pēdējais teikums :D !!! Jūtu Naurim līdz...core @ 28.01.2021 13:28Nu 2 vienā. Uzņēmumam tāda reklāma.mazās jau skrien. Un viņai pašai tik ļoti svarīgās bildes, ko likt insta, brīnums vēl, ka lupatas nav līdzi fotosesijai.
Kāds vēl randiņš, Nauris jau prātā domā, kā kratīsies atpakaļ pa to ceļu :D
joselyn @ 28.01.2021 10:50Skatos šodien storijus un kārtējo reizi meitene bārstās ar komentāriem, kas nav atbilstoši patiesībai. Un vēl visu laiku atgādina par savu stulbo rīcību. Šis gan man besī cilvēkos.
Es par to kamieļa iekošanu. Noteikumos ir skaidri un konkrēti uzrakstīts, ka kamieļus nedrīkst barot, un kad pati biju, darbinieki to uzsvēra. Pat pārčekoju, vai pareizi atceros. https://kamieli.lv/noteikumi/
Kamieļus nedrīkst barot. Pie tam vēl meitenes izskatās, ka viņai ir rakstījušas un teikušas (šodienas story)
Var jau būt, ka kāds šai ir nepareizi pateicis, bet ņemot vērā, ka viņai iekoda, man liekas būtu jābūt saprātam, lai apdomātu, vai tomēr viņa kaut ko nedarīja nepareizi. Un apdomātu, vai ar to vajag dalīties tālāk.
Witcher @ 28.01.2021 13:36
Pirms gada biju tur. Kamieļus varēja barot, ar nopērkamo barību nedrīkstēja barot ēzelīti, un veco kamieli, kurš bija atsevišķā aplokā.
Laylla @ 28.01.2021 13:22Es reāli sasmējos. Tik FAKE viņiem viss. Divatā aizbraucat un divatā pavadat laiku, nevis ņemt kādu kas vēl bildēs un filmēs kamēr skūpsties?! Tas liekas slimi. "Brokastis" vai photoshoots :D labprāt uzspiestu dislike. Gan jau safilmē/sabildē un "okey tagad ēdam". :D nu nee i can't
Mums pirms pāris gadiem paveicās būt vienīgajai ģimenei Rakšos un čalītis, kurš tur strādāja novadīja mums superīgu, privātu ekskursiju pa Rakšiem. Kamieļus teorētiski drīkst barot ar to pašu barību, bet viņus neiesaka barot dēļ tā, ka var būt bīstami - iekost, izraut trauku, noraut cepuri vai tamlīdzīgi.
Katz @ 28.01.2021 14:23Varbūt, viņi nezin kā izskatās kamieļi? Man liekas, ka tur tā sāls :D
tiešām smieklīgi, randiņš, romaņķika divatā, kā viņa raksta, un blakus trešā persona
🤣🤣🤣🤣🤣Katz @ 28.01.2021 14:23Varbūt, viņi nezin kā izskatās kamieļi? Man liekas, ka tur tā sāls :D
un ne tikai drošības dēļ! Viņiem tiek dota zāle, siens, burkāni un speciālās graudu barības, bet apmeklētāji nedrīkst barot viņus, jo dzīvniekam ir jāzin kurš ir viņu saimnieks , lai viņus būtu vieglāk trennēt.
Nezinu kāda viņiem ir mašīna, bet nedod Dievs, ja viņiem vel ir milzīgi diski. RIP.