Greyworld @ 02.06.2021 12:50Kā jūs domājiet, viņi atkal uz Emirātiem laiž? Kur vēl viņi ir bijuši 2 reizes? ?
AivijaBleka @ 02.06.2021 18:11
Man liekas, ka Turcijā bijuši divreiz. Laikam vajag jaunas Dior un LV somiņas, jābrauc ieķert bombiskajā turku tirgū ?
AivijaBleka @ 02.06.2021 18:11
Man liekas, ka Turcijā bijuši divreiz. Laikam vajag jaunas Dior un LV somiņas, jābrauc ieķert bombiskajā turku tirgū ?
Es drīzāk izdarītu tā kā dažos h&m un citos veikalos. Noliktu cilvēku pie ģērtuvēm un pasūtītu tos cipariņus(1, 2, 3, 4, 5, 6), tad meitene(darbiniece), kad stāv pie ģērbtuves izsneidz numuriņu, attiecīgi tādu cik cilvēkam ir apģērba gabali paņemti uzlaikot un pēc tam cilvēks iznes numuriņu un apģērbu, kuru nepirks. Attiecīgi tad redzētu...
NeonsNeons @ 02.06.2021 12:45Tie masiņi zem acīm ir kaut kas..
ne vienmēr vainīgs ir dzīvesveids, diemžēl arī ģenētika spēlē lielu lomu maisiņu/tumšo loku jautājumā....bet šis noteikti nav Elīnas variants, paskatoties uz viņas dzīvesveidu :D pat ja tur ir gēnu ietekme, tad viņa noteikti situāciju neuzlabo ar savu ikdienusla @ 03.06.2021 11:30
Tā ir ka viņai galvā tikai strādāt. Tik jauna, un tādi milzīgi maisi zem acīm, pilnīgi acs lielumā. Es šo ievēroju jau kādu gadu... nu vispār tas nav normāli. Žēl, ka viņa tā sevi moka.
TeaPot @ 03.06.2021 11:39ne vienmēr vainīgs ir dzīvesveids, diemžēl arī ģenētika spēlē lielu lomu maisiņu/tumšo loku jautājumā....bet šis noteikti nav Elīnas variants, paskatoties uz viņas dzīvesveidu :D pat ja tur ir gēnu ietekme, tad viņa noteikti situāciju neuzlabo ar savu ikdienu
TeaPot @ 03.06.2021 17:15Es pati neesmu strādājusi apģērbu veikalā, tāpēc nezinu, vai tas tā tiešām ir, bet esmu dzirdējusi par veikaliem, kas ekstra dārgajām precēm pieliek divus pīkstuļus - vienu to lielo, pamanāmo, ko zagļi rauj nost, tin folijā utt. Un otru mazo, slēpto, kas parasti ir kkur neuzkrītošā vietā piestiprināts. Un tā, pat tad, ja noņem lielo pīkstuli, mazais sāks pīkstēt, kad ies cauri vārtiņiem.
fifa @ 03.06.2021 16:12Kad es strādāju veikalā, arī manā maiņā tika nozagts dārgs džemperis. Puisis vienkārši paņēma uz kabīnīti laikot vairākas drēbes un to džemperi ielicis tā, ka nevar pamanīt, ka viņš tur ir. Pakaramo ar pārējām drēbēm atstāja kabīnītē un pīkstuli noņēmis un ielicis vienā no jakas kabatām. Pēc izskata vispār nepateiksi, ka zaglis, jo ģērbies salīdzinoši labi (gan jau viss sazagts?), bet mēs uzreiz to pamanījām, nevis kā Elīna atrod pīkstuli. Tad jau nevar zināt cik sen tas jau tur stāv.