MartaElza @ 03.03.2024 17:37
Leišu kantoris 220.lv dara tieši to pašu. Šodien prece maksā tik, pēc dienas tik, pēc nedēļas atkal vecā cena, tad vēl kāda cita cena. Sevišķi to var ievērot, kad esi nobriedusi kādam lielākam pirkumam, bet pēti cenas dažādos internetveikalos. Un tad nu mēģini paredzēt, kuru dienu būs lētāk.
P.s. Aliexpress un līdzīgajos arī ir tāds princips novērojams.
ko ta neieradies uz šo pasākumu? :DAtkal @ 03.03.2024 18:22Godīgi sakot, ja būtu Latvijā, aizietu uz Didras pasākumu. Esmu bijusi visādos lielos pasākumos, arī vip ložās, bet pa tādu ieejas maksu tāds galds nekur nav bijis, animatori, auklītes. Esmu patīkami pārsteigta. Gan jau arī tie, kam viņa besī, pēc vēl 5 gadiem, kad jau būs vēl vecāka un vairāk sasniegusi, metīs kažoku uz otru pusi. Meitenei tik jauniņa… Malacis!
Erota vibes dodPupuķis @ 03.03.2024 18:52Kā tieši ķēdes ir saistītas ar bombisko pasākuma devīzi "lauz prātu"? Vairāk saistās ar Elīnai tik mīļo kāju paplešanu un Didrihsonu rezidencēm sadomazo noskaņās. Varbūt to pendeli ar ķēdi šaus "laimīgajam" rata griezējam?
viņa pa 7 gadiem neko vērīgu nav sasniegusi, un elementāras lietas uzdod par kaut kādu mega atklājumu. Diez vai pēc 5 gadiem tur kas mainīsies. 😀Atkal @ 03.03.2024 18:22Godīgi sakot, ja būtu Latvijā, aizietu uz Didras pasākumu. Esmu bijusi visādos lielos pasākumos, arī vip ložās, bet pa tādu ieejas maksu tāds galds nekur nav bijis, animatori, auklītes. Esmu patīkami pārsteigta. Gan jau arī tie, kam viņa besī, pēc vēl 5 gadiem, kad jau būs vēl vecāka un vairāk sasniegusi, metīs kažoku uz otru pusi. Meitenei tik jauniņa… Malacis!
Atkal @ 03.03.2024 18:22Godīgi sakot, ja būtu Latvijā, aizietu uz Didras pasākumu. Esmu bijusi visādos lielos pasākumos, arī vip ložās, bet pa tādu ieejas maksu tāds galds nekur nav bijis, animatori, auklītes. Esmu patīkami pārsteigta. Gan jau arī tie, kam viņa besī, pēc vēl 5 gadiem, kad jau būs vēl vecāka un vairāk sasniegusi, metīs kažoku uz otru pusi. Meitenei tik jauniņa… Malacis!
MartaElza @ 03.03.2024 15:58Uz šo brīdi (2 stundas pirms pasākuma) pieejamas vēl 44 biļetes.
Ļoti priecājos, ka cilvēkiem pietiek prāta nemaksāt naudu par to balagānu.
MartaElza @ 03.03.2024 20:21450
450 cilvēku esot uz vietas. Jā, Elīn, mēs zinām, ka tu ar matemātiku nedraudzējies! Ja pārdošanā ir 400 biļetes, tad kā var būt 450 cilvēku? Nu vienīgi, ja komandu un tehniskos darbiniekus arī ieskaiti pie atnākušajiem!
Yololo @ 03.03.2024 20:40Kad vīram pajautā, vai esi nolaidis pa kreisi ?
https://failiem.lv/f/dcfst5sq4j
Aha, nesaprotu, ko šie tur meklē… tā pāri no Mirklis salons īpašniece, domāju, ka viņa ir krietnu latiņu augstāk nekā didre, bet izskatās, ka ne!Kas Tik Nebūs @ 03.03.2024 19:59Vienkārši šokā esmu, paskatoties, cik ne visai gudru cilvēku ir atvilkušies uz Didras pasākumu... Kur mēs ejam vispār... Kāpēc viņas tur iet...
stabili, ka par brívu….😁pieneneee @ 03.03.2024 22:24Visam nl kantorim arī izskatās brīvbiļetes tika piešķirtas ?tā teikt - masu skatam lai jau iet!