Protams, uzskatu, ka Elīnai derētu kaut nedaudz izglītoties, jo ir briesmīgi - biškostīmi, Istambula, ekanomējam, asvalts uc., ko viņa raksta un arī nezināt angļu valodu sarunvalodas līmenī ir kauns. Turpat nevajag kaut kādas izglītības, pamatus bija jāieliek skolai, bet acīmredzot viņai tie trūkst.
Ne tikai tādas lietas pamācīties, bet arī palasīt par uzturu, veselīgu dzīvesveidu uc., jo pagaidām tikai dzirdu - man ir tik laba vielmaiņa! un rezultātā darba dienā apēd tikai pāris karotes griķu, jo tā esot labā vielmaiņa... pf, ja es tā ēstu, tad būtu apkritusi ģībonī un būtu ļoti tieva... Arī tā kafija 5x dienā un pirms miega nav veselīga..
Tāpat viņu bagātinātu ceļojumi, kur viņa apskata valsti, nogaršo tradicionālos ēdienus utml., nevis skrien meklēt spotiņus bildēm un labāko kafiju... škiet diez gan sekla tāda, bez interesēm, mākslīgi uzpūsta lellīte.
Patiesi ceru, ka kādreiz Elīna atmodīsies un sapratīs, ka matu savu viņai tikpat kā nav, ir tikai pieliktie, skrostas, pupi utml... viss ir mākslīgais. Labi, viņai patīk, viņai labi tā, tāpēc diez vai kaut ko mainīs.. atgādina tādu tirgus bābu viņa :D
TAČU, lai kāda viņa būtu, cilvēkam bizness iet. Ir aitas, ir cirpēji. Meitene pelna naudu, kamēr citi(es arī) dibenus trina universitātēs utml