upss ne 12 gadu laikā, bet 12 mēnešu laikā.Lauva1994 @ 28.04.2023 12:41tagad obligāti jāreģistrējas kā PVN maksātajam, ja 12 gadu laikā apgrozījums sasniedz 40 000. Būtībā jau SIA ir izdevīgi būt PVN maksātajam, jo var atskaitīt priekšnodokli. Pakalpojumu uzņēmumies, tas nebūs tik izdevīgi.
lote_te @ 28.04.2023 13:22Tie Elīnas meli ir fenomenāli. 9 mēnešus visi storijos redz maisījumu bundžas un nē, bērnam negaršo. Vai tad viņa pati kaut kad pat nestāstīja, ka reizēm dod arī maisījumu? Tagad kā jābeidz barošana, tā pēkšņi negaršo. Ko tikai nav gatava izdarīt, lai turpinātu kačāt nost savas kalorijas, apbrīnojama idiote
un kabrita negaršo, vajag sūdzēties tagad,kamēr aptamils piedāvāsies🤣gribuiemestkapeiku @ 28.04.2023 14:40Bet varbūt viņa visu šito laiku kauca par to savu pienu,ka beigs sūknēties,kamēr kāds no maisījumiem nepiedāvāja sadarbību? Kabrita šajā gadījumā. Jo ja viņa īsti to mazuli nebaro neko izņemot pienu,padārgi sanāk,kapeiku pisēju ļaunākais murgs,tērēties tik daudz
Elīna bija arī ietagojusi Kabritu. Varbūt mēģina dabūt sadarbību, ja vēl nav.Esha @ 28.04.2023 12:38Sekoju arī viņas draudzenei Annai. Viņai šorīt story par kabrita kā sadarbību. Interesanti, ka tieši nesen Didra atrādīja kaudzi ar kabritas produkciju, ko paši pirka ?
pepija @ 28.04.2023 15:09es te ta paskatijos to aliexpress,nu kur tie vinu auskari pa centiem utt...mos man ar kads bizness jasak?sapirksu kautkadus sudinus pa centiem un pardosu pa 5 piem....
tik baidos,ka aplauzisos,jo neko no ta nesaprotu...ja man menesi sitadu susidnu del ienakumi butu piem 500-1000,man ari jaatver sia utt?kur vispar sito visu var saprast un izlasit?
gribuiemestkapeiku @ 28.04.2023 14:40Bet varbūt viņa visu šito laiku kauca par to savu pienu,ka beigs sūknēties,kamēr kāds no maisījumiem nepiedāvāja sadarbību? Kabrita šajā gadījumā. Jo ja viņa īsti to mazuli nebaro neko izņemot pienu,padārgi sanāk,kapeiku pisēju ļaunākais murgs,tērēties tik daudz
Maiga. @ 28.04.2023 16:38Didra, bļā, tak vienreiz aizej matus izmazgā, pūderis tā sabērts, ka izskaties ka sāc jau sirmot.....
gribuiemestkapeiku @ 28.04.2023 12:33es arī šo nesaprotu. Jo jau visu 9 mēnešu garumā maisījumu viņai storijos pavīd visu laiku. Ko tad viņi pērk,ja negaršo?
Un ko vēl es nesapratu, kāpēc uzreiz pērk to kabritu?? lai parādītu,ka var atļauties vai ko?? ok varbūt es kaut ko nesaprotu un nezinu,uzreiz atvainojos,bet kabrita,cik noprotu ir uz kazas piena bāzes un to vairāk pērk,ja bērniņš nepieņem neko citu,nu vai arī grib parādīt,ka var atļauties pirkt pa 50 eiro, 18 eiro vietā? jo viņa vakar vai aizvakar storijos prasīja kā citām mammām bērni aptamilu pieņēmuši. Es nez,man radies tāds priekšstats,ka ja viss ir ok,tad uzreiz ņem aptamilu, ja kaut kas ne tā,tad iet meklē citu variantu,kaut to paši kabritu.
ar Kabritu jau kaut kāda slepenā draudzība viņiem ir jau no pirmsākumiem. Tikko kā Dž piedzima, tika atsūtīts grozs ar produkciju. Tā laikam bija netiešā reklama, jo tikai pavīdēja virtuves plauktā storiju fonā.mazaskudra @ 28.04.2023 16:49
Viņa visu laiku caur puķēm dīc sadarbības. Un es nešaubos, ka tai pašai Kabritai un citiem ir pat uzrakstījusi DM. Nu noteikti, ka ir.
Es šaubos, ka Kabritas vai Aptamila mārketinga menedžeris seko līdzi Didras balagānam un nodomā - o jā, nabadzītei nav ar ko bērnu barot, pieniņš jāpārstāj zuzināt, viņi tak bez mums nekādīgi, davaj aizsūtīšu viņai labumu grozu un uztaisīsim sadarbību uz mūžu.
Es pilnīgi zinu, ka viņa uz visu raksta kompānijām DM un prasa sadarbības. Pamperiem, maisījumiem, + citām bērnu lietām. Arī ikdienas lietām. Popkornam jau tā bija (zinu no privātiem avotiem). Tur kur sadarbību nekur nedabuj, tad tas pašiem jāpērk.
mazaskudra @ 28.04.2023 16:49
Viņa visu laiku caur puķēm dīc sadarbības. Un es nešaubos, ka tai pašai Kabritai un citiem ir pat uzrakstījusi DM. Nu noteikti, ka ir.
Es šaubos, ka Kabritas vai Aptamila mārketinga menedžeris seko līdzi Didras balagānam un nodomā - o jā, nabadzītei nav ar ko bērnu barot, pieniņš jāpārstāj zuzināt, viņi tak bez mums nekādīgi, davaj aizsūtīšu viņai labumu grozu un uztaisīsim sadarbību uz mūžu.
Es pilnīgi zinu, ka viņa uz visu raksta kompānijām DM un prasa sadarbības. Pamperiem, maisījumiem, + citām bērnu lietām. Arī ikdienas lietām. Popkornam jau tā bija (zinu no privātiem avotiem). Tur kur sadarbību nekur nedabuj, tad tas pašiem jāpērk.