vispār jau viņai ir 100kDalia @ 01.05.2023 11:43
Un vispār ļoti neglīti no Elīnas puses bija publiski 10k cilvēkiem paziņot, ka vienīgais, kas Naura mammai derēs no Butterfly ? ir 5 XXXXXL bikes. Cik neērti tā ņirgāties. Nu labi, ka Elīna sverās pirms ūdeni dzer! Nabaga Naura mamma. Varēja redzēt, ka Elīna bāž kameru sejā un taisa savas reklāmas. Kur kārtējo reizi aizmirsa pielikt #reklāma
tak lai nāk Naura aizstāves, kam liekas, ka Nauris ir superīgais vìrietis, ko Elìna velk uz leju un visiem izstāsta kāpēc foršais Nauris savai sievai ļauj savu mammu publiski pazemot?Tusnelda @ 01.05.2023 12:00
Kāpēc Naura mamma vai Nauris vai kāds cits no klātesošajiem nevarēja idiotei Didrai izraut telefonu vai vismaz aizliegt to nofilmēto publicēt? Viņi visi tur tik apstulbuši vai bremzēti bija?
Elizabeteputnos @ 01.05.2023 12:11tak lai nāk Naura aizstāves, kam liekas, ka Nauris ir superīgais vìrietis, ko Elìna velk uz leju un visiem izstāsta kāpēc foršais Nauris savai sievai ļauj savu mammu publiski pazemot?
zebramežā @ 01.05.2023 12:11vispār jau viņai ir 100k
gribuiemestkapeiku @ 01.05.2023 12:32https://failiem.lv/u/n4sughnb7 izdomājam labāko tekstu šim purnam? ??
Dalia @ 01.05.2023 12:05
Šie ir tie kas tikai palikuši.
Elīna ir izdzēsusi storijus un atstāja tikai Loccitane reklāmas, bez #reklāmas vai atbildīgās iestādes vairs neinteresējas par #?
Izdzēsa storiju, kur teica, ka mammai der 5XL bikses un storiju, kur Naura mamma sēž pie galda un Elīna bāž kameru sejā. Tur varēja redzēt Naura mammas seju, skatījās ļoti neērti.
Varbūt vēl kādu izdzēsa, bet šie bija spilgākie, ko atceros.
Hermesmel @ 01.05.2023 12:13Wow, nekad nebiju redzējusi Naura mammu. Viņa tik jauna izskatās. ?
Elīna izskatās vecāka viņai blakus, diemžēl.
par to gan neaizdomājos 🫠 viņai svēts nav nekas un neviens. Tas pats bija lielajai kristietei ar Lieldienām. Meitenes strādāja pilnu darba laiku.L.. @ 01.05.2023 12:34
Štrunts par purnu. Man viņas modeles žēl - ir brīvdiena, bet jāiet pie priekšnieces bildēties. Par darbu sarkanajos datumos gan jau piemaksas nedod.
Lietus @ 01.05.2023 12:36
tikko apskatījos, nekas nav izdzēsts :D
gribuiemestkapeiku @ 01.05.2023 12:32https://failiem.lv/u/n4sughnb7 izdomājam labāko tekstu šim purnam? ??
L.. @ 01.05.2023 11:10
Bet laulības laikā iegādāta manta tak skaitās kopēja. Kāds tur rezerves variants Naurim? Ja nu vienīgi mahinācijas, lai dzīvokļi netiktu uzrādīti kā Naura īpašums.
Vispār, tie 3 dzīvokļi Ventspilī liekas aizdomīgi. Nopirkt, izremontēt un turēt tukšus. Pirmais dzīvoklis joprojām nav paņemts uz īri, ja pareizi saprotu. Par dzīvokļiem tak jāmaksā - dzīvo kāds vai nē. Neticās, ka ar vienu veikalu var tik labi dzīvot - savs dzīvoklis Rīgā, 1 izremontēts un tukšs Ventspilī (tūlīt būs vai ir jau gads?) , 2 dzīvokļi remontējas un gan jau ar būs tukši, zinot augstās īres maksas, ko prasīs. Nauri, iemāci man savas mahinācijas!
Dalia @ 01.05.2023 13:03
Ir ir. Vai tikai man nerādās? Tur vēl ir šādi storiji?
1. Vakar bija storijs, kur Naura mamma sēž pie galda ar Džeisonu klēpī un Elīna ar kameru filmēja kā arī otra omīte mīl mazbērnu.
2. Un otrs storijs pēc “dāvanas” storija P.S. #reklāma, kas nav #reklāma kur abas arī sēž dīvānā un Elīna saka, ka tā kaste nav vienīgā dāvana un vēl atsūtīs arī 5XL legingus. Un lai meitenes nebaidās sūtīt lielus izmērus jo PAT Naura mammai der 5XL
Metaforaas @ 01.05.2023 13:47
Ja , interesanti , kāpēc tas pirmais dzīvoklis vēl nav izīrēts? Teica taču ka pēc dzemdībām izīŕēšot
šos melnos var arī būt ka nopirka,bet tiešām. Tas pirmais bija izremontēts galīgi ne viņu gaumē😅😅😅katetrina @ 01.05.2023 14:04
Un te vēl ir kāds kas tic dir..... pārim par dzīvokła pirkšanu, tiešām. Vińi melo par visu par VISU. Es var sastãstīt man katrā pilsēta pa 3 dzīvokłiem un visi uz īri un tos īrē mãsas, brāłi, tantes un onkułi,draugi tas tã. AAA un vel villa Spānija,Itālijā un vēl šur tur.☺????Vińu izdomai nav robeżas.