Anīle līne @ 28.12.2023 23:44Augļu servisa postam klāt pielikts #reklamalabakajiem. Kas tad lika tos #paši samainīt pret #reklama?
Pelnrukšķīte @ 29.12.2023 09:59
Viņai to sporta klubu vajag, lai nebūtu jābūt mājās ar bērnu. Atradusi jaunu veidu kā to darīt.
Ja es būtu liela biznesmene, es neietu uz sporta klubu 8 vakarā. Es aizietu pa dienu, kad cilvēku maz. Nu, kā Vizla, Jelinska un citas atpazīstamās personas.
Pupuķis @ 29.12.2023 11:29
Viņai taču lopā jāmočī pa dienu!!
100% noriets Butterfly, ja pat ar Grand Finale Sale nespēj iztirgot savas lupatas.magdalena333 @ 29.12.2023 11:16Nu jau airBaltic baigi ērtā lidmašīna, un pat filmē un bildē no lidmašīnas, oj, kā cer uz sadarbību? Nu jau ir skaidrs, kas ir Didrihsonu sadarbību upuri, un pēdējā laikā ļoti var manīt ar ko vēlas sadarbību, un pilnīgi uzprasās? Man liekas, ka Elīna lēnām pārnesas uz citām prifesijās influencere, lielā biznesa koučotāja, ar vien retāk apenēs reklemē un sieniņas buķikā taisa, tā vien izskatās, ku buķikā strauji apgrozījumi krīt, un šī būvē ceļu citā virzienā
Pupuķis @ 29.12.2023 11:29
Viņai taču lopā jāmočī pa dienu!!
Daniela_K @ 29.12.2023 13:54Pirmais storijs no Francijas un čīkst, ka taksis dargs??? Kad viņi aizdosies braucā, kur viss apmierina?
Turklāt cenas var papētīt internetā, palasīt citu cilvēku pieredzes, blogus utt, bet ja jau vienīgais, ko lasa ir instagram, tad jau pašvaki sagatavoties
BellaCiao @ 29.12.2023 13:57
Ziniet par ko es brīnos? No kā viņa iemācās tos veca santehniķa izteicienus? Nu tos, mana dirsa klausās, lopā jāmočī utt. Viņa tak krievuška, krievi nezin šitādus izteicienus. Buķika meičukiem mutes, kā laidara vārti, jeb Naurelim? Nauris gan parasti drusku pieklājīgāk izsakās, vismaz publiski.
Everests @ 29.12.2023 14:22Luvra Džeisonu nekur neredz, tiešām aukli arī paņēmuši? Kas tie par vecākiem.
Cik ilgs un garš ceļš tas bija? Jo es par tadu cenu taxsi varu tālāk aizbraukt 🤣🤣🤣. Gan Parīzē gan Londonā 🤣🤣🤣.Sanii1995 @ 29.12.2023 14:39Teica, ka 15min 80eur iztērēja, bet čekā redzams patiesais brauciena laiks un kilometrāža?
ratus pa kapnēm nesa augšā ir Džeisons lidzi.gulējaEverests @ 29.12.2023 14:22Luvra Džeisonu nekur neredz, tiešām aukli arī paņēmuši? Kas tie par vecākiem.
It kā viņi pirmo reizi būtu Parīzē.Daniela_K @ 29.12.2023 13:54Pirmais storijs no Francijas un čīkst, ka taksis dargs??? Kad viņi aizdosies braucā, kur viss apmierina?
Turklāt cenas var papētīt internetā, palasīt citu cilvēku pieredzes, blogus utt, bet ja jau vienīgais, ko lasa ir instagram, tad jau pašvaki sagatavoties