Mandele @ 09.07.2020 00:23Ir ir Kristīne, palasot , kā ņemas pati pie sava posta.. Ar gudrību jau nekad nav izcēlusies.. ne pa velti uz kuģa Tev īpaša reputācija bija..
Izle Zizle @ 09.07.2020 01:15
Nu šādi pieņēmumi parāda šī foruma komentētāju IQ. ? Kur var tādu huiņu izdomāt? ? Es neesmu Kristīne. ? Muļķenes Jūs! ???????
Eksperte @ 09.07.2020 01:40
Tad atklājies ?
Tev ir mēnesi vecs profils un tu šajā diskusijā esi atstājusi tuvu pie 200 komentāriem. Būtu nereāli saskaitīt vēl tos, kas pie Kristīnes facebook ieraksta pēdējo 3 dienu laikā. Jā, šeit ir lietotājas, kas perās te divus gadus, bet šķiet, ka tu jau būsi šeit izdirsusies piecus gadus uz priekšu. Paskaties labāk uz sevi, garīgi slimais cilvēk. ?????Izle Zizle @ 09.07.2020 02:12
Vari iedzert indi un nomirt!
Tiešām domā, ka ar šādu komentāru pasniegšu savu vārdu, uzvārdu un personas kodu?
Bet nopietni - meitenes, dāmas, sievietes, mātes, meitas, sievas..!!!
Varbūt pienācis laiks slēgt šo diskusiju?! Te jau aiziet beztēmā. Viena otru apvaino ļoti skarbi. Un es neesmu ne Elīna, ne Kristīne, ne Dāvis, ne sazin vēl kas, netērējiet savu IQ savām sazvērestības teorjām, Jums slikti sanāk.
Pati esmu izteikusi skarbu kritiku Elīnas un viņas veikala virzienā.
Reģistrējos jūnijā, jo mani bloķēja Butterfly pēc jautājuma uzdošanas par kleitas īsto krāsu, kad sāku meklēt atsauksmes. Bet Jūs šeit viņu apspriežat jau 2 (DIVUS) gadus! Nopietni? Kam tas viss?
Var cepties, bet DIVUS gadus? Nopietni? Apspriest katru viņas lūpas kustību, kreisā krūts lielāka. WTF!? Jūs to visu darat anonīmi DIVUS gadus. Dāvis (neesmu personīgi pazīstama ar viņu), iztaica savu viedokli desmit minūtēs un Jūs nodiršat Dāvi. Vienīgais cilvēks kurš nebaidās no publiskas nosodīšanas.
Jūs pašas saprotat, ko šeit darat DIVUS gadus?
Izdirsies pēc pilnas programmas un tagad Gandiju tēlosi? Čista aita. Pazors tu esi. ?????Izle Zizle @ 09.07.2020 02:19Šeit ir tik daudz tēmu kur izpausties, variet likt savas tēmas, bet nē, vajag kustināt divus puvekļus - Butterfly un Ietekmeļus!
Pārstājiet tak vienreiz!
Miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts!
Crazy Eyes @ 09.07.2020 02:23Tev ir mēnesi vecs profils un tu šajā diskusijā esi atstājusi tuvu pie 200 komentāriem. Būtu nereāli saskaitīt vēl tos, kas pie Kristīnes facebook ieraksta pēdējo 3 dienu laikā. Jā, šeit ir lietotājas, kas perās te divus gadus, bet šķiet, ka tu jau būsi šeit izdirsusies piecus gadus uz priekšu. Paskaties labāk uz sevi, garīgi slimais cilvēk. ?????
Satori @ 09.07.2020 07:50Labrītiņ.
Veiksmīgu šodien drēbīšu un izskata apspriešanu.
Eksperte @ 08.07.2020 23:29Satori reģistrējusies jau 2014 gadā, bet saka, ka tā ir Elīna. Tas ir vāks vienkārši. Loģiskā spriestspēja vispār neeksistē. ?
Katz @ 09.07.2020 08:15
Viņa ir Dace Lapiņa. No datora to var redzēt :D
Hey_Lola @ 09.07.2020 07:52https://www.apollo.lv/7012135/didrihsones-apgerbu-veikala-skandals-uznemums-nonacis-ptac-un-vid-redzesloka