Gunza @ 09.02.2024 13:53Vēl mazliet par godprātīgu reklāmu/komercpraksi utt. Laikam sabiedrību uzskata par muļķiem. Piedodiet, tā izskatās. Šodien pamanīju, ka Mans Rimi kartes lietotajiem ir Lemon gym piedāvājums - pirmās 7 dienas bezmaksas līdz 31.12.2024. Vai Elīna ar putām uz lūpām šo gadījumā nereklamēja kā kaut ko īpašu, dodot līdzi katram pirkumam? Rimi karte, man šķiet, ir gandrīz katram. Vispār nav godīguma šajā pasaulē. Visi tiecas pēc skaļas (vienalga, ka negodīga un neētiska) reklāmas. Brrrrr...
ja palasīties FB komentārus,saistībā ar viņiem,redzēsiet, ka ginekAlogs,būs pareizākais vārds uzrakstīts no nepietuvinātām personām.Tādu ir daudz.lss @ 09.02.2024 23:50Godīgi? Citreiz liekas, ka kāda no darbiniecēm, kurai ne pārāk siltas attiecības ar E kundzi mēs šo to izpļāpāties ietekmelei. Vai kāds no darbinieces pietuvinātiem cilvēkiem .. skaidrs taču, ka tajā noliktavas burbulī tiek runāts par visu, un skaidrs ir tas, ka meitenes ārpus darba taču tā pat kādam to visu izstāsta un atstāsta :) tā tas arī aiziet pa ķēdīti.
Neticu, ka visas tur strādājošās personas ir super uzticamās darbinieces, noteikti kāds no E izlēcieniem uz nerva uzkrīt, sirsniņa tiek izkratīta draudzenei un kāda draudzene, kas nepielūdz Didrihsonu sektu, palaiž info. Par ginekAloga vārda gramatiku, nu skaidrs, ka raksta kāds tuvs cilvēks, tik pat gudrs, un tāds, kuram izglītība dzīvē nekur nav noderējusi.
Semmi @ 10.02.2024 07:30.. apskatīju biznedmenes foto.. nu jā.. tiešām tirgus bizīša vadītājas prikidons
Anīle līne @ 10.02.2024 09:31https://twitter.com/Karalienezin/status/1756035174158958745?t=pDTxSy8QQ1fR1Fl6B81JRg&s=19
twitterī arī spriež par Didras ginekAlogu ?
CallMeAnnika @ 09.02.2024 23:40Man nešķiet, ka viņa pati to ir rakstījusi.
Te iepriekš kāda bija rakstījusi, ka savelk paralēles ar teicienu - līdz atsitienam, bet arī mēs forumā šeit tā sakām, izsakoties par Elīnu. Vienīgi mulsina ginekAloģe. Taču pārāk gramatiski pareizi un kritiski uzrakstīts, lai tā būtu pati Elīna.
Es ar savu ginekoloģi sazinos caur whatsapp viņa ir noslogota,pati palūdza caur whatapp sazināties,kad var tad atbild.Knita @ 10.02.2024 09:50
Jūs arī sūtat ginakoloģei balss ziņas? Vispār paveicas, ja tiec pie ginekologa privātā numura. Man bija brīdis kad gāju pie ginekologa katru mēnesi, nevis 1x gadā, bet tāpat nebija tik tuva draudzība, lai viņa man šādi sāktu taisnoties. Tā ka: Jā, Elīn, noticējām, ka viņa tev neizraksta recepšu medikamentus.
jā, visu laiku atlaides - tā var būt biznesa stratēğija. Tā ir izdevīga gadījumos, kad uzņēmuma pamatprincips ir nopārdot daudz un ātri. Šis princips raksturīgs uzņēmumiem, kas pārdod ne pārāk augstas kvalitātes preci, parasti tiem ir apšaubāmi ētikas principi apakšā. (Apğērbu šuj trešo trešo valstu mazapmaksāti, bieži - moderno laiku vergi, lai būtu mazas izmaksas) Šo pamatprincipu, bet daudz agresīvāk izmanto Shein. Ja ievērojāt, tur mūžīgi ir kāds īpašs piedāvājums, laika atskaites pulkstenītis, kas steidz pircēju izdarīt izvēli, jo "tikai uz šo mirkli šis piedāvājums, iztērē 50-15%, 60-20%" un tamlīdzīgi. Tam ir arī biznesa nosaukums, kuru tgd piemirsu. Par Shein kā biznesu varu runāt stundām, jo tas, kā darbinieki tur ir paverdzināti, kā tiek izmantoti materiāli un apğērba krāsas, kas ir toksiskas cilvēkiem (un aizliegtas ES, bet Shein ir pofig) un tas, kā viņi brutāli piesārņo darbu - kjau teicu, varu runāt stundām. Nekad neko nepirkšu no tāda Shein un Butterfly.Jenota pele @ 10.02.2024 09:08Atkal atlaides 20%&25%. ?
Whaaaat? Kāds var pakomentēt no mārketinga puses, tas ir ok? Cik bieži tas ir normāli? Biznesa kopējais stāvoklis ir ok?
un paskaiti nost izmaksas tam pasakumam. visiem tik aprobezots skatijums, ka nezinu smieties vai raudat. vina man besi ka cilveks totali, bet no biznesa puses vinu var saprast. viss makasa. t.s. saja pasakuma. ok kaut kas noteikti ir sadarbiba, BET ci no ta visa bus "peļņa''? graši salidzot ar visu kas ir ieguldits.sauliiite.paula @ 10.02.2024 17:32Bija:
49 standarta
81vip
178 standarta 1+1
šodien:
29 standarta
63 vip
168 standarta 1+1
Elīnas biznesiņā ieripoja 2770€