, lai tiešām atrastu kādu normālu recepti, un tai sekotu, taisa uz ātro, pa lēto kaut kādus cūku ēdienos, viņa vienkārši pa dzīvi ir tāda lēta, bez kvalitātes. Pie tam viņa domā, ka ar vienu šāvienu nošaus divus zaķus, kontents plus demonstrējot kā ēd novērsīs uzmanību no viņas ēšanas problēmām. Bet tā uzkrītošā demonstrēšana, ka ēd, parasti beidzas ar to, ka noteikti aiz ekrāna lielākā daļa sekotāju rīstas no tā skata kā viņa to dara, a viņa izskatās, ka tūlīt apvemsies no tā, ko liek mutē??
Precīzi. 100%magdalena333 @ 27.06.2023 10:20Tas ir interesanti, ka mocekle ir tad, kad 4 ir jāceļas dēļ bērna, tad, kad 5 bija jātaisa frizūras, vai jāklīst apkārt pa turku, poļu noliktavām vai jāmočī, tad tā lēkā, ka man vienmēr ir sajūta, ka viņa ir kaut ko salietojusies. Nu nez, man jau liekas, ja Tu esi pieradis maz gulēt un močīt, un regulāri it kā tik agri celties, tad viena nakts ar slimu bērnu ir nekas, ņemot vērā cik viņas Nauris tajā visā iesaistās un palīdz. Nu nekas, Elīnīt, atnāks auklīte un varēsi lēkāt apenēs, uzreiz aizmirsīsies, ka bērns slims, ne tā?!
pēc didras posta bildēm var noprast ka neder parasts kabrioletsMayaaa @ 27.06.2023 10:26Kura grib pa velti aizdot didrai kabrioletu priekš bildītēm??
magdalena333 @ 27.06.2023 10:20Tas ir interesanti, ka mocekle ir tad, kad 4 ir jāceļas dēļ bērna, tad, kad 5 bija jātaisa frizūras, vai jāklīst apkārt pa turku, poļu noliktavām vai jāmočī, tad tā lēkā, ka man vienmēr ir sajūta, ka viņa ir kaut ko salietojusies. Nu nez, man jau liekas, ja Tu esi pieradis maz gulēt un močīt, un regulāri it kā tik agri celties, tad viena nakts ar slimu bērnu ir nekas, ņemot vērā cik viņas Nauris tajā visā iesaistās un palīdz. Nu nekas, Elīnīt, atnāks auklīte un varēsi lēkāt apenēs, uzreiz aizmirsīsies, ka bērns slims, ne tā?!
L.. @ 27.06.2023 00:39
Šī pelmeņu ēšana tuvplānā... Es, laikam, vakaros viņas storijus neskatīšos. Tas bija nepatīkami. Ēdiens krita atpakaļ lielajā traukā, tā siera staipīšana, košana. Paldies, bet nevajag tik tuvu. Nevajag privātas lietas rādīt.
Šeit piekrītu par dizainu - melns + vasara nepavisam nav laba kombinācija. Citam skaisti, citam nē, bet ļoti nepraktiski.Love @ 27.06.2023 03:28
Ah man tieši liekas - kurš tur gribētu palikt vasara?
Kaut kādā melnā dzīvoklī… labāk kaut kas dabīgaks, kāds viesu nams pie jūras utt
Tas melnais dzīvoklis ziemai piestāv ?