Lindaperla @ 19.02.2021 18:21ak nabadzīte. ??♀️ Nu viņa tiešām nedomā ko runā.
Bet kas tur ar tiem kafijas automātiem un M.Staķi?
psc. Es Raivja vietā arī zobus viņai nelabotu.C00L Dzipsy @ 19.02.2021 18:35
Mārtiņš Staķis
Rīgas domas priekšsēdētājs
Atbalsta LGBT viendzimumu pārus
Politiskās partijas Attīstībai Par pārstāvis (partija arī atbalsta LGBT)
Illy kafijas izplatītājs Latvijā
Butterfly saņem no Illy kafiju un kafijas automātu savam konkursam
Cilvēkiem radušies jautājumi kas būs ar turpmāko Butterfly un Illy sadarbību
Lindaperla @ 19.02.2021 18:37psc. Es Raivja vietā arī zobus viņai nelabotu.
Staķis ir uzņēmējs. vada innocent cafe un izplata illy kafiju.. un aizstav lgtb
Lindaperla @ 19.02.2021 18:37psc. Es Raivja vietā arī zobus viņai nelabotu.
GhostGG @ 19.02.2021 18:44Man gan liekas, ka šī visa jezga ar to, ko Didrihsone pateica ir pārspīlēta un visi tik ļoti šausminās tā, it ka viņa kādu būtu nogalinājusi un sākās linča tiesa. Protams, ka viņai to nevajadzēja teikt, jo ir publiska persona un iznākums ir tikai likumsakarīgs, jādomā tomēr ir līdz, ko runā. BET neko tādu jau viņa nepateica, viņa neapsaukājās, nesauca šo cilvēku grupa nez kādos vārdos, tikai atbildēja uz jautājumu, ko viņai uzdeva un izteica savu viedokli. Tas kārtējo reizi pierāda, ka sabiedrībā pastāv tikai VIENS pareizais viedoklis šajā jautājumā, kas skan šādi - stāvi klusu vai atbalsti. Manuprāt dubultie standarti no lgtb puses. Uzskatu, ka viedokli drīkst izteikt abas puses.
Būsim reāli, viņš nemaz NEDRĪKST neatbalstīt, jo tas negatīvi ietekmētu biznesu. Tāpēc "jāpūš" uz to pusi, kas ir labvēlīgāks biznesam. Ko viņš domā patiesība, to jau neviens nezin
tagad iespējams, daudzi atteiks sadarbību, jo iesaistās uzņēmumi. Baigais skandāls.Lindaperla @ 19.02.2021 18:53
Pateica viņa ļoti strikti savu nostāju.
core @ 19.02.2021 18:50Ha Ha tad kāpēc ir šādi?
Es mīlu kafiju pārtrauc sadarbību ar Elīnu Didrihsoni
https://twitter.com/esmilukafiju_lv/status/1362799113981603848?s=19
VIP @ 19.02.2021 18:46Eu eu eu nu neputrojaties.
Illy un “es mīlu kafiju” nav viens un tas pats.
Un staķis nav “es mīlu kafiju” patiesais labuma guvejs.
Pateica viņa ļoti strikti savu nostāju.
varēja vai nu neatbildēt uz sabiedrībā sāpīgu tēmu, vai atbildēt, ka ir neitrāla un Dievs mīls visus. Viss būtu izvērties par viņai par labu nevis šādi. Viņa neatbalsta šos cilvēkus, ironiski, ka zobus taisa pie cilvēka, kuru neatbalsta.GhostGG @ 19.02.2021 18:58
Ok, es vienalga neredzu tajā tekstā kaut kādu apsaukāšanos, pazemošanu vai ko tādu. Manuprāt, mūsdienās vārds "homofobija" ir jau ieguvusi pavisam citu nozīmi. Kas būs vēlāk? Tā kā Amerikā, ka viss ko tu saki un dari, ir seksisms, rasisms un kas tik vēl nē.
Smiekligs, bet Amunieši man vienkarši krit uz nerviem, ka tikai uztaisit dramu lai savaktu jaunus sekotajus man viņa humors galigi nepatik..