skrīni ir uzņemti ar android. Viņai ir iphoneIceCream @ 03.06.2024 19:12
Tas niks ir redzams viņas storiju skrīnos.
oj nē sorry, ir storijos android, laikam darba tel 🤣Yololo @ 03.06.2024 22:09skrīni ir uzņemti ar android. Viņai ir iphone
Nekad neticēšu🤣visiem zināms Elinas skopums, ko viņa dāvināja Annemarijai, mammai, vectēvam pannu no Pepco,savām darbiniecēm??Pieļauju,ka varbūt nopirka viņam kredītā,un cik tagad viņam būs jafilmē bez maksas,drīz tak Elinas dzimšanas diena.Viņi bērnam neko normālu nopirkt nevar,krēslus ne mājās ne ofisā nopirkt nevar, bet šeit,šeku,reku tāda dāvana filmētājam🤣protams,neticu.Tas filmētājs izskatās tāds labsirdīgs un naivs🙂Devindesmitseptini @ 03.06.2024 22:10Kaut kā neiet kopā. Darbiniecēm pašām sevi jānodrošina ar jaunāko iphone, bet filmētājam, kuram tu esi klients, uzdāvina kameru. Divi zaķi ar vienu šāvienu, publika iežēlināta un pašai saturs būs kvalitatīvāks. Nē, nu kopumā jau forši, ja tas tiešām tā no tīras sirds.
jā un didrene saka, ka viņš tāpat nebūtu priecīgs dāčā🤣🤣viņņ zin. Cilvēki mainās, tikai ne tā debīliķe. Arī pēc 30 gadi mēris ciskas un ēdīs plikus brokoļus un būs nelaimīga un visticamāk viena.simona.saimona @ 03.06.2024 23:25Nauris tajā jahtas braucienā tāds skumjš. Elīnai kaut ko prasa, šī pat neatbild, jo viņai tak jātaisa kārtējā fotosesija. Kaut kā žēl pat viņa palika, jo acīmredzot viņš sāk saprast, kas šajā dzīvē ir vērtība. Atšķirībā no Elīnas, kuras vērtība ir tikai viņa.
Man Giba šķiet ļoti jauks un sirsnīgs cilvēks + ļoti profesionāls savā jomā. Žēl, ka sapinies ar Elīnu un jāapkauno sevi, filmējot Elīnu autostāvvietās bodijā, kas jau 101x ir pārbildēts.Justiine @ 03.06.2024 21:10Kas grib, lai tic Elīnas labajai sirdij. Es neticu. Mani viņas video neaizskustina. Redzu, ka kārtējais PR gājiens reputācijas uzlabošanai un sava dievticīgā tēla spodrināšanai. + jaunā kamera noderēs, lai uzfilmētu/sabildētu Elīnas bombisko dzimšanas dienas/rebrendinga pasākumu. Nabaga puikam vēl ilgi būs Elīnas plikais dibens jāfilmē, lai atstrādātu uzdāvināto kameru. ?
manuprāt, ar savu kārtējo apsaukāšanos, nelaimīgs te esi tikai Tu.Everests @ 04.06.2024 00:00jā un didrene saka, ka viņš tāpat nebūtu priecīgs dāčā??viņņ zin. Cilvēki mainās, tikai ne tā debīliķe. Arī pēc 30 gadi mēris ciskas un ēdīs plikus brokoļus un būs nelaimīga un visticamāk viena.
jā, varēja redzēt, ka viņš pats apzinās, ka Elīna nav ģimenes cilvēks, bet kā pats minēja, cerot, ka ar vecumu tas mainīsies. Cerība mirst pēdējā.simona.saimona @ 03.06.2024 23:25Nauris tajā jahtas braucienā tāds skumjš. Elīnai kaut ko prasa, šī pat neatbild, jo viņai tak jātaisa kārtējā fotosesija. Kaut kā žēl pat viņa palika, jo acīmredzot viņš sāk saprast, kas šajā dzīvē ir vērtība. Atšķirībā no Elīnas, kuras vērtība ir tikai viņa.
Kenty @ 03.06.2024 21:07man liekas,ka viņa vienreiz izteicās,ka tie apavi ir vienīgais,ko viņa var nopirkt Naurim pa prātam,visu ko viņa ir pirkusi ir izbrāķēts.Šoreiz ikgada apavi arī nepatika?Un arī Nauris netrāpa ar dāvanām pareizām?Bet Gibam ir zināms sapnis,kam viņš krāja,tas ir daudz vieglāk
te pat vien esmu, draudziņ 😃 ja paskatīsies mana profila izveidošanas datumu utt, tad iespējams, radīsies kāda skaidriba, ka zem tā "neslepjas" Amanda. Viņa taču jauna meitene, diez vai jau 14 gadus atpakaļ būtu te sākusi darboties 🤪Vārdotāja @ 04.06.2024 00:26redz kur Tu esi, draudziņ :) @Karalienezin