Lindaperla @ 19.10.2020 22:42man likās, ka Tu tikko teici, ka viņa kaut ko saprot, ja jau no tirgošanas dzīvoklī uz Blaumaņu ielu pārvācās ? ziiizleeeee.... labāk izdzēsies atkal un atslēdz internetu. ?
Piedodiet, bet elīna ir vnk iedomīga tupa aita. Tas runas veids kameru priekšā ir drausmīgs.
Man šonedēļ gandrīz ideālas vakariņas patīk. 😁
Kur šeit iesmeja par to, ka Elīna
nezin Salmonelēzes nozīmi, bet vakardien Andris pat nezināja ko ēd trusis un ieminējās, ka dej olas, ok es saprotu iespējams domas bija kur citur vai kā, bet nu man tādus smieklus “parāva”, domāju ja Elina būtu viņa vieta šeit tadi teksti būtu par to , kur viņa var būt tik neizglītota un stulba u.t.t.
vienkārši liela dala ir uzedusies un gaida tik to mirkli kad viņa izdariīs kādu kļūdu vai pateiks ko ne tā. 😁
Lindaperla @ 21.10.2020 20:49Gudr viņa nav. Domu izteikt nevar, vārdu krājums minimāls. Tupa.
jā bija 26 viņam. Kas notiek, ja ir vienāds skaits,Diamond- @ 22.10.2020 00:19Katrā ziņā Reizenbergs lai kāds arī dzīvē nebūtu, šeit rāda sevi no mazliet sliktākas puses nekā Elīna. Tie izteicieni un apgalvojumi un arī teikt, ka trusis ēd olas bāc. ? Šodien vispār labs. Ja kāda saklausīja. Pateica - Porziņģis un Bernāts. Nu nopietni. Ja nezini uzvardu tad var arī pietikt ar Porziņģi kā piemēru. Kā es sasmējos.? Bernāts ir tikai lācis un ne no LV un slavens nav ne tik mums te.
Starpcitu vai vēl kāds bez manis pamanija, ka punkti Reizenbergam bija 26 nevis 27? Cik tad ir 9+9+8? Kopvērtējā rādās 27. Ja Elīna nedabūs augstāk par 27 punktiem un starp viņiem abiem ar Zani būs jālemj tas būtu ļoti negodīgi
Lindaperla @ 22.10.2020 00:24jā bija 26 viņam. Kas notiek, ja ir vienāds skaits,
Maxxxiii @ 22.10.2020 00:29
Dalībnieki, kuriem mazāk punkti izlemj, kurš/a iegūs balvu.
Sabinchiks @ 22.10.2020 12:21
Domāju, ka Elīna uzvarēs