RoseCatcher @ 06.05.2023 13:41Šodienas storiji kur viņa uz jahtas stāv un paceļ augšā savu krekliņi un reklamē bezvīļu apakšveļu. Good-bye. Pēc šī es atsekoju. Absolūts idiotisms.
Bubuu @ 06.05.2023 13:45WTF is wrong with you, girl????? Nu kurš tā dara?
🦆🦆🦆Bubuu @ 06.05.2023 13:45WTF is wrong with you, girl????? Nu kurš tā dara?
BellaCiao @ 06.05.2023 11:46
Loreta bija daudz simpātiskāka pirms salaida pilnu seju ar filleriem. Kā jau visas.
gribuiemestkapeiku @ 06.05.2023 13:40vai tad šoreiz komandējums, a ne ņurika dzimšanas dienas brauciens?
Lula @ 06.05.2023 13:09
Tas man neizskaidro kā jūs zināt informāciju par viņiem :D
lote_te @ 06.05.2023 13:10
Nevajag jau iet arī galējībās, mamma kura ir 24/7 tikai ar bērnu un nespēj pat aizbraukt viena uz veikalu, ātri izdeg. Jebkurai būtnei vajag laiku sev, mammas nav supervaroņi. Es to neattiecinu uz Elīnu un Ņuri, jo tas ir cits, smagāks gadījums.
Valdet @ 06.05.2023 13:59Kadas vel aukles cita valsti? Svesam cilvekam savu bernu uzticet? Nee, shaja gadijuma pareizi darija, ka mazo atstaja. Dubaija nav ta valsts, kur mazuli janem lidzi. Cik tad ilgi vini bus prom - 5 dienas, diezvai 2 ned?
Dzeisons jau diezgan pieradis bez vecakiem, pie omes lielaka milestiba un chubinasana bus.
Valdet @ 06.05.2023 13:50Es par to koši neona zało. Ka tiešām piestāv un krūtis labi izskatās pirmo reizi ?
Tas ir jauns trend, to dara lai viduklis mazāks izskatītos. (Tikko pamanīju, ka kāds jau atbildēja. Nemāku izdzēst. Ups.)KasteEsTe @ 06.05.2023 14:03
Kas tā par modi, kad biksites uzstiepj līdz padusēm?
Ta tam jābūt, vai es ko palaidu garām?!
Gaisa jaucēja @ 06.05.2023 14:12Ja tā godīgi man viņu ir žēl.. Nauris ar draugiem atpūšas, bet viņa tik ņemas ar savām šmotkām, un pieļauju nejau jo ir tāda vajadzība, bet vienkārši viņai nav citu ko darīt. Pieļauju, ka ar kompāniju viņai nav nekā kopīga. Gan jau arī "jūras slimību" notēloja, lai Nauris pievērstu viņai kaut nedaudz uzmanības. Vakar vakarā arī Nauris ar draugiem aizbrauca uz koncertu, kamēr Didi viena tupēja viesnīcā un aizbildinoties ar "žūšanu" gaidīja mājās Nauri. Šajā braucienā tik krasi var redzēt, ka Nauris bez viņas būtu normāls čalis kas māk atpūsties nevis tikai dzīvot ar degunu telefonā un domās par poļu tirgus šmotkām. Žēl, ka Elīnai nav citu intrešu un viņa nemāk kaut uz dažām dienām aizmirst to savu bodi.