Lai parāda omnivas busiņu, kad tas ir piekrauts
Reizes kad esmu storijos redzejusi Omnivas busiņu ir kadas 2 vai 3. Arī atceros storiju kur džeks nesa kastītes ārā no veikala bet vai viņam uz jakas vispār bija omnivas atpazīstamības zīme? Neatceros.
Varbūt kastīšu daudzums ir liels bet kaut kā neticas ka visas pilnas. Plus visas kastītes ir tādas vienādas un maziņas. Tādās varētu ielikt max džinsus vai plānāku džemperīti. Tās milzīgās pufaikas un āra jakas, kā arī tos milzīgos zābakus nevarētu ielikt tik mazās kastītēs. Varbūt tikai es neesmu redzejusi kastes kuras ir lielākas par kurpju kastes izmēru...
Tas, kas man šķita aizdomīgi, ir tas ka viņa reiz storijā (diezgan nesen) parādīja ka viņai raksta Omnivas džeks INSTAGRAMĀ... Pasakiet lūdzu, kurš klientu apkalpošanas serviss kādam raksta caur savu IG profilu pasūtītājam? Elīnai tak bez IG ir arī telefona numurs.
Un par tiem kodiem...ja pat ir fake, tad nejau uz visām kastītēm viņi būtu salīmēti. Redzot, ka Elīnai tā jau nav laika, nedomaju ka kastītes uz kurām ir kodi ir fake. Tās visdrīzak ir sakrautas virs tukšajām kastēm. Pasūtījumu Elīnai netrūkst. Man daudzas zināmas meitenes regulāri kaut ko pasūta no Butterfly un domaju ka tādu meiteņu ir daudz.