IceCream @ 05.06.2023 22:59Un tāda - bet, protams, mums IR aukle, kā tad es savādāk varētu bildēties???
Leģenda par "visu uz pusēm" jau sen aizmirsusies?
Mele, mele, kartupele
Narcise2 @ 06.06.2023 13:40Esmu ievērojusi, ka es tos viņas storijus vienkārši pāršķiru pāri, bez skaņas pat, jo viņa atrunā vienas un tās pašas tēmas uz riņķi. I guess Elīna paliek garlaicīga? ? man laikam viss, atsekoju, skatos, ka šī grupa arī vairs nav tik aktīva. Un tā jaunā frizūra - kaut kas nav tur ?
Narcise2 @ 06.06.2023 13:40Esmu ievērojusi, ka es tos viņas storijus vienkārši pāršķiru pāri, bez skaņas pat, jo viņa atrunā vienas un tās pašas tēmas uz riņķi. I guess Elīna paliek garlaicīga? ? man laikam viss, atsekoju, skatos, ka šī grupa arī vairs nav tik aktīva. Un tā jaunā frizūra - kaut kas nav tur ?
tādi cūkas cilvēki ar laiku pielāgojas darīt visu,lai tikai mazāk mazgātos un mazgātu matus😅😅😅😅Metaforaas @ 06.06.2023 16:04
Es vieniga nesaprotu, kā var taisīt frizūru un iet gulēt ar viņu? Nu vienkārši kā. Kāda jēga tad no frizūras, ja no rīta viņa nav nekāda.
HARDLUXURY @ 06.06.2023 16:51Ja šodienas storiji ar kleitām ir “ šodien bildēti”, tad Didrinčiks atkal ir ar paštonejošo!?
L.. @ 06.06.2023 16:48
Es no modes, laikam, neko nesaprotu. Kaut kas šajā koptēlā manī izraisa dīvainas sajūtas, ne patīkamā ziņā.
L.. @ 06.06.2023 16:48
Es no modes, laikam, neko nesaprotu. Kaut kas šajā koptēlā manī izraisa dīvainas sajūtas, ne patīkamā ziņā.
magdalena333 @ 06.06.2023 17:11Galvenais, ka ar to kleitu viņasprāt var iet uz izlaidumu vai uz kazām, zeme atveries? tas nākamais outfits, rozā kleita, vispār ir kaut kas grandiozs, nemāku ielikt bildi, bet nu tas viss koptēls ir vienkārši wtf, viņai ar steigu ir nepieciešama stilista konsultācijas, jo vieņai nav ne mazākas stila izjūtas, un nojausmas, kas vispār ir aktuāls modē! Pie tam, lai pati nedzītu sevi kaunā, būtu labi, ja apgūtu arī kādus etiķetes pamatus, kādā paskatā Tu drīksti iet uz kādiem pasākumiem, vietām utt.
kas ir krievuskas stils?Malibu Steisija @ 06.06.2023 18:07
Viņai ir izteikts krievuškas stils
Kenty @ 06.06.2023 22:11kas ir krievuskas stils?