es domāju, ka jūsmo par darbu tik ļoti tāpēc ka viņi saprot abi kāda nauda ripo kontā un tik priecīgi , ka var apčakarēt cilvēkus ar lētam drēbēm ?Mia6 @ 16.08.2020 13:53mollia teksts @ 16.08.2020 13:34[/quote
Piekrītu katram vārdam!
Man ļoti grūti klausīties šo sarunu. Pārtinu vairākas reizes un sapratu, ka maļ vienu un to pašu un šķiet, ka nemaz konkrēti neatbild uz jautājumiem, bet aizpeld savā filozofijā. ļoti sekls un vājš vārdu krājums. Kopumā nu jau saskatu viņā zvaigžņu slimību. Un tā jūsmināšanas par to darbu katru brīdi man šķiet nedaudz creepy ...
začeits @ 16.08.2020 21:31un vēl- kādā intervijā kāds beidzot varētu uzdot vienu konkrētu jautājumu- kāds ir bloķēto lietotāju skaits?
mollia @ 16.08.2020 13:34Nekad nedomāju, ka piedalīšos šajā diskusijā, bet tomēr gribas pabrīdināt tās kuras vēl nav noskatījušās interviju ar Elīnu, bet apsver domu to darīt - tās 2 stundas, ko jūs iztērēsiet, neviens jums neatdos atpakaļ ?
Viss, ko 2 stundu laikā dzirdēju ir ļoti šaurs vārdu krājums, Naura slavināšana, kaut kas par viņas ''komandu'' un sapratu, ka viņas dzīvē VISS griežas ap darbu. Nav jau slikti. Jauki, ka cilvēks atradis savu aicinājumu, bet nu tas pārspīlētais darba holisms un tā lielā ''biznesa'' padarīšana ir nedaudz too much.
Vēl pamanīju, ka Elīnai pastāv tikai ''viedokļi'', kuri viņu it kā neietekmē un neinteresē, bet nepastāv konstruktīva kritika. Šo diskusiju arī viņa acīmredzot lasa, bet nu runājot par vadītāju...man nekas cits nenāk prātā, kā teksts ''dirsā līdēja'' ???
Labs ???Londine @ 17.08.2020 21:20Nopietni? - Dārta Daneviča arī tādas lupatas pērk? Kādam kāds vispār vēl ir mājās? Bet nu vīrieša izvèlè jau arī diezko augstu viņa netēmē, ko ta tur daudz spriest par apģērbu...
Ansītis @ 17.08.2020 23:51Intervija kopumā nebija slikta, man patika. Ar vārdu krājumu viss ir kārtībā, lai gan piekritīšu, ka ir vārdi, kurus no leksikas vajadzētu izskaust.
Var paslavēt par drosmi piedalīties intervijās, pēc visiem skandāliem.
Un nepiekritīšu viedokļiem, ka intervijā viss viņas minētais jau n-tās reizes dzirdēts, man personīgi lielākā daļa bija jaunums, bet mana apsēstība ar Elīnu vienkārši nav tik liela kā citām.
Starp citu, kādēļ gan būtu jākaunās iepirkties Butterfly? Lielākā daļa no piedāvājuma nav manā gaumē, bet, ja man iepatiktos, tad pirktu, un man neinteresē preces uzcenojums, jo, ja man cena liksies neadekvāta, tad to nekad neiegādāšos.