ko ko ko? Kādā sakarā beztabu? 😀zoomzoomzoom @ 11.11.2020 19:16Runājot par viņas veikala būšanu/nebūšanu vaļā brīvdienās, izskatās, ka šodien būs sižets Bez Tabu :D
Lindaperla @ 11.11.2020 19:28ko ko ko? Kādā sakarā beztabu? ?
nu skaidrs, kārtējā antireklāmalady1 @ 11.11.2020 19:59
Bija story, kur viņa saka par strādāšanu svētdienās. Butterfly īpašnieki neatbildēja uz ziņām, zvaniem, bet veselības ministrs teica, ka lieli ierobežojumi tikai uz t/c attiecas.
Silla @ 13.11.2020 00:20ir tiešām kāds kas meklē tos burtus?????
tā arī drīz aiztīsies prom no Elīnas, foto modele😂la femmina @ 13.11.2020 10:48Facebook man pērk /pārdod lapā izmeta Kalendžas apģērbu kontu. Bloom.concept ??
man liekas ka 3. Burts no chanel kastes, kur bordo topā viņa, visu laiku tas pirmais c burts rēgojas vienā story. Bet tā baigi neiespringstu uz meklēšanu.😂 nevar atrast tos burtus. Man bija divas dienas pēc kārtas vienādi burti, ko atradu, vēl screenshot uztaisījuLologirl @ 13.11.2020 11:31Vai kāda ir atradusi trešo burtu? ?
Vai nu ļoti prasmīgi noslēpts vai arī izņemts story ?♀️
nu man tā Kanendža vispār nepatīk pēc sejas.😂 būtu kaut vienā bildē pasmaidījusi, savādāk tas ģīmis tāds izstiepts izskatās.ietekmele @ 13.11.2020 14:40Kalendža vsp pie Elīnas vēl darbojas? :D Šaubos, ka Elīna ļaus šitā, ja aiz muguras to pašu sāk darīt. Dabūja pieredzi un sāka darīt pati. Otrā Monta.
Jāatzīst, ka gan Montai, gan Kalendžai smukāk sanāk to iznest kā Didrihsonei. Man šķiet viņas uzvārds jau bez maz vai kā lamu vārds palicis :D
un viņa tak teica,nja negrib vīlēt zobus. Viss nedabiskais ir Elīnai dabiskais.😂😂😂 nu tas ir pārāk uzkrītoši. Lai gan, viņai jau viss tāds ir. Tagad visur tos zobus izrāda. Svarīgs esot izskats, jo viņa tak modele un labi jāizskatās katru dienu.😁 tāds darbs, bildes taisīt.😀Floren_ce @ 13.11.2020 16:59Saprotu, ka gaumes ir dažādas, bet man tie Elīnas jaunie zobi šķiet vienkārši briesmīgi. Jā, tas nav vēl gala rezultāts, jo kroņi vēl tikai tiek izgatavoti, bet būšu pārsteigta, ja beigās izskats būs dabiskāks. Pēdējos storijos sajūta, ka zobu vietā Dirol košļenes iespraustas. Turklāt intereses pēc iesaku pameklēt YouTube, kas tiek izdarīts ar īstajiem zobiem, lai kroņus/vernīrus uzliktu (zobi tiek ļoti apvīlētas). Angliski tas saucas teeth shaving.