vienīgais,kas viņai ir bijis īsts ir tas naked wolf, jo to varbūt mazāk turcijā tirgo. Viss pārējais,pilnīgi viss viņiem ir fake. Tāpat kā naurim.cory @ 01.05.2023 15:18Meičuki, Miss Didī laikam pēdējā Parīzes braucienā tikusi pie YSL jostiņas:
Acīmredzams fake!
https://www.farfetch.com/lv/shopping/women/saint-laurent-monogram-square-buckle-belt-item-15617725.aspx?storeid=13539
Es pareizi redzu - viņai ir N burts uz kakla? 🤦🏻♀️cory @ 01.05.2023 15:18Meičuki, Miss Didī laikam pēdējā Parīzes braucienā tikusi pie YSL jostiņas:
Acīmredzams fake!
https://www.farfetch.com/lv/shopping/women/saint-laurent-monogram-square-buckle-belt-item-15617725.aspx?storeid=13539
katetrina @ 01.05.2023 13:21Ietekmeles story par naura mammu. Man palika żel tãs sievietes,tiešām. Nu tā sū...... muša kārtējo reisi nefiltrē ko runā, noliek un pazemo vīra māti savu sekotāju priekšā.
Par vacumu un pats šokējošākais par izmēru.? nauri tev tas liekās ok?
Paši neko nepērk tik atmet sadarbības dāvanas un kārtējā antireklāma sanākusi.????????????????????????
L.. @ 01.05.2023 10:50Elīnai ir talants daudz runāt, bet neko nepateikt. Šā rīta 4 storiji, ka kaut kas vakar esot tik slikts noticis, ka neoma tik liela, lai neizmantotu liftu un kāptu uz 9. stāvu. Bet Dievs palīdzēšot, pie viņa mieru meklē. Neko nesapratu.
L.. @ 01.05.2023 11:10
Bet laulības laikā iegādāta manta tak skaitās kopēja. Kāds tur rezerves variants Naurim? Ja nu vienīgi mahinācijas, lai dzīvokļi netiktu uzrādīti kā Naura īpašums.
Vispār, tie 3 dzīvokļi Ventspilī liekas aizdomīgi. Nopirkt, izremontēt un turēt tukšus. Pirmais dzīvoklis joprojām nav paņemts uz īri, ja pareizi saprotu. Par dzīvokļiem tak jāmaksā - dzīvo kāds vai nē. Neticās, ka ar vienu veikalu var tik labi dzīvot - savs dzīvoklis Rīgā, 1 izremontēts un tukšs Ventspilī (tūlīt būs vai ir jau gads?) , 2 dzīvokļi remontējas un gan jau ar būs tukši, zinot augstās īres maksas, ko prasīs. Nauri, iemāci man savas mahinācijas!
nekad dzìvē nepieļautu, ka mans vīrietis pazemo kādu no manas ğimenes, nemaz nerunājot, ka to darītu publiski. Momentā izmestu no mājas.katetrina @ 01.05.2023 13:21Ietekmeles story par naura mammu. Man palika żel tãs sievietes,tiešām. Nu tā sū...... muša kārtējo reisi nefiltrē ko runā, noliek un pazemo vīra māti savu sekotāju priekšā.
Par vacumu un pats šokējošākais par izmēru.? nauri tev tas liekās ok?
Paši neko nepērk tik atmet sadarbības dāvanas un kārtējā antireklāma sanākusi.????????????????????????
Tagad zilo ķeksi var nopirkt jebkurš. 15 eiro mēnesī. Nezinu, vai vēl darbojas noteikums, ka profilam vajag būt atvērtam.mazaskudra @ 30.04.2023 20:28Mani atkal vēl joprojām fascinē tas, ka Didra izbrauc cauri ar to, ka viņas instagrams ir privāts. Verificēts profils nedrīkst būt privāts. Tikko vēl iegooglēju.
Pupsiks* @ 01.05.2023 16:19
Var jau būt tie ir N vecāku dzīvokļi, vismaz oficiāli, lai šķiroties nav jāsadala ar ex sievu. Dēls tur par tiem rūpi ar domu, ka ir atkāpšanās plāns, ja veikala un laulības vairs nav. Tā būtu ļoti laba ideja no N vecāku puses kā dēlam nodrošināt nākotni.
E jau nesaprot, kam kas pieder un kā to var sadalīt šķiršanās gadījumā.
Un piekrītu par airbnb vai vienkāršu īri tūrisma sezonā, tad var nopelnīt krietni vairāk nekā ikdienā.
elfa* @ 01.05.2023 17:10Idejiski, tas nav slikts rezerves plāns Naurim - ja lupatu bode kādā brīdī nogrims, būs tie dzīvokļi. Dot īrēt vai vnk pārdot par lielāku cenu. Vienīgi, Rīgā būtu lielāks noiets. Vai Liepājā, jo tur bieži vasarās koncerti un kaut vai kā airbnb varētu nopelnīt. Vismaz pirms katras Prāta vētras ballītes, izķer visu i viesnīcās, i booking dzīvokļos, vienalga kādas cenas.
Es nezinu, kāds ir Didras rezerves plāns, ja buķiks noies pa burbuli vai Nauris izdomās šķirties. Viņš ta varbū būs samahinējis, ka tie dzīvokļi nav uz viņa vārda, tātad nebūtu jādala ar Didru. A ko viņa ir samahinējusi sev rezervei? Viltotās zīmolu jostas?
man drīzāk jautājums, par kādiem līdzekļiem tie dzīvokļi tiek pirkti, ja samaksātais soc.nodoklis ir tik niecīgs? Algas sev lielas neizmaksā. Skaidra nauda? Apiet nodokli atkal?BellaCiao @ 01.05.2023 17:16
Nauris kaut ko nomurmulēja no sērijas:” te nauda ir, te nav, dzīvokļi laba investīcija”
Domāju, viņš ļoooti labi saprot, ka tas veikals ilgi peļņu nenesīs. Un arī to, ka dzīvokļus jāraksta uz radiniekiem, lai nav jādala ar Elīnu, ja nu kas.
Marcipaaans @ 01.05.2023 17:25man drīzāk jautājums, par kādiem līdzekļiem tie dzīvokļi tiek pirkti, ja samaksātais soc.nodoklis ir tik niecīgs? Algas sev lielas neizmaksā. Skaidra nauda? Apiet nodokli atkal?
CallMeAnnika @ 01.05.2023 16:45Tagad zilo ķeksi var nopirkt jebkurš. 15 eiro mēnesī. Nezinu, vai vēl darbojas noteikums, ka profilam vajag būt atvērtam.
ForumaLasitaja @ 01.05.2023 15:42Riktīgs krievu stils , i tie nagi, i tās spilgtās lupatas , nu Didra vienkārši nezina kā vēl sevi izcelt , tāpēc jāvelk kaut kādi lillā , rozā kostīmi kuros, lai pačurātu javelkas plikai nost ??♀️ Es nu neesmu modes pazinēja, bet es redzu ka auzas.
L.. @ 01.05.2023 16:57
Elīna ar Nauri kā cimds ar roku. Visus darbus uz pusēm mazā audzināšanā. Aizmirsa, laikam, ka viņas pusi pārsvarā aukle dara.