Nē nu atsevišķi komplektiņi man tīri labi patīk, bet to ir tik maz, parasti viņa saģērbjas nepraktiski un vulgāri. Uz intervijām iet īsos svārciņos un topiņos, kur krūtis izkaras, vē. Saprotu, operācija sataisîta un gribas savu mantību izrādīt, bet nu kopumā vulgāri, vulgāri. Kleitas parasri savelk ar tiem klučiem, kurus oa Vecrīgas bruģi(vai jebkuru ietvi) jānes rokās, jo ērti nav nemaz. Tikai skatam.
Vēl tas bombiskais komplektiņš, kur kā no meža izlīdusi(bija kur kip sporta krūšturis un tad crop tops, kurš pat pupus nenosedz...), nu nez kurs pieaugusi sieviete tādu vilks. Atceros agrāk bija galīgi saplēsta džinsa jaka, ko nekas nepirktu, jo nazgājot pa vīlītei izirs un būs nevis Plēsumi, bet caurumi. Arī tās bikses, kur pie dibena izgriezumi liekas super vulgāri, pat uz randiņu neietu un nekur, nekur.
Varbūt esmu vecmodīga, bet man nav tas viss pieņemami un grūti iztēloties pieaugušu nopietni sieviwti, kas ko tādu nēsātu. :)
Jā, dazas drebes - sporta kostīmi. Žaketes vēl ir ok, bet pārējais sortiments... nu nez