Saplēstas un netīras nav fine, bloķēt par normāla jautājuma uzdošanu nav okey, bet viņa drīkst neatbildēt par ražotājvalstīm, iepirkuma cenām vai saviem pupiem.
NeonsNeons @ 29.07.2020 21:27Mani tajā grupā neapstiprina, ehh ?
jingishan @ 29.07.2020 19:40Sveikas, mīļās dāmas!
Kas jauns Didrai? Cik kafijas izdzērusi šodien? Kā Nauris, ir šodien pasmaidījis? :))
paulīnee @ 30.07.2020 00:33
Ehh ar mani tas pats :( esmu vairākkārt pieteikusies tur neapstripina :/ kaut kādas čikses un viens čalis, kas apstripina vai neapstripina biedrus grupā. :D pēc 6 reizes mani no turienes nobloķēja, kas par grupu tā ir ja nevar pieteikties. :D
Es domāju, ka kāds no Elīnas klana sēž jau Butter Express. Tikai šobrīd vēl ļoti kluss, pēta, kas notiek. Tā lai neizmet.VIP @ 30.07.2020 10:58Ja šī diskusija nomirs, viss lielākā vilšanās būs Elīnai, ka vairs nevarēs par sevi palasīt pie rīta kafijām ?
Czech @ 30.07.2020 11:36Es domāju, ka kāds no Elīnas klana sēž jau Butter Express. Tikai šobrīd vēl ļoti kluss, pēta, kas notiek. Tā lai neizmet.
Blanche @ 29.07.2020 16:02Nu šī diskusija vairs drīz nebūs aktīva, visi FB sēž un apspriež visu. Nu kur lielās runātājas, ka visi tik anonīmi māk aprunāt? ? FB diskusijas aktīvi norit ?
LY @ 30.07.2020 20:32Es jau divas dienas nevaru beigt smieties ? Administratorēm nu tik nožēlojama dvēsele, ka žēl viņas. Kā ne glauda pa spalvai un izsaka cilvēki savu viedokli, kas nesakrīt ar viņām, tā bloķē vai met no grupas ārā. Šādi gājieni atgādina 5.klases līmeni, kur neiedeva konfekti un apvainojās. Tā Ilze Ziemele vispār ir fake profils, būtu interesanti uzzināt, kas zem tā slēpjas, taču draugs pie tā jau strādā, drīz varēs visi pasmieties, jo tā grupa pazudīs! ?