Nu , es,piemēram, sekoju Elīnai, jo tad es vairāk spēju novērtēt savu labo dzīvi. Man mana dzīve uzreiz liekas perfekta. Es kādreiz tāpēc sekoju Šomasei, jo tur bija extra crazy, tagad vairs nesekoju, jo tagad jau tur ir skumji. Man nav problēmas ar krāpniecību, vai vidu, man nav nepieciešamība lūgt like un follow u.t.t.Santalill @ 28.10.2020 18:20Lasīju vienu citu rakstu forumā un izdomāju intereses pēc ienākt šeit palasīt kas jauns Elīnas pasaulē.
Jāsaka, ka pēdējo reizi lasīju šo konkrēto diskusiju pirms pāris mēnešiem, tieši tad, kad atsekoju Elīnai IG. Atsekoju viņai, jo man reāli sāka kaitināt viss ko viņa saka, dara, viņas seja un smaids. Kaut kāda alerģija jau no viņas.
Ir cilvēki kam es sekoju IG ļoti daudzus gadus
piemēram: Našķoties Zane, Paula Freimane, Santa Nīmane, Beta Beidz. Šo profilu saturs man liekas viegls uz pozitīvs. Lasot pēdējas diskusijas šeit pat Butterfly pasauli atkal sākas kaut kāda alerģija un riebums pret to cilvēku un viņa vārdu jau. Tāpēc ļoti brīnos, kā var dienu dienā sekot līdz un skatīties visu to murgu, ja tas nemaz nepatīk. Un acīm redzot lielākajai daļai viņas izaicinājumi, runāšana, izskatas nepatīk un pat kaitina, kā man. Tas kāpēc turpināt sekot?
Elīna savas aitas ļoti labi cērpj.
es ar nesaprotu , tik priekskam?Mazaa_saulite @ 29.10.2020 12:24Es nesaprotu, Elina ju 3x atkārtos savu kāzu dienas fotosesiju? ?
Silla @ 29.10.2020 13:12es ar nesaprotu , tik priekskam?
Es nesaprotu, Elina ju 3x atkārtos savu kāzu dienas fotosesiju? ?
Lindaperla @ 27.10.2020 14:43Tak viņiem visa dzīve ir instagrams. Tā viņi sev reitingu ceļ. Naurim taču visu laiku bija slēgts profils. Arī sekotājus sagribējās. Tik tiešām muļķu bars.
helio @ 29.10.2020 16:00elīna tāda pļāpa. stāstīja, ka tas bijis projekts viņas frizierei saistībā ar ASV, ka ir tik excited. ka nākamgad varēs visdrīzāk augustā braukt uz ameriku.:D
pēc kāda laika ir izdzēsusi storijus un saka, ka neko vairāk nevarot teikt par šo :D
ja nepamanīji es jau pirms Zizles komentāra pateicu, ka tas viss ir reitingam, tā kā man to variet nestāstīt un laiku netērēt :)Katz @ 29.10.2020 15:54
Es arī lasu un brīnos par Jūsu loģisko domāšanu, visas kā viens rakstot ''viņas dzīve ir instagrams'' un C00L Dzipsy par to ļoti labi uzrakstija. Tas ir tikai un vienīgi mārketings, un viņa arī prot to izmantot. Sponsori izvēloties influencerus pirms tam izpēta profila datus, analizē. Cik liels ir engagments ar sekotājiem utt., bet klukstes nemāk domāt, nezinat par mārketinga pasauli un viss ko darāt ir izkliedzat dumības. Un jā, tava dzīve nav instagrams,bet viņai tas ir darbs, ar to pelna naudu un dzīvo, ar to ir sākts bizness. Ārzemju saturu laikam arī nepatērējat, tur vēl ir vairāk un apjomīgāki influenceri, kuri diendienā arī liek storijus, postus, izaicinājumus, lai būtu klikšķi, klikšķi, like, skatijumu utt. Bet tik elementāras lietas nespējat sagremot. Tas, ka mums ir viena influencere, kas izceļās uz pārējo fona LV mērogā nenozīmē, ka citur tā nav.
Un tikai tagad nesakat, ka jūs nedarītu tāpat ejot uz maksimumu ar stulbiem izaicinājumiem, kas rezultējas ar šīm diskusijas vētrām un klišķiem, ja zinātu, ka ar to pēc tam var nopelnīt 4 ciparu skaitli par postu. Nu nevajag tikai.
ko Tu te vispār dari? Te cilvēki atnāk paņirgāties nevis taisnību meklēt :DKatz @ 29.10.2020 16:05
Tu uz ielas esi bijusi ārā??????
es nezinu varbūt mans uzskats būs dīvains , bet es uzskatu, ka kāzu kleitu uzvelc dzīve vienu reizi un , kad viņa nav jāvelk uz fotosesijām utt. Tas pats arī taisīt kāzas vēlreiz? Jo redz Tu gribi skaistas kāzas , tad par to ir jādomā tad kad taisa, Lai ir vienreiz mūža tas sapnis jaizsapno , jāuzvelk skaista kleita , greznas svinības un viss . Nevis atkārtot to ik pēc gada , lai kam Elīna to grib . Tāds ir tikai man uzskats. Pēc tam vari svinēt gadu vai 5 gadus kopā tā forši , bet lai nav jāvelk kazu kleita un jādara viss ko