gribuiemestkapeiku @ 04.06.2023 23:14Nu paldies dievam,ka rada tika ļoti mīlošās rokās. Nu paldies dievam 2x!!!! Bet tāpat. Viņa arī vienā dienā saprata,ka tas suns vairs nav mazs mīļš kucēns,bet gan aug suns un aug arī nedarbi. Tas ka viņa skrien kā apdirsusies un braukā pa bāzēm nav nekāds attaisnojums,jo viņa to vien dara kā tēlo,ka kaut kur skrien,kaut ko dara,bet dienas beigās apdirsusies sēž,jo nekas nav izdarīts. Nu ok, atvainojos,sabildēja 3 kleitas,smagi gan. Viņa vienkārši no tā suņa atteicās,kad tas vairs nebija smuks kucēns ar lielām austiņām. Vai arī variants par kuru mēs nezināsim,ka,iespējams,suns slimo. Nu nav tas noslēpums,ka tā šķirne ir ļoti slimīga. Ir kam paveicas,bet lielākoties nepaveicas,varbūt te ir tas gadījums un tas tiešām prasa extra laiku un uzmanību,kuru tak negribas veltīt,jo vajag tak sabildēt push up džinsas,kur duBsis labs,kaut gan no duBša tur ne smakas. A ok,smaka moš ir, bet paša duBša nav.
ir kaut kādas vairākas ? Esmu vienā (didri chat) bet tur baigais klusums pēdējā laikā .Marcipaaans @ 04.06.2023 23:34telegram izveidots čatiņš, tur viss mierīgi, bez māmiņu kariem, bez diršanās, bez psihoterapeitiem utt, daudz mierīgāk un patīkamāk kā te un var parunāt par visu, bet neviena nemēras ar krāniņiem ? tāpēc arī te nenāku baigi, jo tur var labi pasmieties un foršas meitenes nolasījušās.
Malibu Steisija @ 05.06.2023 11:23Salīdzinoši nesen sekoju Didras murgiem līdzi. Ko viņa tur muld katru dienu tagad?
Katru dienu taisa kaut kādus motiveišen un inspireišen storijus un dirš vienā diršanā. Sekojot līdzi ko dara, visu laiku plāno, visu laiku attīstās. Katru dienu pārdomā visu.
Kas darbu nedara, tas par darbu runā. Tā jau laikam ir.
Un tā katra vārda uzsvēršana ir neizturama ausīm.
Metaforaas @ 05.06.2023 17:03Kas tad didrai uznāca, ka pēkšņi atzina , ka viņiem ir aukle .
Metaforaas @ 05.06.2023 17:03Kas tad didrai uznāca, ka pēkšņi atzina , ka viņiem ir aukle .
cory @ 05.06.2023 19:07
Bet tas, kā viņa to atzina: "kapēc mēs nerādām, nestāstam, nedalamies? man vienkārši gribās pasargāt mīļos! Ja tas skar manu dzīvi, es esmu ar mieru saņemt 200-300 komentārus, to labi, to slikti, to vēl nez ko, katram ir savs viedoklis, bet mani mīļie nav to pelnījuši un redz kā es varu uztvert negatīvas kaut 1000 ziņas, bet kādam tā viena var būt kā duncis mugurā un viņš nevarēs viņu pārdzīvot, mēs psiholoģiski esam dažādi cilvēki".
Atkal tas pats - bļ* ko viņa tur muld atkal ne pa tēmu? ? Annemarija tad ir viņas Džoistikam aukle, ja viņa "grib pasargāt mīļos"? Vai viņa runā par savu mamuļu, kas auklē Džoistiku? Vai viņai arī ir tik tuvas attiecības ar Džoistika vecā gada gājuma aukli, ka viņai liekas, ka viss instagrams tagad metīsies tai vecajai kundzei rakstīt vēstules?
IceCream @ 05.06.2023 22:59Un tāda - bet, protams, mums IR aukle, kā tad es savādāk varētu bildēties???
Leģenda par "visu uz pusēm" jau sen aizmirsusies?
Mele, mele, kartupele
hmnuokei @ 06.06.2023 07:23
Viņa jau nekad neteica pusēm. Teica “visu dalām vienādās daļās” ? noklusējai tikai to ka tie dalītāji ir 3 ?