Estere8 @ 06.09.2023 15:11Nu ja vakar man tās runas par sānsoļiem likās pārspīlēta foruma vēlme pēc drāmas, tad šodien ar visiem viņas komentāriem tiešām grūti vēl kaut ko citu iedomāties.
Ja jau tik daudz par attiecībām tagad runā un vēl tā mākslīgā mīlināšanās... Nu nezinu. Ko tad citu vēl nu TIK dramatiski traģisku būtu izdarījis ?♀️
Zabiite @ 06.09.2023 11:23https://failiem.lv/u/7escfav2w
Kristiete ?
PatrishaS @ 06.09.2023 15:05
Es arī brīnos ka viņa vēl turas. Nav arī brīnums,ka sākusi salt pīpēt un iespējams arī alkoholu abi lieto,jo kaut kā taču vajag atslābināt nervus. Noteikti nav viegli uzturēt spēcīgās sievas, uzņēmējas, mātes tēlu soc. tīklos, saglabāt labas attiecības ar nauri un vadīt biznesu. Drīz tas burbulis sprāgs
maijpukjiite @ 06.09.2023 15:01
Jencītis ir Kristus Pasaulei, Elīna ir Prieka vēstī, nejauciet divas dažādas sektas :D lietas būtību gan tas diži nemaina, abas sektas krāpj āra naudu un runa sagrozītas muļķības
Zebradivi @ 06.09.2023 16:40Kādai ir storiji pēc kuriem spriežat , ka Nauris viņu piekrāpis? Es nesekoju viņai.
Lian4a @ 06.09.2023 16:58Nu neko citu kā pinkšķēt un piedot Naura sānsoļus Elīnai neatliek, nevar jau taču ideāla ģimenes dzīve izjukt, jo Elīna saprot, ka bez Naura neko viņa nepavilks viena ( kaut gan pat ar Nauri nevelk) ??
KatyB @ 06.09.2023 17:25
Nesaprotu to Naura cildināšanu, tāds pats duraks ka didra vien ir, labi ir pelnošs veikals bet neaizmirsim ka pa lielam sekta starta kapitālu nosponsoreja un tapat turpina arī tagad teikt ko kas ka jadara “biznesa kursos”. Tas kas tiem atlika darīt pēc iespējas stulbākas lietas lai pievērstu uzmanību un dabūtu lētu slavu.
Tas ka vins runā un kaut tas pats “Tu zini kas es esmu” jau vien parāda ka tur tālu līdz intelektuālam uzņēmējam.
Arī paskats viņam pabriesmīgs, es personīgi nekad uz tādu puiku par nepaskatītos
lolcory @ 06.09.2023 17:36Tikmēr citās ziņās- Didrenes anglene nav palikusi ne par gramu labāka. Viņai esot “mūmijas dzīve” #inglišpīpl
Yololo @ 06.09.2023 19:26lol
Angļiem ir mum - mummy, amerikāņiem mom - mommy! tik ļoti gribas aizrādīt ingliš pīpl, bet pašai nav zināšanu :)