es ar tāpat izdariju 😃, bet tur nekādīgi perfekti neietilpstLaylla @ 13.01.2021 12:35pateikšu godīgi, prikola pēc izmēģināju (nepiedalos, vienk.). Ierakstīju screen record no tā story un lēnām telefona galerijā mēģināju tīt uz priekšu un noķert to vietu. BET tur perfekti iekadrēt viņu iekš siluetu nemaz ar nesanāk????♀️??♀️??♀️
kārtējais Ilzes Smidrovskas jeb Ziemeles fake profils? Jo tikai viņa tā nîst Kristīni 🤣 sen jau tēma nomainījusies bet smidrovska vēl smird 😀Nemieriga12 @ 13.01.2021 15:28Nesaprotu kā vispār tāda Kristīne var kādai interesēt, prasta un veca Anglijas žurka, kura mēģina iegūt slavu un viņi tas nesanāk... Kas tur tik vispār interesants uz viņu skatīties tajā instagram.
Nekoopta tipiska uk sieviete..
Galva domas ka šmarai nekāda ieguvuma no viņas.
Elīna ir simpātiskaka par viņu ar viaam savām pussy lūpām.. ?
Lindaperla @ 13.01.2021 16:29kārtējais Ilzes Smidrovskas jeb Ziemeles fake profils? Jo tikai viņa tā nîst Kristīni ? sen jau tēma nomainījusies bet smidrovska vēl smird ?
nu un ka es aizstāvu? Redz tas ka es nedziedu līdzi jūsu dziesmām uzreiz nozīmē ka esmu kristīne 😀 mani vnk sasmīdināja “nemierigas” jeb ziemeles koments, vnk vispār ne pa tēmu 🤣Daisey @ 13.01.2021 16:36
Es nevar. Tikko kā kāds par Kristīni raksta ,tā Tu te pirmā aizstāvi ?? pati Kristīne 100% vien sēž tajā Lindas profilā. lol. Uzkrītoši paliek jau
Tu aizstāvi ik katru kritiku, kas ir vērsts Kristīnes virzienā, es domāju, ka nevienam vairs nav šaubu, kurš šeit sēž aiz šī profila. Un vēl jau, ka itkā 'saraksties ar Kristīni un zini visus jaunumus no viņas puses.' Atrodi lietderīgāku nodarbi.
Wii @ 13.01.2021 10:23Es reti par kādu cilvēku pasmejos...citreiz meitenes kaut ko smieklīgu te uzraksta. Bet, atvainojos, nevaru vairs noturēties....par to pašpasludināto miljoni _ pirdjoni. Kā pieaugusi sieviete sev var likt tik stulbu iesauku un nesāt to visu kā oficiālo uzvărdu, kā melnādainie gangsteru komēdijās, kas sev iesaukas sadevuši. Atgădina man pirdjone uzreiz to komēdiju Get Hard, kur aktieris Vills Ferels sevi par majonēzi nodēvēja, lai tiktu melno bandā. :D Paskatījos pirdjones ig profilu, visur salikusi tekstus par didrihsoni, pati apgalvo, ka apnikusi tā tēma....ja tā apnikusi, tad kāda sakarā vispār kaut kas jāliek vai jāatbild. Nav šai apnikusi, tădā veidā viņa sev ceļ tikai reitingu, diemžēl, bet negatīvu.
Tad tăs bildes un video, nu šausmas....ieej un skaties vai kaut kur ezītis ar zirdziņu fonā neatrodas. Tā gludināt savu seju, tas nozīmē tikai to, ka slēpj patieso seju...noteikti tā jau nolieta.
Un pēdējais 27.oktobra video, kur šī glāsta savus 3 pārbojātos matus...glāsta ar tădu lepnumu :D man ja būtu tădi mati, es vispār publiski tădus nerădìtu...tas parāda, ka nekopj sevi, ja mati nekopti.
Tagad pirdjone var mani nolikt no A līdz Z, jo citu viņa neko nemāk.:D
Wii @ 13.01.2021 10:23Es reti par kādu cilvēku pasmejos...citreiz meitenes kaut ko smieklīgu te uzraksta. Bet, atvainojos, nevaru vairs noturēties....par to pašpasludināto miljoni _ pirdjoni. Kā pieaugusi sieviete sev var likt tik stulbu iesauku un nesāt to visu kā oficiālo uzvărdu, kā melnādainie gangsteru komēdijās, kas sev iesaukas sadevuši. Atgădina man pirdjone uzreiz to komēdiju Get Hard, kur aktieris Vills Ferels sevi par majonēzi nodēvēja, lai tiktu melno bandā. :D Paskatījos pirdjones ig profilu, visur salikusi tekstus par didrihsoni, pati apgalvo, ka apnikusi tā tēma....ja tā apnikusi, tad kāda sakarā vispār kaut kas jāliek vai jāatbild. Nav šai apnikusi, tădā veidā viņa sev ceļ tikai reitingu, diemžēl, bet negatīvu.
Tad tăs bildes un video, nu šausmas....ieej un skaties vai kaut kur ezītis ar zirdziņu fonā neatrodas. Tā gludināt savu seju, tas nozīmē tikai to, ka slēpj patieso seju...noteikti tā jau nolieta.
Un pēdējais 27.oktobra video, kur šī glāsta savus 3 pārbojātos matus...glāsta ar tădu lepnumu :D man ja būtu tădi mati, es vispār publiski tădus nerădìtu...tas parāda, ka nekopj sevi, ja mati nekopti.
Tagad pirdjone var mani nolikt no A līdz Z, jo citu viņa neko nemāk.:D
Katz @ 13.01.2021 12:51
ļoti labi pateici. ir tie, kas izsaka viedokli, un tad tie, kuri burtiski ar vairogiem stāv aiz Kristīnes, bet es tiešām nevaru iedomāties, kas tie ir par cilvēkiem, kuri var salasīties Miljones fanu pulkā. Lai gan tam pašam Gobzemam arī ir savs fanu pulciņš, tad jau viss var būt :D
++++ skaudîba un žurkošana, nekā vairs interesantaSabiedrības Dāma @ 13.01.2021 21:00Žēl.... nekā jauna šeit nav.