Simbinja @ 14.08.2021 16:28Nu kā…Nu kā var atbalstīt Šleseru? Es saprotu, ka didrai nav prāta, bet nu robežām taču jābūt.
teberebe @ 14.08.2021 18:02Nē nu ir jāmāk piecas minūtes runāt un neko īpašu nepateikt..
- es gribu celties un darīt
- esmu ļoti aktīva
- kristieši cool
- esmu par attiecībām starp visiem un sievieti. Īsti nesaprotu, kāpēc vispār kādam jābūt viedoklim par citu cilvēku attiecībām, bet nu okay.
Nez, cik Aināronkulis šiem samaksājis, lai nāktu partijā. Gan jau savu vīru arī kaut kur tur iebāzīs sarakstā.
EsFreija @ 14.08.2021 18:26Es ar noklausījos to uzrunu, bet tā arī nesapratu, ko viņa tur īsti gribēja pateikt. ? Man liekas, ka šie teksti, ko viņa jau savos storijos vienmēr maļ uz riņķi (celies un dari, esmu daudz sasniegusi, kristieši ir cool), ir viņai tā iesēdušies paurī, ka neko citu viņa arī pateikt nemaz nemāk.
Es ar noklausījos to uzrunu, bet tā arī nesapratu, ko viņa tur īsti gribēja pateikt. ? Man liekas, ka šie teksti, ko viņa jau savos storijos vienmēr maļ uz riņķi (celies un dari, esmu daudz sasniegusi, kristieši ir cool), ir viņai tā iesēdušies paurī, ka neko citu viņa arī pateikt nemaz nemāk.
Te nu ari atspogulojas izglitibas trukums. Un tagad acim redzami bez izglitibas var but ne tikai grekojos, plastisks priesteris bet ari politikis