Devindesmitseptini @ 25.06.2023 20:35Ventspils ir viena no tām LV pilsētām, kur ko apskatīt un izklaides ir daudz un dikti. Un vasarā dzīvokli air en bī dabūt ir dārgi un grūti. Pokemons laikam tālāk par Rīgu neredz. Investīcija ļoti gudra, bet vai būs daudz cilvēku, kas gribēs īrēt tikai uz ziemas sezonu, nepilnu gadu (ja vispār liks īrei). Un tomēr, tādu remontu taisīt parastā hrušcovkā liekas jocīgi, kaut kas tur nepiestāv.
te mēs varam diskutēt, atkarīgs, kādas izklaides plānā. Mierīgi var lemberga hūtē pavadīt visu dienu ejot tarzānu un citas aktivitātes. Tas pats planetārijs, ko , šķiet, vēl nepieminēja. Bet piekritīšu, ka Kuldīgai ir savs šarms un lētāk. Arī izvēlētos labāk palikt tur.Ensha @ 25.06.2023 21:56
Jā, Ventspilī ir ko padarīt, bet es ja braucu uz Ventspili, man pietiek tur viena diena. Jo pati pilsēta man nepatīk. Nakšņošanai izvēlos Kuldīgu, kas nav ļoti tālu un nākamā diena baudu Kuldīgu, vienkārši bez aktivitātēm, bet pašu pilsētu.. To atsmosfēru.
fifinators @ 25.06.2023 22:07Ventspilī ir ko darīt? ? ja pat es tur nebūtu lielàko daļu savas dzīves nodzīvojusi, man nevajadzētu vairāk kā vienu dienu apskatei.
VissIrSlikti @ 25.06.2023 22:33Man Ventspils šķiet pilsēta bez īpaša šarma, lai arī kā slavēta par sakoptību. Cik būts, tur patiesi nav bijusi vēlme uzkavēties ilgāk par dienu + atrast foršu ēstuvi ir sarežģīta misija
fifinators @ 25.06.2023 22:07Ventspilī ir ko darīt? ? ja pat es tur nebūtu lielàko daļu savas dzīves nodzīvojusi, man nevajadzētu vairāk kā vienu dienu apskatei.
piekritīšu ,ja pirms gadiem 5 man jau janvārī dzīvoklis bija aizsists uz vasaru un es jau zināju kas brauks ,jo brauca katru gadu vieni un tie paši cilvēki ,tad pateicoties COVID ir skumji . Ja ir interese ,bet nav tik liela . Un nav pat runa par to,ka Ventspili nav ko skatīties , lielākoties lietuvieši ,kas atbrauc viņi ar savām teltīm visu dienu noguļ pie jūras tāpec viņiem tie apskates objekti ir kā ir. Vienkārši nauda ,visi cenšas sev vairāk iekrājumus tomēr sagatavot,jo pēdējie gadi pieradijuši ,ka nekad neko nevar zināt. Piemērs, parasti uz lielajiem svētkiem - jūras svētki vai pilsētas svētki ,es dzivokli ireju pa 220-250€ par nakti un bija ,kas bija gatavi maksāt vairāk tikai lai viņiem tiek, tad šogad knapi 120€ aizgājaPokemoons @ 25.06.2023 20:44
Man ar Rīgu nekāda sakara. Es nevēlos strīdēties un savu taisnību pierādīt. Vienkārši būs interesanti pavērot kā tas viss beigsies. Vpilī ir Lemberga hūte, jaunais inovāciju centrs un piejūras parks. Vēl var aizbraukt govis izskaitīt. Bet cik reizes ta brauks skaitīt. Pa promenādi pastaigāt var. Un pa lielam tas arī viss. Tur aizbraucot nav pat godīgi kur paēst aiziet. Viss vai nu jau aizvēries vai nīkuļo. Bet kā jau teicu. Lai jauniešiem veicas. Ja Rīgā to visu darītu tad cita lieta. Varētu arī paši pieskatīt. Bet Rīgā īpašumiem citas cenas. Tas arī ir jāsaprot.
noteikumos ieliks, ka ja grib, tad Didrihsoni var ierasties uz fotosesiju un izlikt bez atlīdzības no dzīvokļa.😂Malibu Steisija @ 25.06.2023 21:19Nē, nu doma jau viņiem nav slikta par ''air en bī'' dzīvokli. Es pat teiktu, ka tas ir gudrākais variants. Diezgan easy, visu var menedžēt attālināti, galvenais lai ir kāds, kas pēc katra cilvēka aiziet sakopj un tas arī viss. Ja dzīvoklis uz air en bī ir viens, tad easy. Es vienu laiku menedžēju vairākus Rīgā, organizēju tīrīšanu, atbildēju cilvēkiem, utt. Uz air en bī tiešām izdevīgāk. Nav viegli, bet ja galva strādā nekādu problēmu.
Un uz lielākiem koncertiem, pasākumiem noteikti būs aizņemts. Tikai, interesē gan jā, kāda būs tā summa ko prasīs. Zinot to ka viņiem ir lielummānija uzskrūvēt cenas, man tāda nojausma, ka summa nebūs maza. Un novels uz to ka lakšarī un marmors.
Malibu Steisija @ 26.06.2023 07:49Nu gan sākāt spriedelēt vai Ventspilī ir ko redzēt. Kādam ir un kādam nav. Ne jau pilnīgi katram cilvēkam jābrauc tagad uz turieni un jāpaliek tajā viņu dzīvoklī.
elfa* @ 25.06.2023 20:46Nu, jāplāno Ventspils brauciens un jāpadzīvo ''Didrihsonu apartamentos'' :D:D:D.
Katrā ziņā, šis ir normāls gājiens - dzīvokļu izīrēšanas bizness noteikti ir stabilāks kā lupatu buķiks, kurš gan jau iet pa burbuli lēnām. Nauriks pārmetas uz citu sfēru muhļīties.